Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mioko24

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt ez a poszt, ahol a fényképen úgy tűnik, hogy a kisebbik székesfehérvári Tesco előtt a mozgáskorlátozott vásárlók számára fenntartott helyeken parkol a Quad Light két reklámkocsija. A cég vezetője szerint nem, hiszen nincs felfestve jelzés az aszfaltra, illetve szerinte a…..
Megoszlanak a vélemények, hogy akkor most van-e még válság vagy látszik-e valami a valami végén. Mindenesetre a Pannon két év mobilnetes hűséget telefoncsere esetén 500 forintos kedvezménnyel jutalmazna, vagy havonta 25 perc ingyenes telefonhívással, amit a mobilnetes előfizetéssel…..
mioko24 2010.03.12 07:21:08
@CID: először is, ha jól látom én nem parasztoztalak le...... Másodszor sztem. olvasd el még egyszer, mert leírtam,hogy nem vártam semmit, csak véleményem szerint a pannon nem gyengén beégeti magát az ilyen és ehhez hasonló nevetséges ajánlataival.Ráadásul azt hiszi, hogy ezért majd alá is fognak írni nála boldogan újabb 2 évet.........Plusz az elmúlt egy évben látványosan szarik az ügyfeleire, ( bár elvileg belőlük él ),ezt most ha nem gond példákkal nem részletezném, mert szerintem a többségnek van tapasztalata ezen a téren.
Egyébként havidíjas előfizetőként fix. bevételt jelentek a szolgáltatónak ellentétben a feltöltő kártyásokkal, így ha már másért nem legalább emiatt mérlegelhetné az ilyen ajánlatok küldözgetését.
mioko24 2010.03.13 15:18:58
@renugard: Itt pedig ahogy látom a tipikus " el sem olvasom, nem értelmezem, de jár a szám " típusú ember jó példáját látjuk. Szerintem nevetséges, hogy a Pannon ilyen ajánlattal elő áll egy újabb szerződés reményében és ráadásul még személyre szabottnak nevezi.És ebben az esetben nem egy 7500 Ft-s kedvezményről plusz egy év újabb hűségről beszélünk, hanem egy fel nem használható havi 25 percről vagy 500 Ft-ról, ja és cserébe 2 év hűséget kérnek.És hangsúlyozom, hogy most mobilnet előfizetésről beszélünk, erről a kártyáról netezni és sms-t küldeni lehet csak, telefonálni nem Vodáról pedig nem fogok ilyen levelet írni, mert ők újabb 2 évért közel 30.000 Ft kedvezményt plusz ingyenes hétvégét adtak.Véleményem szerint pedig az nem "kakirágás", ha v.ki 2 éves hűség szerződést ( ami ugye azt jelenti a gyengébbek kedvéért, hogy 2 éven keresztül fizetem a havidíjat, 2 éven belül felmondani pedig csak kötbér ellenében tudom )akkor vállal, ha adnak v.mi normális, használható kedvezményt és ettől az ember nem válik "nekemmindenjár" típusú emberré.Aki meg kedvezmények nélkül vállal 2 év "rabságot" .........hát szerintem az a szánalmas....szánalmasan hülye.
mioko24 2010.03.14 11:56:38
@renugard: akkor leírom neked még egyszer.És ha jól látom rajtad kívül mindenki érti miről szól a poszt.Szóval mobilnetes kártyával hívni nem tudok semmilyen számot,más kártyára a havi 25 perc nem használható fel így az ajánlat ezen része semmire nem jó.Az 500 Ft készülék kedvezményt nevetségesnek látom, főleg ha más szolgáltatókat nézek.És ahogy már korábban leírtam, de ezek szerint azt sem olvastad el, a Vodával tuti nem járok így, mert náluk is előfizető vagyok és szerződés hosszabbításkor kaptam 30 e Ft készülék kedvezményt és díjmentes hétvégéket, mindezt ugyanúgy 2 éves szerződés után, további 2 éves hűségért.Tehát ha nézzük a mérleget akár csak a 2 között érthető miért tartom a pannon "személyre szabott" ajánlatát szánalmasan nevetségesnek. Hűségidőként általában a szolgáltatók nagy része 2 évet kér egyébként, mint ahogy jelen esetben a Pannon is írta.És ha 2 évnél korábban szeretném a szerződést megszüntetni bizony kemény kötbért kell fizetnem.