Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskakas

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa egyik legfigyelemreméltóbb teljesítménye a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben következett be: amikor amatőr és hivatásos gyűlölködők e jelenségről beszélnek, szinte kivétel nélkül, múlt időben mondják: a németek elkövették a holokausztot. Európa a…..
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
kiskakas 2012.05.14 09:40:46
@ob.szerver:
Egyet kell értenem Veled! De várj , honfitársaim ismerve a gén-vizsgálat előbb-utóbb kötelező lesz!
Undorító ez az egész és el sem hinném, ha nem itt történne!
Hová süllyedünk még?
Székhelyi József egri kitiltásának ügyében már minden elhangzott, sőt az ellenkezője is. Szépen dagad az ügy, nyilatkoztak az érintettek, történt feljelentés, van diplomáciai botrány, lesz vizsgálóbizottság, és minden, ami kell. Tapasztalataim szerint az ilyen ügyek háttere…..
kiskakas 2012.05.13 19:32:38
@egyenlítő:
Krisztust megfeszítése után hívták így, Jézus volt a neve -azoknak, akik nem tudják!
Istenem az a Kockagolyó , visszamegy a honfoglalásig -zsidóűgyben? Micsoda primitívségEzzel az erővel az összes akkor élő népet ! felsorolhatná- nem hallott "a magyarok nyilaitól ments meg bennünket uram? " -mondásról?
Hány embert öltek meg derék honfoglalóink? Az, tán derék dolog volt? Micsoda gondolatok? Erre mondják, hogy buta és tanulatlan hőzöngő!
No és mi a helyzet Ádámmal és Évával, ha már...

Egyébként csodálkozom az egri kléruson -INRI!
kiskakas 2012.05.13 19:34:05
@MACISAJT:
Veled együtt!
kiskakas 2012.05.13 23:34:11
@atila68:
Lúd vagy liba ugyanaz...
Nem szól semmiről.
  Egy ausztrál blogon fedeztük fel, hogy egy fantasztikus újdonsága jött ki luxus kategóriában a Lancome portáján...  Mivel érkezéséről itthon sajtóanyagot nem kaptunk, nem átallottunk megkérdezni, nálunk lesz-e. És lőn, már hazánkban is kapható néhány napja -…..
kiskakas 2012.05.08 14:08:11
Emlékeztetőül: Vöröskét meghazugságvizsgálózták ügynöki munkaköréből kifolyólag, Első Tiszt már az eljegyzést tervezgeti Múltbéli Barnával, Tepsihomlok egy republikánus honatyával enyeleg, Szőke Kapitány két nőt helyezett vízszintbe: az érte visszatérő Bridzsitet…..
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..
kiskakas 2012.04.26 10:11:47
@musicus:
Tökéletesen igazad van!!!
kiskakas 2012.04.26 10:14:36
@musicus:
Tökéletesen igazad van!!!
kiskakas 2012.04.26 10:17:21
@Ica a fekete cica:

Mily találó az utolsó meghatározás! Egyetértek, bár én finomitanék, ez túl irodalmi (orvosi+latin), nem pénisz -bal..sz!
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
A magyar sztárzenész és pop-ikon Ákos zenei Nobel-díjat vehet át az év végén. „Nagyon örültem, amikor az ABBA menedzsere felhívott és közölte, hogy the winner takes it all. Boldogan nevettünk, majd mondtam neki, hogy mani mani mani, mert a Kossuth-díj 13 milliója mellé…..
A Fidesz gyakran tűnik 80 éves nagybácsik gyülekezetének, de a jelek szerint az az információ mégis elszivárgott hozzájuk, hogy a kortárs magyar ál- és valódi fiatalok társaságban is bátran dicsérik a vonzó férfiakat. A "jó segge van" minősítést például ugyanúgy…..
kiskakas 2012.03.02 10:41:42
A Homár szomorúan értesült, hogy még mindig létezik Intrum Justitia, és ezúttal az OTP-vel szövetkeztek, hogy sosem volt tartozásokat hajtsanak be. Kitartás minden szenvedő fogyasztónak, már nem tart soká a bankterrror, csak ki kell várni, amíg a görögök fellázadnak, és az…..
A minap fogták magukat a MAHASZ illetékesei és hírlevél formájában kipostázták a nagyvilágba a 2011-es évre vonatkozó összesített lemezeladási listáikat. Nem, itt még nem ér röhögni. Tehát több lista is van, de elég ha csak egyet veszünk, az Összesített album- és…..
kiskakas 2012.02.25 23:50:34
kiskakas 2012.02.25 23:51:43
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Art of Fashion Chanel tavasz 2012.01.05 10:51:00
  Végre megérkezett :) Valamivel több, mint egy hete láthattátok a blog Facebook oldalán a Chanel tavaszi kampányának első képét, most pedig nyilvánosságra került a sorozat többi része is, melybe az ízelítőhöz hasonlóan azonnal beleszerettem. Joan Smalls és Saskia de Brauw…..
kiskakas 2012.01.05 13:25:46
@goodjohnwin:
Tényleg gyönyörűek a fotók , fantasztikus az ötlet és a helyszín!
Gratula!
Ide igaziból most akármit írhatnék, az extra sármosra stylingolt amúgy is csinos David Baeckham a H&M Bodywear kampányának állt modellt, és ezért el se olvassátok, amit ide írtam...
„Olyan szexi volt a hölgy nőben, mint Hagyó Miklós férfiban” – a tegnapi sztorinkhoz hasonló darab a mai. A súlyos jelenség eleinte csak egy kollégájával csalja a férjét, majd az esküvő előtti héten szakít is a vőlegénnyel. Ennyi nem elég, mert a hölgy…..
kiskakas 2012.01.05 13:03:01
@tucka:

