Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biboldó

5 bejegyzést írt és 2604 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Első rész) Még, hogy dögkeselyű? Hullarabló! Egy elmeháborodott tömeggyilkos, aki – szent meggyőződésem – kizárólag ezért élhet még, - s nem csupán élhet, de virulhat is – mert zsidó. Bumm! Itt jöhet az antiszemitázás, de ezt egyrészt leszarom, másrészt ugyan már! Természetesen a mostanában…..
biboldó 2017.06.10 23:43:08
@Mr Falafel: Az arab tavaszt csak az próbálja meg Izrael, zsidók nyakába varrni, kiknek össz logikájuk, mindenre magyarázatuk a "merazsidók" Ugyanezen észlények mélyen fel voltak dúlva, mikor Izrael nem engedte be a térségen végigvonuló felforgató tüntető vándortúristákat.

Merkel mama számomra is rejtély. Nem tudom hova tenni, miért engedte Európára kontroll nélkül a sáskahadat- Az Eu vezető gazdasági tényezőjeként nem hinném, hogy Gyuri bácsi jelentős befolyással bírhatna rá. Ha mindenáron háttér összeesküvésre kéne tippelnem, inkább fogadnék stázi-kgb konstellációra. Passz.

Gyuri bácsi a deportálás idején 13-14 éves volt..........
biboldó 2017.06.11 13:50:04
@Pash Cutter: Te csak oldalakban, kategóriákban tudsz gondolkozni? A butyuta minősítésen túl esetleg valami érvféleség is?

P D FÜ HÖ
biboldó 2017.06.11 14:08:32
@Pash Cutter: Ennyiért kár volt idelépni.
"Az ellenségem ellensége a barátom." Normális esetben ez igaz, különösen a politikában, és még inkább a külpolitikában. Az országok közötti barátság-szövetség nagyon sokszor a közös ellenség hatására jön létre. Például a kisantant volt egyértelműen olyan alakulat,…..
biboldó 2016.02.18 21:46:14
@-JzK-: Fenntartásaiddal olyannyira lovat adtál a szutykok alá, hogy magad alatt vágtad a fát. Felismerésed nem érdem, hanem talán még nem kései bánat.
biboldó 2016.02.19 19:53:56
@-JzK-: Erről beszélek. Ez a baromi nagy önérzetes harc a vélt ellenséggel, azaz a zsidók vezérelte ballibsizmus ellen vezet odáig, hogy vissza fogod sírni a libsizmus oly kegyetlen ármányát, miszerint itt is baszakodhatunk a témáról. Ezzel adod a lovat a szutykok alá. Nyugi, nem lesz módomban az orrod alá dörgölni, mert mire beigazolódik, nem lesz söröm a klavi mellett, sőt, klavim se.
biboldó 2016.02.20 21:26:58
@-JzK-: Világos. Gyártunk magunknak egy ellenségképet (jelen esetben ballibsizmus) oszt jókat harcolunk ellene. Mivel már alapból egy másik ellenségképhez (zsidók) kötötték csurka féle eleink, a valós és egyben közös ellenség a hülyeség farvizén vígan befészkeli magát. Hogy érthető legyek: anno elmentem a Hősök terére meghallgatni csirkepista elvtársat. A nemzeti szíveket megdobbantó beszéde egy az egyben egy szocka időből átmentett május elsejei faszság volt. "Hazánkat veszélyeztetik a piszkos neokolonialistaimperialistagyarmatosító nemzetközi erők, de mi majd jól megvédjük magunkat." Csakhogy közben a haza eladódott a farvízen beszivárgó allahistáknak, merthogy ők is zsidóznak ezerrel.
