Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sdaniel

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eldőlt, hogy a két elődöntő második ádásából melyik az a négy előadó, aki csatlakozik az előző négyhez, hogy végül a döntőben dőlhessen el, ki indul az idén Kijevben megtartott Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani dalok egy fokkal jobbak voltak, mint az előzőben, de azért erősen furcsa, hogy néha…..
Azaz neki kell majd hoznia a jócsajfaktort a műsorba - az eredetiben erre a szerepre Chrissy Teigent tartotték a legalkalmasabbnak...
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
sdaniel 2016.10.25 19:23:03
@Bergyilkos Bohoc: az ő karakterfejlődése még érdekelt valamennyire,de az előző évadban a fél nap alatt lezajlott lelki válsággal együtt szintén mehet a levesbe. Nézni fogom mert nem akarok itthon balhét,de gyökeres változások hiányában csak fanyalogni fogok majd(persze magamban,nagy ritkán itt is). A remény és Rick hal meg utoljára.
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
sdaniel 2015.02.08 09:56:45
ÚRISTEN, soha nem számítottam volna ennyi badassnessre (bocsánat) egy Keanu Reeves-filmtől, pedig ha végigfutok a filmográfiáján a Belzebúbnak való bemutatástól a piros tablettán át a levegőbe lövöldözésig, hát volt már néhány kemény fiúja, és mondhatsz, amit akarsz róla,…..
Folytatódik a trend: elismert, többszörös díjnyertes színészek, vagy éppen nemzetközi szupersztárok kacsintgatnak a kis képernyő felé. Most éppen Anthony Hopkins bólintott rá J.J. Abrams ajánlatára amely nem más, mint Michael Crichton korábban már filmre vitt bestsellerének, a Westworldnek lesz egy…..
5,4 millióan nézik a Trónok harcát szerte a világon, és ezt bőven megduplázhatjuk, ha a torrentezőket is belevesszük a számításokba. Állítólag Obama is rajongója a 10 Emmy díjat nyert sorozatnak, melynek stábjáról Annie Leibovitz készített fotósorozatot a Vanity Fair…..
Tegnap éjfélkor, mindenféle előzetes sajtókampány és felhajtás nélkül, a szokásos puccos, rongyrázós lemezbemutató-bulit hanyagolva megjelent Beyonce Knowles ötödik, frappánsan csak Beyonce címmel ellátott szólóalbuma. A kiadásra nem CD-n került sor természetesen, hanem…..
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
A Buzzfeed és más oldalak válogatásából mutatjuk meg, mit csinált tegnap Billy Cyrus Miley nevű lánya a gálán, hogyan állt össze az N'Sync, és még pár ikonikus mozzanatot. Nem sokat vesztettünk azzal, hogy kihagytuk. Egy gif az ugrás előtt, a többi utána, jó mulatást. Miley…..
A meccs előtt fostak, utólag mindenki egyetért: a magyar válogatott tudását túlértékelték. Jó: mondjuk öt gólt sem rúgtak. Eközben Csehország szerte azt beszélik, hogy Jiraceket Magyarországon letartóztatták a fizika törvényeinek duva megszegése miatt! Dzsudzsák viszont…..
Egy hete már csak arra bírok gondolni, hogy megint rám kerüljön a hogyvoltírás sora, az meg csak a cseresznye lenne a tortán, ha még a rész is jó lenne, amire most esély is van, a szextelefon és a családi konfliktus együttállása a bosszúállásban áll éppen, ezt pedig az…..
sdaniel 2013.07.20 09:11:30
@sdani: Igazából beletrafáltál kamureality a javából,de a mentségünkre szóljon,hogy német import :) A másik pedig, a Lali és a Rita féle embereknek (mert sajnos igen néha néha én is belenézek a fertőbe) nincs létjogosultsága az életre semmilyen médiában vagy létsíkon,de nagyon úgy fest,hogy a genetikai selejtek fénykorát éljük :(
Immáron harmadik napja bizonyítja az országnak a kormány, bizony milyen jó, egészség és ifjúságvédő is az új trafikrendszer. A kevésbé Fidesz-lojálisak számára azonban már világos, a helyzet még mindig csak fokozódik, a pokolban pedig a magyarok lennének a szervezők ... "A…..
sdaniel 2013.07.04 17:57:01
@no-night: A 3. pontra reagálnék: A Lapker szeptembertől elkezdi ritkítani az Inmedio-t nem is kicsit,most kezdtek el felmondani az alvállalkozóiknak.Nem csodálom,mivel a bevétel 75% a dohánytermékekből származott.Szóval ne csodálkozz ha hirtelen nem lesz újságos se a sarkon.
