Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunkocska

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia Despota, „örömmel” olvastam a munkát kereső Hölgy történetét, ezen felbátorodva én is leírnám a történetemet a munkakeresési pofára esésemről.   Pénzügyi-számviteli vonalon dolgozom, elsősorban Budapesten kerestem munkát, ezért örömmel olvastam a big 4…..
Vannak elképesztően csodálatos helyek a világon, amelyek látványától tátva marad a száj. Nem csalás, nem ámítás, ezek valóságosak, semmi káprázat, hanem valóban ilyen gyönyörű látvány. Nézegess szép képeket. Képek a tovább mögött! 1. Az akácvirággal borított…..
Te, kedves szállodatulajdonos! Tudd meg, azért, mert 10 évvel ezelőtt az akkor frissen megnyitott wellness-szállodád Magyarország egyik legjobbja volt, ma már nem biztos, hogy még mindig a legjobbak közé tartozik. Ahhoz ugyanis vissza is kellene forgatni egy kis pénzt, nem csak kivenni.…..
A templom egere Koleszos fapadosok 2013.11.07 18:02:59
Tegnap este kaptam egy kedves levelet, a feladó Büdösbúvár, gratulált a bloghoz és elküldte egy pár bevált kolis receptjét. Mivel láttam, hogy igény van rá, közzéadom őket, biztos lesz, aki nagy hasznát veszi. Egyúttal szeretnélek bíztatni titeket, küldjétek el a bevált…..
Meglepő levelet kaptam a minap, egy apa írta, akire hirtelen rászakadt két gyerek menedzselésének minden nehézsége és szépsége. Miután érdekesnek találom (és örülök is annak, ha néha a férfiak is megszólalnak, bátorítanám ezt a jövőben is), ezért közreadom a nem minden…..
"Miért mindig csak a tulajról vannak ilyen történetek? Vannak érdekes dolgok a másik oldalról is." - figyelmeztetett Kuruttya a Sunyi tulaj, aki lenyúlta a kauciót (is) című posztnál. Egyből be is kommentelt néhány esetet tanulságul. Nem mondom, hogy nem tudok elképzelni…..
JobAngel A veszélyes fájladatlap 2013.10.07 17:00:00
Most megint erős felindulásból írok, mert a mostanában szinte mindegyik nekem küldött CV-nél le kellett írnom, hogy adatlap-problémák vannak benne. Az önéletrajzok szövegszerkesztéséről írt kisokosomat is szinte mindenkinek be kellett linkelnem, és lehet, hogy hiba volt, hogy nem…..
Hogy miért indítjuk ezt a blogot? Mert a felújításról meg az építkezésről mindenkinek van egy rémtörténete. Nem volt nagy a fürdőszobánk a hetedik kerületi bérház második emeletén, de az előző lakó ízlése miatt legalább szép sem. Egyhússzor egynegyven, rózsaszín…..
Aznap 40fok volt, már teljesen leizzadtam és otthagytak  2 ÓRÁRA egyedül a folyóson, ahol mindenki megbámult és nézte hogyan szenvedek. Még egy szurit vagy pirulát sem kaptam.  Rosszul lettem  a munkahelyemen. Egy forró nyári délután elkezdett munka közben szúrni az…..
bunkocska 2013.09.13 20:33:43
@Lilili: Ez borzalmas, ez tényleg megtörtént, és hol az apa??? Az én feleségemmel ilyen történne, azonnal az orvost kinyirnám, utána mennék börtönbe, de legalábbis kényszeríteném, hogy azonnal csinálja meg. Nem ezért fizetem azt a kurva TB-t vagymi?
IDDQD Heti retro: Fallout 2013.09.11 07:41:25
Nnna. Akkor Fallout. Ideje volt már. A múltkori kegyetlen szavazáson magasan nyert, az olvasók fele erre szavazott (a Planescape 19, a Baldur's Gate 31 százalékot kapott), szóval jöjjön minden idők egyik legnépszerűbb szerepjátékának története. Rögtön egy saját sztorival kezdem:…..
Sorra jönnek a hírek, hogy az állami iskolafenntartó visszaél a hatalmával az igazgatói kinevezésekkor. Korábban a fideszes polgármesterek is tiltakoztak, hogy teljesen megszűnik az önkormányzatok kontrollja az iskolák felett és az igazgatói kinevezésnél. Ezzel a helyi…..
bunkocska 2013.09.05 12:05:07
@Tomasz_a_gozmozdony: Tanár vagy, merthogy egy adott órára készülni kell, dolgozatokat javítani, fegyelmezni, képezni magad stb, az adott 28*45 perc nem tudom hogy jött ki, mert naponta nem 1 órája van egy tanárnak, de mégcsak nem is 2. De nem tudom, csak tippelek, mert nem vagyok tanár, de nem is szeretnék.
Sajnos elég rég volt itt bejegyzés, most megpróbálok újra közzétenni mindenfélét. Kezdjük a legfrissebb észrevétellel amelyben olvashatjuk mennyire értenek a dolgukhoz az ellenőrök, egy kismamát és családját szívatták, és alázták meg. Tisztelt Cím!   Sajnálatos…..
Az alábbi levél beküldőjének édesanyja elégé sajátosan értelmezi a szülőtartás intézményét. Kedves Zugugyved! En a kovetkezo probemaval forulnek Onhoz. jelenleg kulfoldon elek es terveztem volna hazakoltozni, de a kialakult esemenyek miatt elegge elkeseredetten irok Onnek,…..
Mielőtt önéletrajzokat kezdünk elemezni és fizetéseket latolgatni, fontos letisztázni, hogy mitől lesz ütős egy önéletrajz. Látva több, mint 1000 önéletrajzot, látszik, hogy az emberek mennyire különbözően kommunikálnak a CV-jükön keresztül, és ezzel mennyire különböző…..
Varga Beáta ugyanolyan nő, mint bármelyikünk, ugyanúgy boldog életre, egészségre, szerelemre és gyermekekre vágyott. Egy kálváriába illő szenvedés után, az egészsége már nem lesz tökéletes és gyermeket sem szülhet soha. Tisztelt Praxis Blog! Tegnap a Hirhatár online…..
bunkocska 2013.08.27 16:24:58
@Chester Gillette: Szia!