Meg lennék lepve, ha a pedagógusok eredetileg is ezt akarták volna elérni, amit végül sikerült. A tanárok által kezdeményezett figyelemfelkeltő megmozdulás totális anarchiába fulladt. Ha valamitől, hát ettől meg kell mentenünk a gyermekeinket.  Odáig jutottunk, hogy a gyermekeink nevelésében…..
biboldó 2016.02.16 16:40:11
@Mr Falafel: Rendben. A családom már/még nem érintett, nem vagyok szakértő a témában. Saját tapasztalataim alapján: van alkalom, hogy a "cég" számára kell bizonyos cuccokat vásárolnom. KLIK előtt volt egy tanulókat gyakorlatra oktató kis üzem, ahol ragyogó minőségben, elfogadható áron szereztem be ezeket. A lelkes vezetőnő örömmel fogadott, kért, hozakodjak elő akár speciális igényekkel is. A gyerkőcök is örültek, hasznos elfoglaltság közben jókat dumáltunk egyéb ide kapcsolódó dolgokról is. Sőt, profitot is termeltek, amit szintén az oktatás színvonalának emelésére fordíthattak. KLIK után szomorúan fogadott a vezetőnő, mondván, meg van kötve a keze, csak központi keretből központ által előírt dolgokat csinálhat. Innen kezdve tojik az egészbe. A cucc beszerzése máshol nekem nem probléma, de nem jó érzés látni egy addig hivatását szeretettel végző ember megkeseredettségét. Ez csak egy kiragadott példa, folytathatnám azzal is, amikor bográcsolás közben a szomszéd gyerek kérdezett valamit, majd igaza bizonyításául kihozta a tankönyvét. Megkértem, gyorsan vigye vissza mielőtt a tűzbe hajítom....
biboldó 2016.02.16 18:12:50
@Mr Falafel: Senki nem vitatja egy akár "nemzeti minimum"-nak nevezhető központilag előírt szint szükségességét. Ismétlem, nem szakértőként, inkább a túloldalról nézve ugyanazt mondjuk. Szar a szisztéma, szar a végrehajtó apparátus. Akkor miért gágogás, ha az elszenvedők szót emelnek ellene? Ők nem tudományosan szemlélődnek,- nem is várható el - hanem amit a saját bőrükön éreznek.
biboldó 2016.02.16 20:11:04
@Mr Falafel: Ez is rendben, de nehogy már a politika áldozatai legyenek a bűnösök, amiért pro-kontra rájuk telepszik a politika.
„Amerikát választotta Katinka Hosszu” – áll a Nemzetisport Online Facebook-os felületén. Te Jó Isten, végül mégis elhagy minket? – Gondoltam azonnal. Aztán elolvastam a cikket. Nem, Katinka nem lesz amerikai állampolgár, nem az USA színeiben indul az olimpián. Azaz várjunk ezzel egy kicsit! Ezt…..
biboldó 2016.02.11 20:44:26
Katinka Hosszu, Imre Kertész, ben Saul és társaikkal mindösszesen annyi a probléma, hogy a kisszerű irigyeket leszarva merészeltek sikeresek lenni.
@BircaHang Média:
Egy sportoló esetében mi kell még, hogy hiteles legyen, ha van egy sor hiteles világcsúcsa, aranyérmeket érő hiteles időeredménye? A seggnyalás nem hitelesen mérhető teljesítmény...
biboldó 2016.02.11 21:38:36
@BircaHang Média: Ühüm, tehát sárba kell tiporni a sikereseket, kik nem mellesleg többet tesznek az országimázsért az összes károgónál, csupán azért, mert a balfaszoknak sok munkájába fog kerülni, hogy visszájára fordítsák a sikert.
biboldó 2016.02.13 18:53:12
@BircaHang Média: Úgy, hogy mivel nem vagy próféta, mégis tisztán látni véled a gond előrevetített árnyékát.
Menekülttábor A HOSSZÚ SZTORI 2016.01.09 11:38:39
Ez egy facebook-bejegyzés a "Mi jér a fejedben?" rovatból. Magam írtam. Gondoltam, akár blogbejegyzés is lehetne. Hát íme!   Lássuk, hány igaz hazafi van Magyarországon! Jelentkezzenek azok az ismerőseim, akik ingyen dolgoznak! Ugye, nem haragszik meg senki, ha azt mondom, nincs Magyarországon…..
biboldó 2016.01.13 21:20:39
@Mr Falafel: A nevető harmadik sem kívülálló.
