Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dynamo

4 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon vagy külföldi utazások során vásárolt kiadványaimat mutatom be, melyek közül nem egy elég érdekes darab van. Ha valaki ért ezekhez, esetleg megírhatná, hogy értékes-e ezek közül valami is. ..
Blogolkodom, tehát vagyok Gombfoci 2012.08.12 17:34:49
Gondolom a +20-as korosztály még talán tud is mit kezdeni azzal a kifejezéssel, hogy gombfoci. Gyerekként nagy sláger volt nálunk, vettem is egy halom csapatot még régebben, de kaptunk is ősrégi garnitúrát. Legsikeresebb csapatom talán egy 70-es évekbeli (hajakból ítélve) Vasas, de…..
Nerd feltöltött egy videót, ahol egy külső projektben segédkezik. Nevezetesen, a kultikusan rossz Cheetahmen 2 elveszett pályáit szeretnék aktiválni és erre gyűjtenek 65.000(!) dollárt. Az egy dolog, hogy a videó inkább kínos (tudom, hogy szándékosan akar béna lenni, de akkor is),…..
Subba blogon láttam ezt a valamit, amitől után még nem tértem magamhoz. Nem tudom eldönteni, hogy maga az a tény, hogy ezt ők dal címszó alatt komolyan gondolták, vagy ez az operatőri munka (pl 00:31 körül ez mi akar lenni?) és klip dramaturgiája durvább. Az is szégyenletes, hogy…..
Vendégem ezúttal Zoly (Otherworld.hu) és Dancsó Péter (Fakultatív.com). Pétert operatőrként dolgozik és leginkább talán a Videómánia sorozatból ismerhetitek, ahol vicces videókban mutat be kevésbé jó magyar filmeket. De készít timelapse videókat és kisfilmeket is, szóval…..
Dynamo 2012.05.19 17:57:27
@freddyD: Nem hiszem, hogy kinőttél belőlük. Csak egyszerűen unod a témát. Sajnos túl van már járatva. Főleg a Marvel-féle. Mert ugye az a legnagyobb, kb. 99% Stan Lee kreálmány. Mind ugyanarra a koncepcióra épül. Ezért tetszik ellenben neked a The Punisher és a Sin City...mert ezek nem azok. :]
Mintha egy régi fogadóórán egyszer már mondtam volna, de gyerekkoromban mindig is egy dolog akartam lenni... Rendőr. Azon belül pontsabban rohamrendőr. Ideológiát ne keressetek benne, egyszerűen csak az pajzsos, sisakos egyenruha volt az, ami már kölyökként megfogott.Alapjában még…..
Munka után irány a metró. Látom, hogy épp beérkezik az állomásra, sietve futok feléje. Fenn a lépcsőnél álló BKV Ellenőr bérletre bólogató biztonsági őr manusnak mutatom a bérletemet és mennék is tovább. Erre ő: Várjon egy pillanatra. Oké, mutatom szép lassan az…..
Dynamo 2012.02.23 18:43:50
@freddyD: Volánosok általában itt olcsóbban adják a "jegyet" amit végül is nem kapsz kézbe. Amúgy meg velem is eljátszották már ezt metrónál, hogy "állj csak meg"...és akkor vizsgálta a jegyet a barom míg le nem késtem. De kívánom, hogy az ilyennek ez legyen a legnagyobb öröme az életben.
Úgy látszik megtalálnak a számomra értelmezhetetlen viccek. A "Helyi Téma" legalja propaganda közéleti hetilap címlapján van ez a kifejezetten ronda kis képes poén(?!), amit képtelenek vagyunk értelmezni.  ..
Már vagy fél éve van fenn a játék, hogy végre megcsináljam ezt a videót az utolsó pályáról. Rögzítés nélkül őrültebb dolgokat produkált a motor, de azért szerintem így is látni, hogy kicsit kaotikusra sikeredett ez a rész  ..
Kedves üdvözletem minden látogatónak, aki a RPCJS után is érdekesnek tart! Változásokkal teli év volt nekem, legyen szó munkahelyről, projektjeimről és úgy általában is. Itt egy jópofa kis videó (amit Jakab küldött), hogy hogyan is telik nálam a karácsony a szeretteim…..
Lehet kapni többfelé, de szerintem ár/érték arányban a Conrad árulja a legjobbat. Ez a Conrad egyébként is egy frankó kis bolt, tele érdekes találmánnyal. Kár, hogy úgy általában nem túl olcsó. És nem, nem fizettek ezért a bejegyzésért (bár minden felajánlást szívesen…..
Dynamo 2011.12.20 18:40:57
@freddyD: Téged valaki nagyon nem komál. Ráléptél egyszer a lábára véletlenül a villamoson vagy mi? :D
Az "Engedj be!" kapcsán ajánlották nekem a kommentárokban ezt a filmet, hogy feltétlenül nézzem meg, mert megrázó élmény lesz. Nos, nem kellett kétszer mondani, tegnap megnéztem. A film története nehezen magyarázható el, de azért megpróbálom. Egy rossz…..
