Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AVC, M.D

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
Korábban mi is írtunk a Hoffmann Rózsa és Marekné Pintér Aranka nevével fémjelzett közoktatási vezetés által kitalált életpályamodell egyik kulcseleméről, a portfólióról. A portfóliót akkor kell elkészítenie egy tanárnak, ha szeretne a Pedagógus I. kategóriából feljebb…..
Hóbelevanc A pedagógia csődje 2008.01.17 12:32:00
Előre szeretném közölni, a fiammal teljesen objektív vagyok. 14 éves múlt éppen, ebből és a jelleméből adódóan viselkedése provokatív, néha engem is ki hoz a béketűrésből. Több okból kifolyólag az esze ellenére tanulási nehézségekkel küzd, és totál csődnek tekinteném…..
Itt a második rész, sajnos az utolsó pályára már nem volt idő, úgyhogy az még jön.A harmadik pályáról még annyit, hogy sokkal de sokkal durvább mint amilyennek tűnik. Percenként lehet újrakezdeni, és amít rájöttem, hogy hogy lehet az őrtornyos alakokat kinyírni, már tiszta…..
A játék, melytől a Call of Duty csak tanulhat...Soundtrack:Insane - Set it on meMicheal Jackson - Bad..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..