Hiába a fura cím, ez a poszt az iszlamista merényletekről szól. A kérdés lényege az, hogy az Ószövetség vagy az Újszövetség alapelveit kövessük? Szemet szemért, vagy aki kővel megdob, dobjuk vissza kenyérrel? Bocsássunk meg az ellenünk vétkezőknek, avagy aki kardot fog, kard…..
biboldó 2015.12.13 20:34:38
@Molnárgörény: Igen, lányoknál is, miként tizenhárom éves korban a felnőtté avatásnál is. Fiuknál a circumcisio, ill. az első alkalommal Tórához hívás csak a szertartás része.

Sőt, azt se felejtsük, hogy a tanácsköztársaság egy Európán végigsöprő "forradalmi" hullám része volt.
biboldó 2015.12.15 20:43:50
@Molnárgörény: Európán kisebb-nagyobb eredménnyel végigsöpört egy Moszkvából vezérelt forradalmi hullám. Világos, hogy a háborúban kivérző, gazdaságilag, erkölcsileg romokban heverő országokban volt eredményesebb. Mindezt csak azért hoztam fel, hogy alátámasszam, Kun Béla nem hungarikum, nem a nemzetközi zsidó összeesküvés kontra magyarság buli része, hanem a háború következménye volt.

A lányok a szertartás keretében ugyanúgy felvétetnek Ábrahám szövetségébe, ugyanúgy megkapják héber neveiket, mint a fiúk. Innen származik a "keresztnév" a "keresztségben kapott név" fogalma. A fiúknál történő körülmetélés csak része a névadó szertartásnak.
biboldó 2015.12.17 22:12:28
@Molnárgörény: A Szu is egy gazdasági alapok nélküli, erkölcsi, morális mélységben lévő országban létrejött képződmény. Fennmaradásának egyetlen lehetősége a terjeszkedés volt. A Moszkvában ideológiailag képzett agitátorok szétspricceltek nem csak Európa szerte és sorra alakultak a kommunista pártok. Volt ahol semmi politikai erőre nem tettek szert és volt, ahol hatalomra kerültek. A kiképzők és kiképzettek származása egyaránt mellékes. Vallásuk a kommunista eszme volt, ami eleve kizár minden egyéb hitvilágot, hisz egyik fő pillére az ateizmus. Elfogadom, sőt, tudom, vallom, hogy zsidónak lenni nem kizárólag vallásosság kérdése. Abban már megegyeztünk, hogy a tanácsköztársaságot nem nemzetközi zsidó összeesküvés hozta létre, úgyhogy nem magyarázat, nem mentség az antiszemitizmusra. A gyűlölet, a bűnbakkreálás régebbi keletű, okai mélyebben gyökereznek...
Meg bizony, a harmadik világháború. Ez a világháború nem olyan lesz, mint a két előző. Nem lesznek se vonalas frontok, se jól meghatározott hadviselők. A megtámadott fél a nyugati civilizáció, amely vészesen elöregedett, és öngyilkos reflexeket fejlesztett ki. A támadó a…..
biboldó 2015.12.11 19:12:34
@Molnárgörény: Megnyugtatlak, számos jó minőségű egyéb izraeli cuccot is használsz nap, mint nap. Elképzelhető, hogy made in Nederland címszó alatt, de attól még echte izraeli. Pl kerti és nagyüzemi locsoló felszerelések, elektronika, vagy mint orvosnak mondjam, gyógyszer?

Az agyonszarszapult libsi felfogásom szerint emberi jogok csak azoknak járnak, kik tiszteletben tartják másokét.
biboldó 2015.12.13 20:41:19
@Molnárgörény: Nem is rossz ötlet, nyitni kéne egy "Izraeli áruk boltja"-t. Tuti menne. Részben a minőség,másrészt a dafke miatt. A forgalom kitermelné a biztonsági üveg felárát.
