Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katthu

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi Ház Tom Dixon nálunk lakik! 2012.08.31 08:33:27
Tom Dixon, az eredetileg rocksztárnak készülő brit dizájner 2005-ben megalkotta a Mirror Ball-t és az arra hasonlító Copper Shade lámpákat. Állítólag, ezek tervezésekor már unta a sikereket és egy anti-dizájn terméket akart létrehozni. Azt hiszem, nem sikerült neki. Ezek a…..
Kedves Jézuska, nagyon szeretném a Phaidon Art Museum c. könyvét karácsonyra. Tudom, hogy nem kis kérés, mert 1000 oldal, és kb. 100 dollárba kerül, ami a jelenlegi árfolyamok mellett ugye nem kevés. Viszont olyan átfogó és komplex művészettörténeti album, amilyen még nem…..
katthu 2011.11.17 14:22:44
:) drukkolok, hogy meghallják odafenn a kérésed! egy tipp az angol nyelvű könyvek beszerzéséhez: www.bookdepository.co.uk - amerikai könyvek esetében persze sajnos kicsit drágább mint az amazon, de a világon mindenhova ingyen szállítanak. én rendszeresen tőlük rendelek és eddig soha nem volt gond a vámmal, mindig minden időben megjött!
espresso 2011.10.26 17:08:00
albán (berati) szemes kávéból, egyszerű aprítós darálással ..
Küszöbön áll az újabb polgárháború, miután a kiszivárgott információk alapján az ENSZ vizsgálóbizottsága a síita Hezbollah frakció érintettségét fogja megállapítani a korábbi libanoni miniszterelnök meggyilkolásában. A közel-keleti régió szereplőinek jelenleg nem…..
katthu 2010.11.29 12:46:33
kicsit túlzásnak tartom amit a helyzet elszkalálódásáról írsz. még ha az STL-nek makulátlan is lenne a megítélése (ami finoman szólva sem az, a vizsgálóbizottság már jó ideje legitimitási problémákkal küzd Libanonon belül és kívül is), akkor két fél kellene hozzá, hogy komolyabb belharcok alakuljanak ki az országban. márpedig nem úgy tűnik, hogy ha nyilvánosságra kerül a jelentés, akkor a hivatalos libanoni hadsereg majd egyszerűen nekimegy a Hezbollahnak - mert 1. Saad Hariri és Nasrallah már a nyáron egyeztettek a vizsgálóbizottsággal kapcsolatban, és a találkozó keretében elvileg Hariri biztosította Nasrallahot, hogy nem ad hitelt a közeljövőben nyilvánosságra kerülő szervezet ellen szóló bizonyítékoknak, 2. Hariri kommunikációja az elmúlt hónapokban egyáltalán nem arra utalt, hogy határozottan állást merne/akarna foglalni a vizsgálóbizottság munkájával kapcsolatban, 3. a Hezbollah része a libanoni egységkormánynak. a Hezbollahnak meg inkább az az érdeke, hogy mihamarabb el legyen tussolva az egész ügy.

a libanoni médiát egész nyáron az un. hamis tanuk ügye tematizálta, úgyhogy szépen elő van készítve a terep, hogy egyszerűen semmisnek tekintsék az STL által feltárt eredményeket.

persze mindez nem változtat azon, hogy lehet hogy valóban a Hezbollah állt a merénylet mögött, és lehet hogy tényleg érdemi bizonyítékok kerülnek majd elő. de az erősen kérdéses, hogy be meri e vállalni a libanoni március 14. mozgalom, hogy nyilvánosan is a Hezbollahot tegyék felelőssé (szerintem eddig minden arra utal, hogy egyértelműen nem), illetve hogy a nyugati országok, elsősorban az USA, ki fog e állni egyáltalán a bizottság mellett (szerintem ez is erősen kérdéses)
Eheti hirdetőnk, az iStyle új üzletet nyitott, ennek örömére mi is ellátogattunk a megnyitóra. A bejáratnál Gábor, az üzletvezető széles mosollyal fogadott. Nem csoda, vagy két-háromszáz ember állt sorba az esőben, várva arra, hogy bejusson az Andrássy út 36. szám alatti…..
Tach Pfőrtner, hier steht es also, Ungarn, dein Parlament, indem der Konferenz-Tourismus heute beginnt. Denn zur Feier des Tages haben sich die Chefdiplomaten etwas ganz besonderes ausgedacht: Die Jubilaumskonferenz zu Bologna findet nicht an nur einem Ort statt, sondern gleich an zweien. Das…..