Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AKSherman

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AKSherman 2010.03.29 10:17:30
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
Milyen irónikus, hogy előtte egy "Győztünk" ajánló ment :D Hiányozni fogsz :( RIP UPDATE: Azért milyen már? A Bp Tv honlapján ez a kiírás található! :DTisztelt Nézőink!Tájékoztatjuk Önöket,hogy a UPC Direkt közlése szerint, a Televízió…..
Hol másutt, mint a Budapest TV-ben? Egy dolog, hogy énekesnek mikrofonja sincs és az egyik hangszer sincs bekötve, az meg a másik, hogy a "Nyugdíjas dal"(!) úgy gáz ahogy van, de könyörgöm, ezt a dobolást komolyan gondolták???   ..
AKSherman 2009.06.14 11:19:14
@Pety91: Miről beszélsz? Szerintem fel sem tűnt neki :D:D
ROFL-net Napi nonszensz 2009.06.11 06:09:00
Készítette András..
ROFL-net Csaló szivatása 2009.06.07 06:24:00
Homárról loptam ..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
AKSherman 2007.09.12 19:57:28
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..
AKSherman 2007.07.15 21:46:52
Itt a második rész, sajnos az utolsó pályára már nem volt idő, úgyhogy az még jön.A harmadik pályáról még annyit, hogy sokkal de sokkal durvább mint amilyennek tűnik. Percenként lehet újrakezdeni, és amít rájöttem, hogy hogy lehet az őrtornyos alakokat kinyírni, már tiszta…..
Hiába dicsértem többször az egész EVM koncepciót, ha ilyen röhejes bakikat csinál, nehéz megvédeni...Főleg mert nem ez az első alkalom.A képet "Sinter" küldte nekem, külön köszönet, amiért kiemelte a lényeget :)..
AKSherman 2007.07.11 10:59:23
AKSherman 2007.07.11 20:51:50
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..
AKSherman 2007.07.08 12:13:05
A játék, melytől a Call of Duty csak tanulhat...Soundtrack:Insane - Set it on meMicheal Jackson - Bad..
AKSherman 2007.07.03 19:16:10
Nos, megtaláltam a beküldőnek az e-mailjét, és írtam neki.Úgyhogy most már tényleg vége! :)A videóban sajnos nem lehetett túl jól elolvasni pár szöveget, ezért mindenképpen ajánlom, hogy töltsétek le a képeket.Páran panaszkodtak, hogy nem kommentáltam a videóban. Ha jobban…..
  Nos itt az idő. 971 kép érkezett, van aki 4 perccel éjfél előtt küldött még. Mit mondjak, nehéz volt. Annyi kép jött, hogy a videóba se tudott minden jó kép bejutni. Már így is túl hosszú volt a videó. Itt lehet minden képet…..