A Galamus megint alkotott. Mihancsik Zsófia szerint nem számít az állampolgárok nemzetisége, ez a felfogás „az etnikai gondolkodásmód torzszüleménye”. Mihancsikék szerint az a fontos, hogy „a kárpátaljai etnikai magyarok ugyanis ukrán állampolgárok. Ha az ukrán állam harcban…..
biboldó 2015.02.22 18:40:17
@bispora: Linkjeid semmire nem bizonyítékok. Összeesküvés-elméletek alátámasztására meg pláne alkalmatlanok.
biboldó 2015.02.22 19:19:13
@Ruprecht.: Annabella és védelmezői azt állítják, hogy nemzeti érzés, függetlenné válni akarás nem létezik, mindez csupán amcsi holoszökevények ármánykodása. Miközben ők kiáltják ki magukat kereszténynemzetikonzervnek. Ezek szerint csak konzervkészítmények.
Mandiner blog Mi a baj a Jobbikkal? 2015.02.19 07:01:00
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztőjének írása. Párját ritkító mutatványnak lehetnek szemlélői azok, akiket érdekelnek a magyar belpolitika fejleményei. Miután a Fidesz egyetlen évben három országos választáson meggyőző fölénnyel győzött (az…..
Javában zajlik még a kormány és a MAZSIHISZ között az arkangyalos szájkarate. Egyik fél sem rendelkezik internetes fórumozási múlttal, legalábbis a gladiátorképzős változatával. Mert ha mégis, már rég kedélyesen söröznének. Az emlékmű, a sorsok háza és a Szakály féle…..
biboldó 2014.09.19 20:23:17
@Mr Falafel: Rendben, az ezüst eszcájgot eldugom.
Viszont szilva alapú minőségi cuccal jól állok, tele a spájz.

Csak érdekességként olyannyira, hogy volt nálunk egy kóserszilvához értő jópofa pajeszos csapat, kik csak kósersági pecséttel ellátott dolgokat hajlandók fogyasztani. Kiitták a hivatalos készletet, mire mondván, úgy sem veszitek észre, utántöltöttem a saját készletemből. Sajnos észrevették, azóta is őrjítenek, ez honnan volt?
Ehhez tudni kell, hogy pecsétes kóserszilvát Zwak csinál, melynek a tesco-ban és a belső forgalmazásban kapható változata is egyaránt gagyi. Ezen kívül van még két kisebb forrás, mik hellyel-közel elfogadhatóak.
Azt nem mondhattam, hogy jót de tréflit itattam velük. Kínomban évjáratra hivatkoztam. Annyira meg nem hülyék, hogy ezt elhiggyék.
Tanulság: megfelelő anyagot csak méltó helyre, alkalomra:)
biboldó 2015.02.15 18:25:12
@lapp: Valóban sajnálatos, hogy a mókuskerék miatt pang ez a blog. De Neked miért hiányzik?
biboldó 2015.02.15 21:39:59
@lapp: Baruch há'bá!
Olvasd el a blog alcímét és szólj bármihez. Hogy mikor lesz reakció, az mellékes.
Mandiner blog Hobo 70 2015.02.13 15:21:00
Nem, én nem vagyok fanatikus Hobo-rajongó. Soha nem éreztem magamat se számkivetett fekete báránynak, se külvárosi kopasz kutyának, se okkal vagy ok nélkül lázadónak. Jim Morrisont, Ginsberget és a Rolling Stones-t sem Hobón keresztül fedeztem fel. És nem jártam soha vallásos…..
biboldó 2015.02.13 20:39:27
@Disznóvári: És akkor mi van? Lesújtó véleményem van a celebvilágról, ebből adódóan leszarom. Hobo tett az asztalra, lehet szeretni vagy nem, de a fölényes okostojáskodás valahogy olyan finnyáskodásnak hat.
biboldó 2015.02.13 22:20:49
@Disznóvári:
"Morrisonst, vagy József Attilát (sic!), de néhányan még Pilinszkyt is Hobon keresztül fedezték fel."
Szerinted a fanyalgók ebből megismertek, felfedeztek, megértettek bármit is? Vagy abból, hogy csinált valamit, majd volt gerince lelkiismerete szerint változtatni? Mindezektől függetlenül a zenéje lehet szerethető vagy nem. Szerinted itt és most a zenéje a téma vagy a nettó fanyalgás?
biboldó 2015.02.13 22:28:06
@bbjnick: Te viszont kinyilatkozod a tutit. Merthogy érv semmi, minősítés ezerrel, ugyi, mindentudó?
