Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miert is?

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Év végén szokás szerint rengeteg határátkelő látogat haza az ünnepekre, utána pedig mindig akad, aki megosztja így szerzett tapasztalatait. A Svájcban élő Katalin is hazalátogatott és komoly változásokat érzékelt a korábbiakhoz képest. (A kép másik oldala Balázs tegnapi posztja, azt is érdemes ide…..
miert is? 2019.01.16 19:06:37
@maxval balcán bircaman: " a Kulfoldiek nem vehetik el a magyarok munkajat"
miert is? 2019.01.16 19:47:02
@Terézágyú: bar nyelvtanilag nem helyesen
Lezuhant a legnagyobb ázsiai fapados légitársaság egyik gépe. Eddig a legnagyobb, legbiztonságosabb gépekkel repülő nagy low-cost cégek biztonsági statisztikája világszerte hibátlan volt, nagy kérdés, mennyire ijednek meg most az utasok a fapadosoktól. Lezuhant az Indonesia Air…..
miert is? 2014.12.28 22:12:11
@Chaoyang: Ha Neked nehez volt atszamolni, akkor ajanlom az internetet. Ebben is tud segiteni.
Kicsit utánanéztünk annak a cégnek, melynek jórészt abból származik a bevétele, hogy a Wizz Air utasait büntesse meg a milliméterekkel túllógó poggyászok miatt. A Budport még csak két éve alakult, árbevételét szépen hizlalják az utasoktól beszedett pénzek, de már indult…..
Közös rendezvényre készül az Örökmozgó és a magyarhangya. Június végén tíz olyan magyar filmet láthat a közönség a moziban, ami meghatározó szerepet játszott a filmtörténetünkben. Szerintünk és számos nemzetközi fesztivál szerint.   Ha ügyesen válogatunk az elmúlt…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..