Regisztráció Blogot indítok
Adatok
revoluson

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
revoluson 2010.03.12 09:15:26
@pioker1933:

Jó lenne, ha eltakarodnátok a kur@a anyátokba az ilyen szarházi szövegeitekkel. Elmondanám, hogy amerikában éppen a szociális háló(a ki nem mondott rinyálásod) gyengeségét próbálják megoldani, ott éppen azon megy a játszma, hogy minden embernek jogfilozófiai érvekre fektetett alkotmányos jogok megvalósíthatóak legyenek. Ilyen például az élethez való jog, ami magával hozza az egészségügyi ellátáshoz való jogát az embernek, és amivel ők éppen nem rendelkeznek. Az ilyen "otthon meresztik a picsájukat" szövegekért meg jól szájon is basználak, mégis mit képzelsz magadról, te hulladék!? Egy bébinek az anyjára van szüksége, és a hibás társadalmi normáinkkal szemben, amiben másfél-két év a javalott szoptatási idő, bizonyos társadalmakban 7 évig szoptatják a gyermekeiket. Ami pszichológiai és antropológiai tények összefüggésében visszaigazoltan szükséges is. Bizonyára a gazdasági fasz fejeddel olyasmikről nem tudsz, mint hogy az ember agytérfogata akkorára növekszik az anyaméhben, hogy testének többi szervének fejlettségi szintje a többi emlős átlagos fejlettségi szintje alatt maradva jócskán kell, hogy megszülessen, ami nagyon mély trauma éri a megszülető bébit. Ergo, olyan állapotban születünk, amiben más emlősök még az anyjuk méhében erősödnek, mit gondolsz miért van az, hogy az ember átlag életének (~70) átlag a ~8,5%-ig abszolút értelemben kiszolgáltatott az anyjának, ez pedig az emlősöknél egyáltalán nem szokványos, egy ló élete második napján már lábra tud állni, röviddel szaladni is képes. Az ember gyerek abszolút tehetetlensége arányában is több tízszerese a többi emlősnek, annak okán, hogy ha tovább maradna az anyjában, akkor nem férne ki. Ergo, mind fizikai, mind szellemi fejlődéséhez szükséges segítség neki, az előbbit betölthetné más is az anyán kívül, utóbbira viszont csak az alkalmas. Ez anyuka "picsa meresztésének" megalapozása, mert nem csak kibaszott gazdasági vetületek vannak teccik tudni. Ki kell mozdulni a pénzkörül mozgó fasz gyökér világszemlélet mögül. Vagy esetleg a nők szüléséhez való jogának oszlopait próbáljuk döngetni a szent és sérthetetlen gazdaságnak áldozva? Mert, hogy az igazságérzeteddel, vagy az ismereteiddel valami nincs rendben az holt biztos. Mer' ugye te egésznap dolgozol, hát nem igaz, hogy kiszarik egyet, otthon marad 3 évet. Kiszarik még egyet, megin' otthon marad három évet, te meg húzhatod az igát. Ez van baszd meg, ilyen igazságtalan a világ, api! Meg olyan igazságtalan, hogy a nők közel 1/3-a nevelheti egyedül a gyermekét, jah, hát téged az nem érdekel igen, tudjuk. El lehet takarodni! Ez itt nem az aréna baszd meg, ahol egymás húsát esszük, ha annak képzeled lehet takarodni keletre, itt szociális összefogás van, aminek több szinten megvan az alapja, mind morálfilozófiai, logikai, pszichológiai, és antropológiai szinteken.

És a végére még hozzászúrnám, hogy az első hozzászólásodból bűzlik a HVG körüli budapesti 30-as (éves) libsi-szoci, mindegyik egyforma mélyen szántó világszemlélet, plusz erős párhuzamokat érzek a dologban, hogy Prosztó úr is kellően komolyan vette ennek a videónak a súlyosságát, és elkezdett ide kommentelgetni, te meg - könnyen lehet - a "társadalmi" hátat próbálgatod valamelyik kormány üdülőből protestálni a vérlázító antiszociális posztjaiddal. Bizonyítandó, hogy Prosztó úr pártjának (M szocialista P) értékrendjével teljes átfedésben van, hogy a nyugdíjasoktól elvesszük a pénzt, amit befizettek, mer' hát nincs miből adni, az anyák meg oldják meg, mer' nincs miből adni. Ez nem így meg basszalak szájba, ez egy társadalmi kötelezettség, ha ezen adósodunk el, ezen fogunk eladósodni, te meg itt fogsz éhen dögleni. Egy lezuhant repülő túl élői között sem az a fair deal, hogy a leggyengébbeket megesszük a kur@a anyádat!