Te azt gondolod, ha valakinek 34 évesen akkor eláshatja magát. Szeretem az olyanokat akik tépik a szájukat, mert egyből összejön a gyerek. Szóval brávó.

Nagyon sajnálom a posztirót sajnos hasonlóakat tapasztaltam én is, viszont pozitiv oldalon is. A nemtörödömség és a pénzéhség nagyon nagy próbléma nálunk. Én azt nem értem, hogy valaki 40 éve ledolgozott munkaviszony után, nem kevés TB fizetéssel a háta mögött, ha az orvosnak nem ad pénzt, nem biztos, hogy időbe kerül a műtőbe, ami miatt akár meg is hallhat. Egy kis odafigyelés nagyon sokat segítene, ami azt gondolom nem pénzkérdés. Ezeket az orvosokat fel kellene függeszteni legalább a vizsgálat lezártáig, igaz ma Mo.n orvoshiány van.
A női felsővezetők aránya 30% alatt van a világban, van ahol ennél jobb és van, ahol rosszabb. Jelenleg csaknem 20 nő tölt be miniszterelnöki, államfői pozíciót a Föld országaiban. Bár az ő karrierjük nehezen másolható, karriert építeni nőként, igen is megvalósítható, ha…..
B(alu)LOG A múlt él 2013.08.12 10:39:07
99 évesen halt meg. Ágyban, párnák közt. Körülbelül 15000 – igen, tizenötezer! – embernek ez miatta nem adatott meg. Sem a békés öregkor, sem a békés halál. „…az idős férfit régóta belgyógyászati panaszokkal kezelték, az elmúlt napokban az egyik fővárosi…..