Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marczell

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Nyugtalanítóan sok ideje nem volt Mesterlövészes bejegyzés, úgyhogy kinyitottam archívumomat és előszedtem két még eddig nem mutatott "Ezt-talán-nem-vetted-észre-játszás-közben" képet. Az elsőt "Delta" küldte, a másodikat "Levi". Gondoltam amíg…..
Mielőtt letöröltem volna ezt a katsztrófát, észrevettem, hogy a bejátszások megnézhetőek külön-külön Windows intézőben is. Szóval felvettem nektek ezt a kolosszális outrot. Ezért simán megéri végigvinni,nem? Érdemes megfigyelni a neveket is. Ezek szerint szinte 2 ember rakta…..
Felesleges a Terminator 3-as játékot a Battlefieldekhez hasonlítani. Croow kommentje jól összefoglaja a lényegetElolvastam a kommenteket, és azt kell, hogy mondjam, hogy nem fogtok fel valamit. A Battlefield és a Battlefrontnál tudjuk, hogy csak löni kell és kész(bár az is multiba,…..
Rossz játékok között is kell selejteznem, mert van amikor nem annyira rossz, vagy nem lehet belőle szórakoztató videót készíteni. A "Star Wraith IV"-re mindkettő igaz. Ha jól emlékszem kb 14 mega volt az egész, de nem nézett ki rosszul. A játékmenet bár elég monoton, de…..
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
A kommentek között szbszig megtalálta a kiárusított honlap archívált kinézetét. Igazi csúcsoldalakra számítsatok, talán a Firefox 3 már meg tud birkózni vele. Na, akkor nézzük, hogy nézett ki a www.mission-failed.de, amikor még működött! A web.archive.org három különböző…..
Marczell 2008.06.18 22:25:51
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, hogy meglegyen a kedves rosscsontnak az az illúziója, hogy felálló kukival az "én nevemben" rendel már napok óta nem tudom hány szir-szart a cd galaxisból, azt remélve, hogy én most pánikszerűen fogok küldeni tiltakozó e-maileket... Hát…..
Annak aki nem jött volna rá tegnap, itt a megoldás. :) szólj hozzá: UFO videó -leleplezés..
Ott dobálóztak ezek a gyöngyszemek a youtube-os "videó válaszok" szekcióban, nem is vettem észre őket. Nagy kár lett volna, ha ezek kimaradnak! thefloorfilla nevű szerző készítette, eszméletlenül ügyelt a szájszinkronra. Mindezt a nagyszerű "Amerikai Gengszter"…..
Marczell 2008.06.03 17:49:38
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..
"Dot" (az Alba*Teamtől) nem szarozott, több mint öt perces videóját teletömte jó játékok bizarr, vicces, frusztráló és hátborzongató bugjaival. Vannak bugszörnyek is és érdemes végignézni, befejezésül egy kocsimosást csodálhatunk meg ;) ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.24 17:50:00
Ahogy ígétem, ezen a héten bannercserék lesznek, így kiraktam egy újat, amit "Tach" készített nekem. Igaz, nagyon nem akartam olyan bannert a blognak, ahol én vagy a bemutatott játékok karakterei szerepelnek, de ez annyira ötletes, hogy ezt kár lett volna kihagyni. Pár napig…..
Marczell 2008.04.24 17:59:06
Marczell 2008.04.24 18:02:33
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Egy új bug kiadás következik, és szeretném újra tisztázni, attól mert bugokat rakok ki játékokból, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy az adott játék rossz lenne. Például ebben az esetben. Csak vicces. ;) Imádnivaló az a természetesség, ahogy ott állnak, és még hátrálnak…..
Marczell 2007.10.21 20:32:34
Rastata · www.rosszpcjatekok.blog.hu 2007.10.21. 12:52:00
Ki ismeri a 2 Stupid Dogs című rajzfilmet?? van valakinek róla képe, vagy egy egész epizód?? avgy nem tudjátok, hogy honnan lehetne letölteni?? Pls segítsetek!!

www.ezthemes.com/previews/2/2stupiddogs.jpg

Ember mire van a YouTube ? :)

www.youtube.com/watch?v=tN8WxghZrtY
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Marczell 2007.10.14 18:35:31
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Marczell 2007.10.02 19:08:37
Eléggé megdöbbentem, mikor többen írták, hogy benne vagyok az aktuális PC Guruban.Bevallom, számítógépes újságot mér évek óta nem vásárolok, szóval, ha ti nem írjátok, nem is tudok róla :POthello volt olyan rendes, és legépelte nekem a rövid szöveget, és meg is kérdeztem…..
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..