Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kazomester

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fueiho-rendelkezésről van szó, ami azt mondja ki, hogy az országban hajnali 1 óra után tilos táncolni a szórakozóhelyeken. Ennek vethet véget a héten egy ottani kormánybizottság döntése. A testület elnöke, Motoyuki Oka szerint a törvény már erősen idejétmúlt, és annak…..
Kazomester 2014.05.16 17:42:21
Tudjátok, van az az érzés, amikor tíz minősíthetetlenül rossz vagy maximum közepes lemez után rátalálsz arra az egyre, amire nem nyomsz egyből shift+delete-et, sőt, idővel nagyon jóban lesztek egymással. Hiába van telerakva a playlisted mindenféle más cuccal, valahogy mindig…..
A jelenleg Kínában élő, de amúgy belga ambient-producer Brock van Wey (vagy ha úgy jobb, bvdub) nem arról híres, hogy sokáig üljön egy új megjelenésen, sőt, igazából nála az számít rendkívülinek, ha egy évben nem jön ki legalább vagy 3-4 lemeze. Nem ez volt a helyzet a…..
Nem említettük meg még a szigetországban életre kelő, a 90es évek népszerű elektronkus zenei stílusát, a jungle-t. Manapság már inkább "old school"-ként emlegetik, mivel sokan összemossák a jungle-ből alakult drum and bass zenével, amely a mai napig nagyon népszerű.…..
A zenei stílusok többsége általában mondani akar valamit a hallgatónak. Legyen az mondjuk rockzene az önfeledt pörgésével, a hip-hop a mindennel és mindenkivel szembemenő őszinteségével és nyersségével, vagy rnb a riszáljuk a seggünket stílusával, és még bőven lehetne…..
Rétegzaj Videovarázs - 1. rész 2012.02.09 22:20:00
A mai alkalommal betűk helyett beszéljenek inkább a képek: pár zseniális videoklipet szeretnék bemutatni mindenféle stílusbeli megkötés nélkül, melyek egytől egyig személyes kedvenceim. Jó mozizást! Kezdjük a sort az élő energiabomba, Alice Glass fémjelezte Crystal Castles…..
Ha szóba kerül a francia elektro, az esetek többségében mindenkinek a Daft Punk vagy a Justice, ne adj isten az idősebbeknek Jean Michel Jarre ugrik be elsőként. Tegyük hozzá teljesen jogosan, hisz nem keveset tettek le az asztalra azért, hogy közismertté váljanak. De van itt valaki…..
Rétegzaj Korszakalkotók - 1.rész 2012.01.30 22:29:00
Kevés olyan zeneszerző munkálkodik manapság akit nem lehet besorolni egy adott stílusba. Nos, Aphex Twin azon kevesek közé tartozik akik több stílusban is képesek voltak maradandót, korszakalkotót alkotni. Persze könnyen elintézhetnénk egy legyintéssel, miszerint " Ez…..
Kazomester 2012.02.01 00:03:01
@frew: Sajnos arról már lekéstünk, de reméljük az idei év gyümölcsözőbb lesz :)
Maximum a Voltra vagy a Szigetre tudnám elképzelni, hogy eljöjjön, de az is csak egy szép álom... :/
Rétegzaj Köszöntő 2012.01.27 19:59:00
Szeretettel köszöntünk mindenkit a Rétegzaj blogon! Frew és én azzal a céllal hoztuk létre a blogot, hogy a mainstream áradaton túl megbúvó értékeket közvetítsük felétek a kortárs - elsősorban - elektronikus zenei élet háza tájáról. Szeretnénk szélesíteni a…..