Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stílus és ízlés

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggeli Tiffanynál Divatbolondok 2010.06.24 06:00:00
 Akkor mégegyszer...                „ A világ tele van a divat áldozataival..."Giorgio…..
stílus és ízlés 2010.03.12 10:54:49
Egyáltalán nem arról van szó, hogy ássa el magát, akin van háj vagy nem hamvas a bőre, hanem arról, hogy gyakoroljon önkritikát, s nézzen néha a tükörbe! A jó ízlésnek is van határa, annyi mennyiségű háj pedig, mint az itt látható fotókon, barátok közt sem minősül esztétikusnak. Ugyanez vonatkozik a csontkollekciókra!

A legnagyobb probléma szerintem mégsem az a képeken szereplő nőkkel és hozzájuk hasonló társaikkal, hogy a divat menthetetlen áldozataivá váltak, hanem az, hogy rettenetesen torz az énképük. Teljesen mást látnak a tükörben, mint amilyen a valóság, illetve teljesen másnak élik meg önmagukat, mint amilyennek mi látjuk őket. Sokan kimondottan gyönyörűnek találják önmagukat, s ennek megfelelően hihetetlen lépésekre ragadtatják magukat.

Ott van például az 1985-ös szépségverseny 2. helyezettje, aki (főleg versenytársaihoz) képest egy igazi zsírosbödön volt, mindenkinél egy fejjel alacsonyabb, ráadásul már 19 évesen hájas-narancsbőrös combokon, testazonos anyagból készült lovaglónadrágban szelte végig szoci Magyarország színpadát, mégis elmerészkedett a versenyre. Vajon hány funkcinak kellett kedveskednie, hogy felállhasson a dobogó 2. fokára? De nem különb Geszler D. sem, aki életben még kiábrándítóbb, mint a médiában, mégis meg van győződve róla, hogy ő maga az esztétikum megtestesülése.

Egyébként pedig a komplexusok ellen is van orvosság! Akit felháborítanak a leírtak, ne olvassa őket, olvasás helyett pedig töltse testedzéssel az időt! A sport sok mindenre gyógyírt jelent: izmot varázsol a csontból-bőrből álló testtájakra, kitartó űzés mellett segít eltüntetni a hájat, feszesíti a bőrt stb. Egyszer mindannyian megöregszünk, ez ellen tenni nem lehet, mégis úgy gondolom, hogy hatalmas önámítás, illetve határtalan lustaság áldozatai azok, akik hasonló írásoknak tudják be komplexusaikat, ahelyett hogy maguk is tennének valamit leküzdésük érdekében.
stílus és ízlés 2010.04.15 15:24:42
@kovácsjakab: Jakab! Szerintem valóban az "Álomnőt" láttad! Azt, amelyikről én is említést tettem hozzászólásomban. Én a MOM Parkban láttam többször, mégpedig az általad leírtakhoz hasonlóan kiöltözve. Oda azoban illik legalább az effajta műgonddal összeállított öltözet, a Mammutba pont olyan kevéssé, mint ahogy szédületes hasonlatodban leírod!

Egyébként én is mindig délelőtt vagy kora délután botlottam bele, látszott, hogy másra sincs gondja, mint hasonló időtöltésre. Akár egy ráérős miniegér!

Az sem lepne meg, ha kiderülne, ő az, aki mondvacsinált Grace Kelly-ként járja a MOM Parkot. Kár, hogy a testi adottságok alapvetően hiányoznak az ideálhoz való összehasonlításhoz!!!! A sudár, magas, nagyon formás Grace-hez képest a legnagyobb jóindulattal is csak egy kis zsírosbödön fertelmesen rossz lábakkal és tekintélyes hátsóval.