Rövid szolgálati közlemény: korábbi megállapodásunknak megfelelően márciusban érkezik a Mandinerhez Stumpf András, ahol főmunkatársként számítunk a munkájára. ..
biboldó 2015.02.09 08:29:23
@Disznóvári: Értem és távol áll tőlem a kioktatási szándék. A rajongók mindenképp ahhoz tódulnak, kinek hinni akarnak. Csak példaként: a magam részéről jót röhögök, hogy Bécimanci nagy elánnal kezdeményez egy kirekesztésről szóló vitát és ugyanezzel a lendülettel azonnal kifarol belőle. Az, hogy rajongói közül lesz egyetlen egy is, aki elgondolkozik ezen, más kérdés. Szerintem akkor is hatásosabb, mint ha örökösen lebutanáciznám. Ez nem a világmegváltás színhelye, esetleg szórakozással egybekötött gőzleeresztésnek megteszi.
biboldó 2015.02.09 10:31:31
@Disznóvári: Rendben.
Elszomorító nézni ezt a magyarországi vitát a „gazdasági” bevándorlásról: mindenki szajkózza a szajkózni valót, pártállásától függően. Fekete-fehér, jó-rossz, megélhetési vagy politikai, és ezzel le is van zárva a kérdés. De hogy valaki komolyabban megvizsgálná…..
biboldó 2015.02.04 20:34:30
@huKKK: A manuskabelluska vérkomolynak tűnt? Annabéla 100%-ban tudja, hogy Alfival nem vagyok azonos, sőt, ismeri a valós kilétiségem is.
Nem szokásom az alattomban gyűjtögetés, ha megunom az itteni csörtézést, hónapokig be sem nézek. Aztán valamilyen önsanyargató indíttatástól vezérelten idetévedek és az első alkalmas kommentre ráborítom a bilit. Igaz, ebből a szempontból általában bélamanus az alkalmas paciens....
biboldó 2015.02.04 21:43:47
@Disznóvári: bbj-t alázni inkább politikai vonalon lehet, az meg itt hidegen hagy.

@huKKK: Tévedés, nekem lövésem sincs, hogy Mucibéla ki a reálban, ő tudja rólam. Az meg nem valószínű, hogy velem óhajt kávézni.
biboldó 2015.02.05 19:58:20
@Disznóvári: Armagedeon nem csak nem épelméjű, hanem következetesen készíti elő a talajt az "igazhit" terjesztésének.
Terembura másfél méteres kommentjében kitér Istenre egy korábbi poszton (Doktor Gergényi) - filozófiakedvelők, érdemes elolvasni, Terembura egy gondolkodó ember. Tulajdonképpen az ottani válaszom egy része érdemel némi kifejtést, ezért ezt most megteszem (nem akartam ugyanakkora…..
biboldó 2014.09.06 23:12:26
@Molnárgörény: "déjá vu"
Megpróbálok valamit sejtetni az ego-val kapcsolatos kabbalás megközelítésből. Nagyjából azonos az általános nézettel, de ha a figyelembe vesszük, hogy a "lélek"-ről közel sem azonos a felfogás, talán itt lehet valamit kapisgálni. Vesd össze az általad eddig ismertekkel, aztán ha lejön valami, kíváncsian várom a konklúziót. Nem pontosan, de megpróbálok emlékezetből értelemszerűen idézni.
"Az ego az évek során összegyűjtött elemekből áll össze. Ezek csoportba tömörülhetnek, de akár a tudattal ellentétesen is hathatnak. A legtöbb embernek teljesen más az önképe, mint amilyet a külvilág alkotott róla. Az esetek túlnyomó többségében szerepeket játszunk, hogy eleget tegyünk társadalmi, munkahelyi, az adott kor normái szerint elfogadott normáknak. Ezek a szerepek tulajdonképpen a valós "én"-t védelmező szerzett elemek. A teremtett lélek, azaz a valós "én" ennél jóval több, és semmiben nem azonos az ezekből képzett látszattal."

