Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monkeygirl

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
Monkeygirl 2014.07.15 18:08:52
@vNHM: ez már milyen intelligens hozzászólás...
Handó Tünde főbíró (az Országos Bírósági Hivatal elnöke) olyat tett, ami a NER keretei között ugyan megszokott, de törvénytisztelő ember szemében ócska kis svindli, a jogszabályok, sőt, az Alkotmányosság szellemiségének sárba tiprása.Welsz Tamás különös körülmények…..
Egy volt ápolónő véleménye a magyar egészségügy helyzetéről. 8 évig dolgoztam ápolónőként neurológián és belgyógyászaton, nem könnyű egyik sem..ajánlom ki kell próbálni egy éjszakát 12 órában! ; szívvel-lélekkel dolgoztam az osztályokon, szerettek is a betegek és…..
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
Vajon tényleg megvédte a politikát vagy a parlamentet ez a szűrő attól, „hogy nyilvánvaló paprikajancsik, bohócok, kalandorok, haszonlesők, megélhetési emberek kerüljenek tömegével a parlamentbe? Gondoljunk csak Torgyán Józsefre, vagy néhány olyan figurára, akiket mindenki…..
Monkeygirl 2012.09.21 12:45:21
@jános515: tévedsz, mert már Mr 20%. Ezt a Pláza falára is felírta valaki, közvetlenül az "épülő" villamosvonal mellett.
Fotó: Hampage. Nem túlzok, ha azt mondom a legszebb villamosmegállók egyike az 58-as egykori megállója a Zugligeti úton. Igaz egykor nem állomásnak, hanem végállomásnak épült, s nem is villamosoknak, hanem lóvonatoknak (igen, így hívták őket). Aztán 77-ben megszűnt a…..
Monkeygirl 2012.04.24 17:15:55
Milyen is az igaz szerelem? Én olyannak képzelem, mint a nyári reggeli szellőt, ami friss és hűsít. Vagy a nyári naplementét, amikor a horizont izzik meleg színek kavalkádjában. Mint télen a havazás, mikor bent ülsz a meleg szobában és nézed ahogy eltakar mindent a hó. Puhának…..
"Mindenapok"-érzések Újra itt... 2010.03.24 19:09:00
Sziasztok!Hol is kezdjem? Nagyon sok minden történ változott az elmúlt pár hétben. Megismerkedtem valakivel. Interneten természetesen. Nagyon jó Vele. Csak nagyon messze van. Szerelmes vagyok?? Talán. Időnként úgy érzem nagyon is. Máskor kevésbé. Keveset voltunk együtt sajnos és…..
"Mindenapok"-érzések nem tudom 2010.02.19 05:25:00
Régen álmodtam efélét. Most meg egymás utáni két éjszakán is. Nem akarok többé aludni........... na megyek dolgozni. Szép napot mindenkinek......
Monkeygirl 2010.03.12 13:37:33