Miért, csak sovány disznókat kefélsz? Te kis gourmet!

Akkor Te vagy a legnagyobb disznó!
Az Operaház névadással, Kerényi Imre pedig „Obrán Viktor kijövetele” címmel örökítteti meg olajfestményen a miniszterelnök távozását az Operából.  Ókovács Szilveszter, az Operaház igazgatója, az épület hátsó kijáratát január 4-től „Orbán Viktor…..
Nehéz lehet Frei Tamásnak lenni, komolyan, ha én lennék a híres műsorvezető-regényíró, és Miamiban is azzal kellene szembesülnöm, hogy bizonyos gazdasági körök fenyegetnek, bebújnék a sarokban álló, színarany vécécsésze mögé (ami, jól látják, csak úgy ott áll a…..
Ma már kerülöm a céges évzárókat, de volt idő, amikor örömmel fogadtam minden meghívást. Az ilyen bulik kötelező kelléke a haknizó művész szánalmas vergődése, aminek nem tudni, ki várja jobban a végét: a közönség, vagy a fellépő. Nálam a negatív csúcs egy szakmai…..
kiskakas 2011.11.27 21:05:36
@Bartush:
Ki az a Bödőcs?
Hardcore Star Wars-rajongóként mindig is sokkoló volt a tudat, hogy amíg Han Solo, azaz Harrison Ford 20 milliót vágott zsebre minden egyes főszerepéért, addig Leia hercegnőből a Jedi visszatér után csak egy kövér és megkeseredett, alkoholista megélhetési író lett. Aki ráadásul…..
kiskakas 2011.11.17 01:27:04
@magyar ember teli szájjal:

Te jó gyermekkorod ellenére is bunkó lettél, sőt dupla bunkó!
Teliszáj!
Szerda este már elmondtuk, hogy hét év szünet után megjelent a második Sickratman-nagylemez A nagy Én címmel. Hogy kicsit több információt is adjunk a Lángoló Gitárok olvasóinak, ezért szereztünk három dalt az albumról, amiket most itt rögtön meg is lehet hallgatni. A…..
kiskakas 2011.11.12 17:22:48
@kéne 1 nick:
Másként nevezném:
Faszika -Balfasz!
De még jobb a Fütyike, Pöcsike, vagy Bimbilike!
Hétfő este homokszem került az MTI Hírcentrum gépezetébe, az esti Híradóban véletlenül beszámoltak a Parlament kulturális bizottságának az Új Színház igazgatói pályázatáról szóló üléséről, méghozzá úgy, hogy arra nem ment el sem Tarlós, sem Dörner, sem pedig a…..
kiskakas 2011.11.08 22:37:40
@sierrahun:
Valahogy így, felolvassák a Mein Kampf-ot, aztán Borház-y-Csurka Pesta majd dramatizálja!
Ha el nem itta addig a maradék eszét!
kiskakas 2011.11.08 22:40:36
@kamarti:
Cannes Európában van!
Nagyon érdekes posztot ajánlott figyelmembe a Dunai szigetek bloggere (kinek amúgy is érdemes figyelni a blogját, mert igen izgalmas). Egy Fortepanon megjelent kép indította nyomozásra, melyen jól látható, hogy a Margit-sziget nyugati oldala sivár, mintha letarolták volna róla az…..
Ezúttal három magyar klipünk van az eheti klipmegosztásban, az egyikben lovak viselkednek lovak módjára és férfiak zenélnek, a másikban Galambos Dorina és barátnői már lovagolnak is, meg bicikliznek és szappanbuborékot fújnak, a harmadikban meg egy indiánnal történnek drámai…..
  Februártól öt évig Dörner György lesz az Új Színház igazgatója. Márta Istvánt váltja. A hírek szerint a szakmai testület Mártát javasolta Dörner ellenében a főváros vezetésének. Már az elmúlt években is az Új Színház volt az a pesti színház, amelyről a…..
kiskakas 2011.10.07 21:57:40
@vazallus:
Menj pszichiáterhez, a baráti köröd biztosan tud egy jót, ahová ők is járnak! Ha ez már csak így megy!