Már meg sem kérdem, eléggé zagyvalékos-e.
biboldó 2014.09.07 21:47:20
@Molnárgörény: Rendben, egy kis adalék a barna sör mellé. (valamikor iszonyúan bebasztam tőle, azóta kiráz a hideg a látványától is. Igaz, előfordult már kóserszilva pilzner kombinációtól is, de ez maradt a kedvencek palettáján)
A teremtett lélek három fő egységei: neshama=állati vagy élő lélek, ami működésben tartja a trutyit (ösztön, vegetatív funkciók...), neshama: felsőbb világokkal tartja a kapcsolatot (tudat, tudatalatti-feletti, déjá vu, hatodik érzék...)
ruah, egységbe foglalja ezeket.
A hármasság csak példának okáért egyik letükröződése a hochmá=maszkulin ész, bölcsesség, biná=feminin befogadó megértés. Egyensúlyban létrehozzák a dat-ot=tudás.
Isten saját képére teremtette Ádámot, aki a pólusokra osztás előtt egynemű volt. Cad héberül jelent oldal és bordát is. A bordából Éva valószínűleg félrefordítás. Azaz az aktív maszkulin és passzív feminin oldalakra osztás után is megmaradt az "isteni szikra", vagyis az adni és kapni akarás. Tehát a "tiltott gyümölcs" nem a borda balhéja, hanem következmény. Hogy értsd, egy példa: képzeld el a szituációt ha valamelyik valóban sikeres tevékenységed (akár a politikusi, vagy az orvosi pályafutásod gyakorlása során), mikor eltöltött a jól végzett munka utáni elégedettség, ami abból eredt, hogy tudtál adni valamit mások javára. Másnap kiderül, hogy az egész le volt vajazva, valaki így intézte, hogy legyen egy jó napod vagy szülinapi ajándékként. Valószínűleg semmivel nem éreznéd jobban magad, mintha kudarcot vallottál volna.
van még..........
biboldó 2014.09.09 21:23:01
@Molnárgörény: Jogos észrevétel, bocs! Az állati lélek=nefes.
A példát úgy is elképzelheted, ha mondjuk egy gyerekkori sportverseny győzelme lett volna számodra lezsírozva. Lényeg az adni és jogos elismerést kapni akarás egyidejű igénye, mint "saját képre teremtetés" után pólusokra osztott kizárólag emberi tulajdonság.
Ráth-Végh nálam is a kedvencek kategóriájába tartozik. Laza humor, könnyedség, mély gondolat.
TUDUNK! AKKOR IS, HA ELŐZETESEN NEM ISMERJÜK EGYMÁST, HA A MÁSIKRÓL ROSSZAT HALLOTTUNK, ILLETVE A MÁSIK NICKJE PROVOKATÍV. Hát tudjunk is! Az ember ugyanis attól ember, hogy agya van, esze is (jó esetben) hozzá, beszél, vitatkozik, gondolkodik. Sőt, nem a beidegzett és génjeibe írt…..
biboldó 2014.09.03 23:57:01
@Molnárgörény: Rendben, mindösszesen egyetlen aggály még a témához. Említed a posztban, hogy az ifjú ám tehetséges polgármester általad figyelmen kívül hagyott hiányossága a csóringersége volt. Szerintem a pénzéhség által megvalósult svindlik nem függnek össze anyagi helyzettel. Sőt.
biboldó 2014.09.04 00:06:15
@biboldó: Bocs, nem ide, de értsd jól.
