Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bemphis

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kell egy kis idő, de megéri ;)..
ROFL-net Vallási műsor: A jó út 2008.08.19 10:43:00
Ajánlásra beraktam ezt a korábbi epizódot is. Már nem tart soká, aztán végre jöhetnek új részek :)  Best of Gábor:Ne pofázzzzááááá!Mennymáinnen te csaló!Igen,mester? ..
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
bemphis 2007.10.20 14:05:40
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..