Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrásovics Pudingsztij

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Montreali győzelme után Lewis Hamilton optimistán készül a hétvégi Európa Nagydíjra. A McLaren-Mercedes pilótája eddig háromszor végzett a dobogón Valenciában, míg Jenson Button – autóbeállítási problémáit hátrahagyva – szeretné újra sínre tenni világbajnoki…..
„Felipe, Fernando gyorsabb nálad. Kérlek, jelezd, hogy megértetted-e az üzenetet!” Mindenki hallotta a Ferrari hírhedt rádióüzenetét tavaly Hockenheimben, amikor brazil pilótájukat a pozíciója átadására utasították spanyol kollégája javára. A kérdés: miért nem…..
Most, hogy túl vagyunk a szezon felén, már elég futam áll rendelkezésre ahhoz, hogy megvizsgáljuk, jó ötlet volt-e a DRS bevezetése. Jenson Button nyitott DRS-szel a Hungaroringen Természetazonos aroma Sokan tartottak attól, hogy a DRS tájidegen elemként funkcionál majd,…..
Az elmúlt hetekben minden a Watsonnal volt tele: az IBM szuperszámítógépe egy háromnapos Jeopardy-maratonon legyőzte ember kihívóit (később aztán kiderült, hogy ő sem verhetetlen). Az esemény miatt megint felkapta a mainstream sajtó a mesterségesintelligencia-kutatásokat, a New…..
Andrásovics Pudingsztij 2011.03.09 02:18:02
Sebastian Vettel világbajnokhoz méltón megfutotta a legjobb időt a valenciai tesztelés első napján. A Force India új tesztpilótája, Nico Hülkenberg érte el a második időt, míg Gary Paffett 91 kört tett meg a 2010/2011-es átmeneti McLaren-Mercedesszel, és a 3. legjobb időt…..
Agresszív versenyzésének és gyorsaságának köszönhetően Fernando Alonso nyerte meg az Olasz Nagydíjat. A Ferrari sikerét (majdnem) teljessé tette Felipe Massa harmadik helye – de a brazil nem bírt Jenson Button McLarenjével, amelyet másodikként intettek le.Jenson jobban rajtolt,…..
mindenmash Az ember azt hinné... 2010.06.24 23:51:52
...De mindig kiderül, hogy bizony nem.Az ember azt hinné, hogy ha szakkoliba felvételizik, akkor csak el kell szánnia magát és majd lesz valahogy.Az ember azt hinné, hogy elkezd készülni egy dolgozat megírásához, a megadott információk alapján.Az ember olvas, jegyzetel, keresgél,…..
mindenmash Bergman és egyebek 2010.04.19 22:09:05
Épp most jövök egy vetítésről, Nyár Mónikával, vagy nem tudom, mi lehet a magyar címe. Most sokat sejtetően valószínűleg csak annyit mondok, hogy elgondolkodtató... Az az igazság, hogy filmek után mindig úgy érzem magam, mint a molylepke, aki a lápmafény körül keringett,…..
Azt hiszem, a címben benne foglaltatik a mai legnagyobb hír. Mert mi más is történt ma? Kilencre előrehozott előadás Dantéról. Egy bűbájos olasz bácsi jött Oxfordból, meg két kollégája. A bácsi, hírneves Dante-szakértő olyan akcentussal bírt, hogy időnként egyszerűen…..
mindenmash Eszmélet 2010.03.11 12:33:42
"Földtől eloldja az eget a hajnal..."Rájöttem, mi a baj ezzel az országgal.Nincs kefir, és hülyén hajtogatják a zsebkendőt.Kefir helyett kaphatsz joghurtot vagy esetleg vizezett joghurtot, mely valamiféle török specialitás és ilyen italszerű, de nem nagyon finom lötty.…..