Szexi csapat fogott össze a XVI. kerületben az önkormányzati választásokra, aminek épp úgy tagja az ifjú DK-s, Szarvas Koppány Bendegúz, mint a Molnárgörény néven közismert blogger és kommentelő Büki Tamás (utóbbira a Hír TV hívta fel a figyelmet). Az összefogást az…..
biboldó 2014.09.02 00:51:48
@Molnárgörény: Itt nem nyújtanám hosszúra, egyetlen kérdés: a "cigánybűnözésre" általad javasolt megoldást mennyiben befolyásolja, hogy öröklött vagy viselkedési minta alapján gyakorolt jelenség?
biboldó 2014.09.02 00:58:52
@ALFI: Ismétlem, nem tudom, és nem is érdekel loxon mivolta. Sőt, az egész jósdás faszság sem. Anno Falafel említette, hogy ott baszakodik, benéztem, beszóltam néhányat, mindösszesen ennyi.
biboldó 2014.09.02 19:07:22
@Molnárgörény: Még az sem tudható, hogy mely esetekben örökölhetünk tulajdonságot és melyekben hajlamot. Abban sem vagyok biztos, hogy a konkrét esetben (cigánybűnözés) az öröklött hajlamot - mert azért annyit engedjünk meg, hogy senki nem születik eleve bűnözőnek- vagy a viselkedésmintát lenne nehezebb kinevelni a páciensből. Ha belegondolunk, hogy úgy nő fel, hogy a családból senkinek nincs kötelezettsége reggel nyolcra munkába, iskolába... indulnia, a falkában is igazolva látja amit a tv-ben lát, hogy annak van igaza, aki nagyobbat üt, ügyesebben bánik a szamurájkarddal és általában az a pozitív hős is.
Hát, nem könnyű kérdés, az biztos.
„Nem Macedóniából, Skopjéből jöttek! Macedónia itt kezdődik!”  – figyelmeztet minket az albán-görög határon, a nyár mélyén a görög határőr. Szóval a féltékeny görögök az északi szomszéd országot a fővárosáról nevezték el. Skopje egy mindössze félmilliós…..
biboldó 2014.08.30 21:41:57
@tesz-vesz:
"hát budapest is egy izraeli városállam, nem magyar főváros >gyakorlatilag<. "

Az hát, húzzál haza a picsába a tajgába, muzsik!
Kovács Péter nem az első fideszes kerületi polgármester. 1990-94 között már volt fideszesünk, Fekete Gábornak hívták. Kompromisszummal került a polgármesteri székbe, és nagyon nagy bukással került ki belőle - tulajdonképpen nem kis balszerencsével. Kovács Péter már akkor,…..
„Mutasd meg nekem, mi újat hozott Mohamed, és csak rossz és embertelen dolgokat fogsz találni, mint az a rendelkezése, hogy az általa hirdetett hitet karddal kell terjeszteni” – szólt XVI. Benedek pápa egyik idézett mondata Regensburgban, ami kiakasztotta az európai…..
biboldó 2014.08.26 23:04:34
@ArmaGedeon: Honnan a picsából véled tudni, hogy az átlag muszlim hogyan vélekedik bármiről?
Netán te is mohamedebb vagy a prófétánál?
biboldó 2014.08.27 00:06:38
@Jean Sol Partre: Isten nem létezik, túl van a létezésen.
Ez semmit nem változtat a farizeusok fafejűségeinek mibenlétén.
Fotó: Móricz Csaba. Merészet lépett a szabolcsi zsákfalu zsebvezére: Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester bizarr performansszal fejtette ki véleményét világpolitikai kérdésekről a község főterén a hétvégén. A hiperaktív faluführer már eddig is szívesen játszott…..
biboldó 2014.08.10 21:31:53
@picur3ka: Nem is rossz, kommentjeid alapján randábbnak képzeltelek. Persze figyelembe véve a komcsi múltadat, tuti, hogy egy fiatalkori képeddel vagánykodtál.
biboldó 2014.08.13 19:56:44
@pocaklakó minimanó: Bocsika, nem tudtam, hogy egy kérdés felvetése előtt a jóváhagyás reményében egyeztetnem kellett volna veled.
biboldó 2014.08.18 15:11:24
@pocaklakó minimanó: Így van. Te viszont minden esetben egyeztetsz a pártközponttal, majd jóváhagyás után megmondod az önálló tutidat.
„Milyen magányosan ül a város, amely tele volt néppel!Olyan lett, mint az özvegy, pedig nagy volt a nemzetek között,úrnő a tartományok között, mégis robotmunkássá lett! Sírva sír az éjszakában, és könnye csorog az arcán.Nincs senki, aki vigasztalja azok közül, akik…..