Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verók István

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnökségünk közleményeA Terézvárosi Önkormányzat 2004. júniusi, majd októberi ülésen a képviselő-testület döntött arról, hogy eladásra bocsátja az Andrássy út 47 számú, műemlékvédelem alatt álló lakott ingatlant. A testületi többséget adó MSZP-SZDSZ koalíció az…..
Kedves Olvasóim! Figyelmükbe ajánlom a Progresszív Intézet legújabb kutatását, mely a helyi önkormányzatok (23 budapesti kerület és 23 megyei jogú város) elmúlt 4 éves tevékenységét vizsgálta.  Terézváros az egész országra kiterjedő felmérésben a kiemelkedő 2.…..
Az előző blogbejegyzésemhez kapcsolódva...   2010 júniusában sajtó-műhelybeszélgetést szerveztünk, melynek témája az „Etikus újságírás” volt. A rendezvényen több napilap, online orgánum képviseltette magát. A háttérbeszélgetés célja – s a…..
   A cím nem véletlenül utal J. L. Austin a kommunikáció tudomány alapjait bemutató könyvére, hiszen a szavak erejéről, számon kérhetőségéről és az írott sajtó etikai szerepéről kívánok értekezni a következő blogbejegyzésben. A téma talán túl nagy egy…..
Ebben a bejegyzésben egy még május végén a Népszabadságban megjelent cikk (melyet IDE kattintva érhet el) kapcsán kezdtem összegyűjteni gondolataimat  az Andrássy útról. Ahogy azon tűnődtem, hogy milyen munkálatok és folyamatok zajlanak mostanság a kerület eme, a…..
Kedves Olvasók!Végleges a Terézvárosi Kabaré idei nyári programja.Bízom benne, találkozunk csütörtökönként 17 órától a Komédiás kávéházban.Az előadások listája IDE KATTINTVA megtekinthető...
Kedves Olvasók!Néhány képet kiválasztottam az elmúlt hetek két sikeres rendezvényéről: a III. Nemzeti Vágtáról és a Terézvárosi Nyárköszöntőről. Úgy gondolom, ezek jól jelképezik, milyen fantasztikus hangulat és színes program jellemezte e programokat. Míg a Vágtán az…..
Örömmel írhatom meg blogomon, hogy utólag is úgy vélem, nagyon jó ötlet volt a Vágtán való  jelenlét, részvétel. Nagyszerű hangulatban telt a hétvége és jó volt látni az emberek arcán a mosolyt. A kellemes légkörben végül rögtönzött fogadóórát is tartottam a…..
Terézváros Önkormányzata idén sátrat állít a Nemzeti Vágtán. 2010. június 5-én és 6-án találkozhatnak az érdeklődők sátrunkkal a Vágta Korzón, az Andrássy út és Rippl-Rónai utca sarkán. Mindkét nap délután 13 és 15 óra között a Budapesti Operettszínház…..
A Népszabadság tegnapi számában megjelent cikket szeretném megosztani Önökkel. Az interjú teljes tartalmát elolvashatják blogoldalamon. „Valakiknek útban vagyunk”  Verók István a vádak természetéről, hátteréről, a kerület egyedülálló szociális…..
A  Terézvárosi Önkormányzat immáron harmadik alkalommal szervezte meg a Terézvárosi ovis torna elnevezésű sportprogramját, amelyen a kerület óvodásai vesznek részt különböző sorversenyeken, ügyességi játékokban. Természetesen minden indulót díjaztunk - gyermeket és…..
Kicsit sajnálom, hogy alig debütáló blogom soron következő posztjában egy olyan ügy apropóján kell összegyűjtsem gondolataim, amit összetettsége miatt talán lehetetlen is egy blogbejegyzés formájában teljes egészében bemutatni, ahogyan azt szintén nem lehet egy, de akár több…..
Tisztelt Látogató! Üdvözlöm most induló blogoldalomon. Bevallom, már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy Én is vezessek egy állandó virtuális naplót, de ennek megvalósítása valahogy mindig elmaradt, egész pontosan váratott magára. Az első, szárnybontogató…..