A TV2 műsorvezetőjéből befektetők segítségével brandet csinálna a menedzsmentje, tudta meg a Bors. "Tömegével érkeznek a rajongói kérdések Liptai Claudiához, tudakolják, hogy ki a fodrásza, milyen ételeket fogyaszt, gyereknevelési tanácsokban kérik ki a véleményét, és még…..
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
sdaniel 2013.06.04 21:52:35
@nyílméregbéka: Na ne!!Már sikerült elolvasnom egyszer (és -ez nem neked szól- szerintem azt fikázni aki olvas nem szép dolog én az első évad első része után tudtam,hogy el kell olvasni mert 10 rész per év kevés),de most kezdhetem megint.Lehet nem jól fogalmaztam,de "according to the series" Ary-Thoros párbeszéd: Apucinál a fej elvesztése kizáró ok a "bebikázásra" !!!
FattyB Dani fogyása I. 2013.04.14 22:00:51
Mióta sikerült megszabadulni pár kilótól, több ismerősöm is megkeresett azzal, hogy meséljem el, hogy csináltam. Általában annyit szoktam mondani, hogy titok nincs. Ne zabálj és sportolj. Tényleg. Ennyi. Persze sokat olvastam a témában és van pár dolog, amit a mai napig…..
FattyB A Görög meló 2013.03.24 19:30:00
Ma arról akartam írni, hogy milyen volt felvenni újra a futócipőt, pontosan 5 hét kihagyás után, amikor egy közel harmincas körön voltam: Na, ez az, ami nem történt meg. A lábam már rendben, de úgy fest, további heteket kell kihagynom egy betegség (erről majd később) miatt.…..
sdaniel 2013.03.24 19:50:16
FattyB Az első lépések 2013.03.19 13:00:00
Nem szerettem futni. Már általános iskolában is rühelltem mikor futtattak minket az udvaron vagy a tornateremben, pedig igazán nevetséges távok voltak. Ez az utálat megmaradt később is, mikor a serdülőben, az edzéseken kellett körözni. Mindig a végén kullogtam. Mindig túlsúlyos…..
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója.) Franciaország miniszterelnöke, Francois Fillon szilveszteri egyiptomi családi nyaralására a pénteken megbukott egyiptomi elnök, Hoszni Mubarak különgépével repült. Majd az országon belül…..
Milyen lehet egy elhagyatott Pepsi-gyár? Kiderül abból a képsorozatból, melyet Kambodzsában készítettek. Ez a gyár az 1960-as években épült, majd 1975-ben, amikor a Vörös Khmerek hatalomra jutottak, szépen be is zárt. Olyan gyorsan kellett elhagynia a dolgozóknak a szépreményű…..
sdaniel 2010.09.27 09:14:25
@eloszto: Olyan mint a kommunizmus: Kivűről szép,belűről rohad!
Kisvárosi kalandok Visszatérés 2010.03.10 10:12:00
Harkány. Egy kisváros a déli határnál. Itt nőttem fel de az elmúlt hét évben csak látogatóba jöttem, barátokhoz vagy a családhoz. Nem gondoltam, hogy visszaköltözök egyszer, de így alakult. Féltem a költözéstől és kétségeim voltak pedig egy kilencedik emeleti panel helyett…..
Kisvárosi kalandok első nap.. 2010.03.10 11:35:00
 Akkor hol is kezdjem. Először is Én - nevem legyen mondjuk Panda :) - új vagyok itt. Párom -  és egyben e blog szerzője - által csöppentem ide, Harkányba. Sok fele laktam már (közepes város, nagyobbacska város, vagy Budapest - hívjuk nagyvárosnak :) ) de ilyen piciben még…..