Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péterzsalu

33 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogunk új köntösben a http://peterzsalu.wordpress.com/ címen folytatódik. Jöjjön, olvasson és szóljon hozzá történeteinkhez! ..
Tekintse meg az idei standunkról készült 3d panorámafotót az alábbi képre kattintva:  ..
Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi építőipari szakkiállítás, melyen vállalkozásunk immár 5. éve rendszeresen részt vesz kiállítóként. Szeretettel várjuk Önt április 5-10. között az A pavilon 305 H standján, hogy személyesen is meggyőződhessen…..
Mint minden korábbi évben, az egész éves munkát követően idén is ránk fér egy kis pihenés így az ünnepek közeledtével. Üzemünk és az iroda egyaránt téli szabadságra vonul, ezért2010. december 17-től 2011. január 2-ig zárva tartunk.Munka kezdés legközelebb 2011. január…..
A rolós rendszerű szúnyoghálókat néhány évvel ezelőtt kezdtük el forgalmazni, hogy a zsalugáterekkel vagy spalettákkal egybeépítve komplett árnyékolási rendszerrel tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. A bevezetés után nem is kellett sokat várnunk az első ilyen, szúnyoghálóval…..
Környezettudatos életmódunkból fakadóan téli teendőink közé tartozik gondoskodni a hazánkban telelő madarakról. Ezt madáretető és itató, valamint eleség és friss víz rendszeres kihelyezésével tesszük.A madarak gyorsan, akár egy hét elteltével oda szoknak a madáretetőre és…..
Évekkel ezelőtt az egyik viszonteladónk vett fel megrendelést egy felújítás alatt álló budapesti családi ház 8 darab zsalugáterére. A tulajdonos felületkezelve és szereléssel kérte a zsalugátereket, ezért elmentünk helyszíni felmérést végezni. Sajnos ezt túl korán tettük.…..
Egy érdeklődőnk kétgenerációs budapesti családi háza emeletén lévő, déli fekvésű, beugró erkélyén található nyílászáróira keresett zsalugátereket. Árajánlatunkat követően még számos technikai kérdése merült fel, melyeket igyekeztünk minél részletesebben…..
A következő tanulságos történet itt történt helyben, Nemesnádudvaron. Egy falubeli házaspár nyílászáró cserét tervezett családi házukon és az új ablakokra vállalkozásunknál rendelte meg a zsalugátereket. Mivel Nemesnádudvaron többen is foglalkoznak ajtók és ablakok…..
Egy nyári nap a fővárosban volt dolgunk, mikor kaptunk egy telefonhívást az egyik partnerünktől, hogy délelőtt felvett egy megrendelést egy környékbeli családi ház zsalugátereire. Kapóra jött, hogy épp ott jártunk és miután elintéztük teendőinket, délután fel tudtuk…..
Elérkeztünk sorozatunk utolsó részéhez, melyben a belső árnyékolók különböző típusait vesszük sorra. Beltéri elhelyezkedésükből adódóan egyszerűbben kezelhetők, mint a kültéri típusok, hatékonyságukat tekintve viszont majdnem mindegyik belső árnyékoló alul marad az…..
Az árnyékolók típusait bemutató sorozatunk soron következő részében a zsalugáterekkel és spalettákkal foglalkozunk. A zsalugáterek leggyakrabban fából, ritkábban műanyagból vagy fémből készülő lamellás külső árnyékolók. Rögzítésük általában közvetlenül a…..
Mai cikkünk a zsaluziával, a különböző textilárnyékolókkal és napellenzőkkel foglalkozik. Lássuk ezen külső árnyékoló típusok legfontosabb tulajdonságait. A zsaluzia általában aluminiumból, ritkábban keményfából készülő külső lamellás árnyékoló. Az aluminium…..
