Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dartagnan

103 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alighanem minden futballista álma, hogy pályafutása során legalább egyszer átélje, milyen érzés klubjával a tabella élén végezni, bezsebelni a szurkolók éljenzését, az ellenfelek gratulációit, és társaival magasba emelni a győzelemért járó trófeát. Bajnoknak lenni mindig öröm! Alábbi írásunkban,…..
 Született: 1977.02.13., Zemun /Zimony/, Jugoszlávia Állampolgárság: szerb Poszt: hátvéd   A Crvena Zvezdában kezdett focizni, 5 év után bajnoki címmel, kupasikerrel zsebében távozott, és a Benficába vezetett útja, ám a portugál sztárklubban nem lett legenda. Belga kiscsapat és a Bezanija…..
Tavalyi cikkünk után idén is összegyűjtöttük azokat a magyar első osztályban megfordult ismert netán kevésbé ismert külföldi labdarúgókat, akik az elmútl évben, vagyis 2022-ben befejezték pályafutásukat...
 Itt a nyár, nemrég befejeződött a tanév, és elindult a gyerekek körében népszerű vakáció! De nemcsak az iskolákban, a futballpályákon is, miután végetért a bajnokág, nyári szünetet tartanak. Uborkaszezont. Ilyenkor a szurkolók azt találgatják, kikkel fog erősíteni kedvenc csapatuk a következő…..
20 éve, 2002. május 8-án találkozott az UEFA-kupa döntőjében a német Borussia Dortmund és a holland Feyenoord, melyen csereként játszott a Fradiban is megforduló Leonardo Santiago.          ..
 Ma ünnepli David Odikadze, a Győri ETO korábbi légiósa a 41. születésnapját. A grúz hátvéd pályafutása során leginkább hazája klubjaiban játszott, és a Dinamo Tbilisivel két bajnoki címet nyert. Éppen tőlük került 2009 januárjában Győrbe, ahol azonban csak 8 meccset kapott. Grúzia válogatottjában…..
10 éve, 2011. május 18-án két portugál klub, az FC Porto és az SC Braga vívtak meg az Európa Liga döntőjében, és az eseménynek magyar vonatkozása is volt, mivel utóbbi csapatban pályára lépett a későbbi Vidi-légiós, a brazil Kaká.          ..
Született: 1974.05.13., Krusevac, Jugoszlávia (ma Szerbia) Állampolgárság: szerb Poszt: védő, középpályás   A szerb középpályás karrierje elején délszláv együtteseknél focizott, majd 27 éves korában Magyarországra igazolt, s egy kis ausztriai kitérőt leszámítva visszavonulásáig nálunk kergette a…..
  Alábbi cikkünkben az elmúlt hónapok NB I-es légiósokkal kapcsolatos érdekesebb átigazolási híreiből szemezgettünk.        ..
    Már lassan két hete egyéni edzésterv alapján készülnek a ZTE focistái, a tengerentúlról érkezett focisták esete kifejezetten nehéz. A két amerikai labdarúgó, Eduvie Ikoba és Eric McWoods a zalaiak honlapjának nyilatkozott arról, hogyan vészelik át ezeket a napokat.      ..
Zoran Kunticsot nevezték ki az NB III-as Kecskemét vezetőedzőjévé. Az addigi tréner Szabó Tibor volt.  A már 52 esztendős szerb szakember egyébként nem először fog az alföldi város focicsapatának kötelékébe tartozni, ugyanis 1994-ben itt kezdődött magyarországi karrierje.       ..
   A 27 esztendős, belső védőként bevethető Lukas Rotpullert teszteli az OTP Bank Liga 2018-2019-es kiírásában utolsóként telelő Haladás.         ..
  November 14. (szerda) óta a Ferencváros edzéseit látogatja a világbajnok Paul Pogba bátyja, Florentin Pogba. Sőt péntek délután a kezdőben pályára lépett  a második vonalbeli Budafok elleni felkészülési meccsen is, amin a zöld-fehérek győztek 3-1-re. A Ferencvárosból az utóbbi időben mellőzött…..
Sporttörténelmi meccsen a harmadik vonalbeli FK Csíkszereda 3-3-as döntetlent követően tizenegyesekkel kiejtette a 13-szoros kupagyőztes Dinamo Bukarestet a Román Kupa nyolcaddöntőjében. Csíkszereda legnépszerűbb sportja a jégkorong, a futballklub története során a harmadosztálynál magasabb szinten…..
  Ukrán sajtóhírek szerint Serhij Rebrov, az FTC vezetőedzője a zöld-fehérekhez hozná honfitársát, Igor Kharatint, a Zorja 23 éves védekező középpályását...
Született: 1993.02.23., Douala, Kamerun Állampolgárság: kameruni Poszt: középpályás, csatár A tehetséges kameruni labdarúgó a katalán sztárklubban, a Barcában nevelkedett. Játszott hazája utánpótlás-válogatottjában is. Később Kaposvárra vetődött, de NB1-es kalandja rövid ideig tartott.    ..
Goran Kopunovic távozott az NB II 14. helyén telelő Siófok együttesétől. Ám lehet, nem tart sokáig a "munkanélkülisége".....
Federico Groppioni, az MTK 31 éves hálóőre nem tartozik az átlagos kutyatulajdonosok táborába, az olasz labdarúgó ugyanis kígyót, tart otthonában. Méghozzá óriáspitont. Erről és jövőbeli terveiről is beszélt az alábbi cikkben...
Született: 1969.09.17., Bukarest, Románia Állampolgárság: román Poszt: középpályás Stanici 27 esztendős korában szerződött az NB I-be, a Dárdai, Bükkszegi, Bondarenko fémjelezte Budapesti Vasutasokhoz. Magyarországi légióskodása után megfordult Amerikában és Izlandon is.    ..
Múlt hétvégén elrajtolt a francia élvonalbeli labdarúgó bajnokság, amelyben újra indulhatott a nagy múltú RC Lens. A csapat nyári kálváriája után ez nem volt annyira egyértelmű... Amint korábbi cikkünkben is foglalkoztunk a témával, a Francia Labdarúgó-szövetség…..
Elültetett növények: paradicsom, uborka, retek, hagyma, eper, napraforgó, fű, répa ..
  A 2013-2014-es francia másodosztály küzdelmeiben második helyen végzett az RC Lens. Ám hiába harcolták ki a pályán a feljutást, úgy tűnik, anyagi gondjaik miatt nem indulhatnak a francia élvonalban. Persze máris a két legjobb góllövő, Adamo Coulibaly és Danijel Ljuboja…..
Elültetett növények: spenót, paradicsom, búzavirág, napraforgó, retek, eper, hagyma, répa ..
Született: 1979.10.18., Vilagarcia de Arousa, Spanyolország Állampolgárság: spanyol Poszt: hátvéd   Spanyol hátvéd. Pályafutását az SD Compostela csapatánál kezdte. Spanyolországon kívül játszott még Görögországban és Magyarországon is. 1999-ben U20-as világbajnok lett. Klubszinten nagy sikereit…..
Elültetett növények: búza, fű, répa, retek ..