Dynamo 2011.12.19 16:52:19
@freddyD: Ejnye-bejnye. Elfelejtetted hozzátenni a szót, hogy: "szerintem". Így amúgy érthető, hogy nem tetszett a jelenlegi alany sem. Egyszer láttam valamely videódban, hogy felhasználtál a HT-ből egy jelenetet. Nem tudom miért de rögtön úgy jött le, hogy valószínűleg tetszik neked a film és ezért pont abból a részlet. Ezért mertem ajánlani. :]
Dynamo 2011.12.19 18:42:36
@freddyD: Szerintem korrekt a befejezése. Természetes, hogy vannak óriási véleménykülönbségek hisz nem mindenki egyforma. De a Gonosz fináléja valóban katasztrófa. A bohóc megjelenés maradhatott volna mindvégig. :]
Dynamo 2011.12.19 21:44:11
@Habbobitas: Az tényleg jó. Nekem is tetszik. :]
Egy videón az egész királyság. Ahogy gondolom sokan tudják, ez a kedvenc bandám és küldöm mindenkinek, akik mint én, ülnek a munkahelyen és hallgatnának valamit. Nekem itt szól a fülesemben. Anno ezt a koncertet még élőben néztem a tévén és bizony elég jól…..
Hogy őszinte legyek, az első filmtől nem voltam elájulva, de nem bántam meg a mozijegyet, mert nagyon klassz dolog volt ezeket a vén csontokat egy filmben látni. Remélem a második film nem fogja ugyanazt a hibát véteni, hogy leginkább Jason Stathamre koncentrál. Könyörgöm, ezt a…..
Ez is azon filmek egyike, amely bár érdekelt, egyszerűen csak nem néztem meg valahogy. Itt mondjuk csak 2-3 év a késedelem, de ami késik, nem múlik. Elképesztően pozitív visszhangja volt ennek a svéd horrordrámának, a borítón az Indexet egyenesen így idézikA svéd Engedj be! a…..
Dynamo 2011.12.14 22:10:20
@blady: Martyrs-t eredeti hanggal, egyedül, sötétben, fülessel kell nézni. :D Én úgy néztem és nagyon lenyomott. Jóféle terhet nyom az ember lelkére azt meg kell hagyni. Még soundtracket is írtam hozzá. Nálam telitalálat. :)
2perc Elég elkeserítő 2011.12.12 15:32:00
2perc.blog.hu..
Dynamo 2011.12.13 19:54:04
@Nűnű: De ha minden részlettől eltekintve, első meglátásra hagyatkozva fogadod be a fenti mondandót, azért Te is látod benne az igazságtalanságot. Vagy nem? Nem a focista a "rossz". Ennél több mondandója van.
Egy filmben a szereplőgárda bár nem a legfontosabb elem, azért nagy mértékben befolyásolja, hogy megnézem-e az alkotást, vagy nem. Jöjjön 5(+1) színész, akit sohasem bírtam, vagy már eljátszotta nálam minden bizalmát. 1.      Ben Stiller:…..
Néztem a "Földrengés" című 1974-es katasztrófafilmet (egyébként felejthető. Jóval rosszabb, mint a hasonló Pokoli torony) amikor elérkeztem egy jelenethez, amely 2 dolog miatt marad emlékezetes. Egyszer, ki a francnak jutna eszébe egy földrengés közepette (egy…..
Dynamo 2011.12.08 21:35:16
@freddyD: Az orrvérzést ami ott volt egyeseknél, valahogy mindig a jelenetben látott effekttel képzelem el. Fene tudja miért. :D
Most néztem meg a sikersztori amerikai remakejének 8(!) perces trailerét, amely jó képet adott arról, hogy mire számíthat az, aki már látta a svéd filmeket.Szinte minden egyes képsort be tudtam azonosítani, megvannak a direkt összehasonlítási alapok. Azt kell mondjam, szerintem jó…..
Dynamo 2011.12.06 17:17:11
@JeszKar: Helyes úgy kijelenteni, hogy részben remake. Mert ha már született egy adaptáció ami vizuális képet ad egy írott szerzeményről akkor az ezután készült adaptációk részben merítenek az előd képi megjelenítéséből is. És ez a mostani alanyra különösen illik. Mondhatni teljesen tükrözi az "oridzsinál" film képi világát. De ez nem baj friss szemnek. Csak én tuti nem nézem meg mert felesleges időpocsékolásnak tartom.
Dynamo 2011.12.06 20:26:41
@JeszKar: Már láttam az eredetit. Amúgy David Fincher rendezte és nem Lynch. David Lynch a Twin Peaks-ért és a Mullholland Drive-ért felelős. :]
Dynamo 2011.12.06 20:27:38
Ami még kimaradt: Marhára unom, hogy a videóknál a kommentek fele válaszolgatós, de mindig csak az egyik oldalt látom és fogalmam sincs, hogy miről is szól az egész. Jó volna, ha előhívható volna a másik oldal is...  Az a baj, hogy hiába vannak jóval…..
Interjú Hatvani Balázssal, aki gőzerővel dolgozik Magyarország első Sci-Fi illetve horror mozifilmjén. Ehhez neves külföldi színészeket is sikerült beszerveznie. Többek között mesél, hogy hogyan sikerült beszerveznie a külföldi színészeket, milyennek látja a magyar filmipart, a…..