Sorozatunk mai részében a redőnyökkel foglalkozunk, melyek hazánkban talán a legelterjedtebb árnyékolók. A redőnyők viszonylag jó hőszigetelők, hatékonyan csökkentik a zaj és a por épületbe jutását, valamint bizonyos fajtáik növelik a betörésvédelmet is. Redőnyök…..
Rendszeresen visszatérő kérdés, hogy milyen jellegű árnyékoló berendezés mellett döntsünk? A kínálatban egyaránt szerepelnek külső és belső árnyékolók úgy, mint redőnyök, zsaluziák, könyökkaros árnyékolók, zsalugáterek, spaletták, napellenzők, roletták, függönyök…..
Egy balaton-parti sorház zárt belső udvarán található nyílászárókra szerelendő fix lamellás zsalugáterekre kért ajánlatot tőlünk a ház tulajdonosa. Három olyan szerkezet volt, ahol egy erkélyajtó mellé közvetlenül egy ablak volt sorolva, ezekből kettőre készítettünk…..
Egy Budapest környéki kisvárosból keresett fel bennünket egyszer egy érdeklődő, akinek lécbetétes spalettákra volt szüksége. Árajánlatunk és némi egyeztetés után natúr felülettel, felméréssel és felszereléssel rendelte meg az árnyékolókat. 5 vagy 6 darabot…..
Több alkalommal gyártottunk zsalugátereket olyan ügyfelek részére, akik aztán külföldre szállították és ott szerelték fel azokat.  Egy Németországban élő úr a görögországi nyaralójára rendelte meg vállalkozásunktól a zsalugátereket. A késztermékeket gömbaölő…..
Egy korábbi Construma kiállításon keresett fel bennünket egy hölgy három különböző faszerkezetes ház tervrajzával. Több kiállítótól, így tőlünk is árajánlatot kért zsalugáterekre a saját-, a lánya- és egy ismerőse házára. Termékeink minősége és áraink győzték…..
Az ország nyugati részén újonnan épült családi házra rendelt a tulajdonos Roto-Fentro vasalatokkal és rolós rendszerű szúnyoghálókkal szerelt, felületkezelt, mozgatható lamellás zsalugátereket teljes körű kivitelezésben. A ház nyílászáróinak helyszíni felmérésére egy…..
Mikor elkezdtünk zsalugátereket gyártani, kialakítottuk azt a rendszert, mellyel jó 15 éven át nem volt probléma vagy negatív visszajelzés ügyfeleink részéről. Később aztán a folyamatosan növekvő minőségi követelmények miatt szükségesnek tartottuk kis mértékű…..
Régebben készítettünk egy német nyugdíjas magyarországi borospincéjére zsalugátereket. Az ügyintézés során akadtak nyelvi nehézségeink, mert ő csak németül, mi pedig angolul tudunk beszélni, de a munkát ettől függetlenül hibátlanul elvégeztük.Aztán az egyik külföldi…..
Az egyik nyílászárók kereskedésével és beépítésével is foglalkozó viszonteladónk mesélte el a következő történetet:Egy visszatérő ügyfele vásárolt egy új bejárati ajtót nála és kérte a régi kicserélését az újra. A helyszínre érkezvén látták, hogy még mindig…..
Péterzsalu 2010.05.11 12:01:20
@nemlak: nyílászárókkal nem foglalkozunk, csak az árnyékolók gyártásával. Zsalugátereink és spalettáink utólagosan bármilyen nyílászáróra felszerelhetők
Úgy másfél évvel ezelőtt kaptunk egy árajánlatkérést egy szakmai lap újságírójától, amelyben a Balaton partján lévő régi építésű nyaralójára szeretett volna zsalugátereket készíttetni. Az e-mailben fotókat is mellékelt a nyílászárókról, melyeket megtekintve…..
Az idei kiállításra először vittük el ezt a távirányító segítségével automatikusan nyitható és zárható íves, betétes spalettát. Az alábbi két videón megtekinthető a működése.  ..