Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregie

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy fordítási kalandra adtam a fejem. Néhány helyen még nem 100%-os, de pont ezért minden ötletnek örülnék. :)Ultron: „I’m gonna show you something beautiful. Everyone screaming… for mercy. I wanted to protect the world… but it didn’t wanted to change. You’re all…..
Kisebb bonyodalmat okozott, amikor a DTK Show felvételén a húsvéti készülődés miatt véletlenül kicenzúrázták Rakonczay Gábor kenust. „Éppen azt kezdtem ecsetelni, hogy hogyan fordultam teljes szívvel balra Antigua szigeténél, amikor történt. Állítólag véletlen volt, de…..
Gregie 2012.04.06 18:29:08
Félrefordítások Felajzottan 2012.03.07 12:00:00
Csiki a Sherlock-sorozat harmadik részét sem kíméli.Ismét jelentkezem, most a Sherlock 3. részével (előre szólok, ebben vannak szerintem a legdurvább félremenések). 1.- Put THAT in your blog! Or better still, stop inflicting your opinions on the world!- Megírhatja a blogjába! Csak a…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
 A nap idézete: "Olyan szakok válthatnak fizetőssé, amelyekre a magyar társadalom és annak képviseletében eljáró kormány a köz érdekére való tekintettel nem tart igényt. Például ilyen a balneológia. A riporter visszakérdez 'Balneológia?'. A balneológia nem ugyanaz. A…..
A Mr. Skin nevű weboldal 12. éve osztja ki az ún. Anatómiai díjakat, azaz a legjobb filmes és tévés pucérkodásoknak járó virtuális szobrot vagy mi a fenét. A kategóriákat elnézve néha olyan érzésem van, mintha azokat az emlékezetes jelenetekhez kreálták volna utólag (pl.…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Gregie 2011.02.16 14:29:07
A Glee című, betétdalokkal építkező tévésorozat (nálunk Sztárok leszünk címmel vetíti az RTL Klub) megdöntötte Elvis Presley rekordját Angliában a slágerlistákon, írja a contactmusic. A rock'n'roll királya 88 hét alatt 20 számával képviseltette magát a Top…..
Subba Buli van: Ő meg ki? 2011.01.10 11:35:00
Ki ez a kékre festett pofa, aki egy '77-es AC/DC koncerten lazít? (Tipp: ma is aktiv.)..
Gregie 2011.01.10 12:26:24
Mennyire ciki, ha a fordító azt fordítja félre, amit még a Google translate is tud? BP beküldése(i):A következő fordítás az elismerten igényes Discoveryről származik. Az Autókereskedők című műsorban (aminek van pár epizódja Autókereskedők külföldön címmel) mondja a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.10 09:30:00
Carrie Fisher, azaz Leia hercegnő is szerepel majd a Törtetők hamarosan induló új évadában, és nem saját magát, hanem egy bloggernőt alakít majd. Dev Patel és Nicholas Hoult már aláírt a Skins-filmhez, várjuk a többieket is. Úgy tűnik, Minka Kelly (FNL) mégsem szerepel…..
A két nagy kereskedelmi tévé idén is viccesen kezeli a választásokat. Az RTL Klub bloggereket vet be, a TV2 pedig Hajdú Pétert. Az RTL-en a Híradó után (18:55) kezdődik egy 15 perces blokk, amiben a csatorna és az Origo megrendelésére készített Median-közvéleménykutatást…..
Gregie 2010.04.09 17:23:59
Az elsőt a sorozatjunkie-n láttuk, a másodikat meg nem, de ettől még az is vicces. Egy Rém rendes családos ée egy Lostos izéről van szó, az elsőre nincs magyarázat, a másodikra sem nagyon, de legalább 23 másodpercig tart, ami jelenthet valamit.   ..
Gregie 2010.03.19 11:52:19
A sorsolás megvolt, egy külön erre a célre frissen betanított, bekötött szemű (NEM megvakított!!!) vállalati mókus húzta a neveket szabóZ kalapjából. A címekért az HBO jelentkezik majd a megadott telefonszámokon, a nyerteseknek gratulálunk. Aki most nem nyert semmit, ne…..
Gregie 2010.03.18 16:55:45
Hüvelygombába belefásult sorstársaim azt hiszem egyetértenek velem abban, hogy ha minden, a tévében látható reklám csak feleannyira lenne lenyűgöző, mint az itt beágyazott kutyaeledeles cucc, akkor nem kapcsolnánk át másik adóra, nem töltögetnénk le (na jó, de), hanem néznénk…..
A SyFy hivatalosan ugyan még nem jelentette be, de az Airlock Alpha megírta: a Stargate-franchise legújabb darabja, a Universe április 2-áén tér vissza az évad hátralevő részeivel. Az első új epizód címe Space lesz, és állítólag jó kis űrcsatára készülhetünk, király. A…..
comment:com Leáll a 24 forgatása 2010.02.16 15:44:00
Legalább egy hétre leáll a 24 című sorozat forgatása, mivel Kiefer Sutherland egy kisebb műtétre kórházba kell, hogy vonuljon. A Variety információi csak egy kisebb cisztát távolítanak el Jack Bauer testéből, és a nyolcadik évad munkálatai legfeljebb egy hétre állnak majd le.Ha…..
A Mentalista játékban elírtam a dátumot, így sajnos már ma reggel kisorsoltam a plakát és a toll nyertesét, ezzel olvasók ezreit fosztottam meg a játékélménytől, amit nagyon sajnálok, de az RTL Klub segítségével jóvá is teszek menten: még egy plakát és toll várja gazdáját…..
Gregie 2010.02.03 13:40:31
@mentalistagenya: így igaz, egy epizód kivételével mindben játszott :)
Február 2-án folytatódnak Patrick Jane, a kivételesen jó megfigyelőkészséggel bíró sármőr kalandjai az RTL Klubon, visszatér ugyanis a Mentalista, a második évaddal. Az RTL ennek örömére felajánlott egy plakátot és egy tollat, ami (ne tessék röhögni) Vörös Jancsi fejét…..
A brit Channel 4 az az adó, ami nem megy a szomszédba egy kis botrányárt, itt van például ez a csatornát népszerűsítő promó, amiben a fuck, a cunt, a motherfucker és a shit többször hangzik el, mint egy átlagos Deadwood-epizódban. Nem mai darab, hiszen szegény John Spencer még…..
Gregie 2010.01.26 12:48:28
A 24 hetedik évadának nagy felfedezettje volt Renee Walker karaktere, aki a kezdeti beszari, mindent csak a parancsok szerint elvégezni hajlandó csinovnyikné figurájából szépen lassan egyfajta női Jack Bauer lett, persze ehhez kellett pár keményebb trauma a hetedik napon, de…..
comment:com Madárszar vagy UFO? 2010.01.20 13:00:00
Azt valahogy már eddig is sejtettem hogy az ún. ufológusok, meg idegenlény-szakértők között az átlagosnál több az elmeháborodott, aki ha reggel felébred, a macskaszarban is ET-t látja, de hogy valaki olyan igazi marha legyen, hogy képes legyen a TV2-be betelefonálni azért, mert egy…..
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
Gregie 2010.01.13 12:56:32
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..