Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BADam

16 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 4-én pénteken, azaz holnap jelenik meg a Kiscsillag harmadik nagylemeze Néniket a bácsiknak! címmel, amit innen már elő lehetett rendelni egy ideje, aki pedig ezt ténylegesen meg is tette, az már ma kézbe veheti az albumot. Nekik valószínűleg nem lesz érdekes ez a poszt, bár…..
BADam 2011.11.03 22:21:33
@BADam: visszavontam, közben megláttam a Kiscsillag kommentjét Facebookon. Lehet törölni a két hozzászólásom.
BADam 2011.11.03 22:38:13
@Moan: Ha tetszik egy picit is, támogasd őket. Nem is muszáj megvenni CD-n (úgyis halott formátum), de legalább akkor dalok.hu-ról (reményeim szerint holnap ott is elérhető lesz), ráadásul olcsóbban (a zenekar meg valószínűleg még ebből is többet kap kézhez, de ez csak spekuláció).
Már majdnem elfelejtettem, hogy milyen király ez a dal és a cenzúrázatlan (egyeseknek gusztustalan) videó. Tiszta jó kedvet csinál ez a dal. Küldöm mindenkinek, aki ezen a reggel kénytelen kikelni az ágyból!  ..
Korábban már többször, többféleképpen vitatkoztunk a régi illetve az új autókról. Most egy '90-es darabot fogok bemutatni, ami a formájával fogott meg. A többi korabeli (értsd '90-es évek) autóval ellentétben, ennek abszolút zárt utastere, így olyan igazi autó kinézete van.…..
BADam 2011.06.27 11:10:03
Meglepetésszerű hetijátékcsaj-különkiadásunkban a Bitmob legénysége (sőt: leánysága) megcsinálta azt, amihez Stökinek az E3-on nem volt se ideje, se mersze: hosszasan szivatják a hosztesszcsajokat gémer-kvízkérdésekkel. Az mondjuk alap, hogy semmire nem tudják a választ és…..
IDDQD Kis éji zene 2011.05.31 23:59:00
Te hány videojátékos utalást fedezel fel a Goldfish új videoklipjében, a We come togetherben?   Goldfish - We Come Together (OFFICIAL) from Goldfish live on Vimeo...
MoSolyszüNet 2011.05.02. Osama 2011.05.02 20:40:00
Robi: gondolom osamát már hallottadBubu: persze Robi: nem tom, nekem fura, h már ennyi éve tudják és pont most adták ki a parancsotmeg h meggyilkolják a nagy emberi jogokat hirdetveBubu: nem, azt hogy hol van azt most tudták meg pár heteRobi: én azt olvastam, h igazából kb 2 éve,…..
Bubu: ez kurva érdekes cikk, egy kis betekintés miért oszlott fel a Kispál (ez korábbi interjú, de végig arról beszélnek hogy válságban vannak): http://www.fn.hu/magazin/20071012/miert_beteg_magyar_kispal/Robi: ez nagyon durván érdekes :DBubu: tudom:D kurva jó volt végigolvasniRobi:…..
Lassan közeleg a negyedik epizód, azonban előtte még egy pár infó és gondolatA videónál az éppen megbeszélt filmnek a plakátja lesz látható. Így aki van olyan rosszfiú, hogy továbbugrana egy-egy filmhez kapcsolódó aranyat érő mondatainkon, így egyszerűbben megteheti.…..
Ezentúl már viccből se foglak semmire bíztatni titeket, a végén még valaki kútba ugrik. Az úgy volt, hogy hétfőn feltettem egy költői kérdést, hogy valaki megépíti-e a logónkat, aztán kedden már jött is egy levél ZOlientől, hogy:  Az hagyján, hogy megépítette, de hogy…..
Folytatódjék hát az Elveszett készletek nyomában, irány a Jurassic Park Dínó Sziget!Adventurers - Dino IslandAz 1999-as készletek méltó lezárása lehetett volna az Adventurersnek, de sajnos 2000-ben a tervezők úgy gondolták, hogy a lankadó érdeklődést a dinoszauruszok…..
BADam 2011.03.20 10:07:51
A minap álldogáltam éjszaka a buszmegállóban, amikor hőzöngés zajaira lettem figyelmes az utca végéből. Megfordultam és három sötét forma alak közeledett a buszmegálló felé. Természetesen hungarista zenét hallgattak, sál az arcuk előtt, a világ felé nemtetszésüket hangos…..
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
Láthattátok, láthattuk, a Creator készletek nagy népszerűségnek örvendenek az olvasóink között. Mivel mi nem vagyunk magunk ellen, gyorsan ki is teszem Minifig88 kritikáját egy idei mini készletről.I. AlapadatokNév: Mini Digger (Mini Ásógép)Sorozatszám: 5761Témakör:…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Kiskorom óta faltam a filmeket. Ez nem különösebben meglepő, hiszen marha sokat tv-ztem és így azokat sem kíméltem. Elég korán volt már videomagnónk és anyám szépen fel is vett csomó mindent. Legfőképp rajzfilmeket/sorozatokat, de gyermekbarát filmeket is. Visszagondolva nem…..
Tejfölös kenyér, egy kis sóval. Perfekt vacsora...
Szertár Mi kell egy jó piknikhez? 2009.07.19 12:10:00
 Lássuk, mi kell egy jó piknikhez! Itt az első Szertár blogtalálkozó kísérlettel, videóval! Hát először is kell hozzá jó idő (az lesz!). Másodszor is kell hozzá kaja-pia, meg valami törülköző vagy pléd, amire ki lehet dögleni (azt hoztok!).  Harmadszor pedig kell…..
3 mandátum a Jobbik-nak... Milyen országban élünk? A bejegyzéscímmel egy régi Whety-stripemet idéztem: http://whety.freeblog.hu/archives/2007/10/27/Szegyen_es_szanalom/Hát ide jutottunk. Emigrálok...
Elkészítettem életem első remegős pudingját. ..
 ..
 Ha az uralkodó a fürdőkádban elkezd villámokat szórni, mi történik?..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
BADam 2007.10.20 14:04:50