Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webnazi

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak annyi pénzt tarts a bankban, amennyiről hajlandó vagy lemondani. Egészen a múlt hétig úgy tudtuk, hogy a bankokban lévő betétek tabunak számítanak. Ciprus óta tudjuk, hogy ez nem így van. Az egyszeri, rendkívüli esetként bejelentett betétsarcolási javaslatról a…..
webnazi 2013.03.27 15:50:21
@Fejesrob:
Neem, a lószart nem akarnak! Csak a közös valutában nem akarják.
Amúgy meg az összes pénzüket mind kivennék a bankból és inkább euróban a párnacihában tartanák, mert (bár igaz, hogy ott nem kamatozik) de nem is tudják ilyen események indokával elvenni! (legfeljebb a betörő, ha mindjárt a párnacihában keresgél.
Nekem is volt valaha egy bankban párszáz euróm - aztán nagyjából 1 eu volt az éves kamata, ámde 4 az éves kezelési/számlavezetési díj.
Hát azóta inkább itthon rothad valamelyik fiókomban, oszt jónapot!
Barna hajú lányok Hannelie 2013.03.26 07:34:00
..
webnazi 2013.03.27 15:21:06
Csodálatosan modoros szóvirágokkal írta körül a mai Bors a tényt, miszerint a lenge ruhás Lilu majdnem pinát villantott a Szombat esti lázban. Ha ön rajong az olyan kifejezésekért, mint a "kurtára sikerült miniszoknya", a "szorgosan rendezgette a kevéske textilt, hogy a…..
Peti a Kraft Foodsnál érdeklődött, hogy tényleg fogy-e a keksz a csomagból, és tényleg: Nagyon kedvel(t)em a Pilóta kekszet, főleg utazáshoz szoktam venni. Legutóbb feltűnt, hogy mintha könnyebb lenne a korábbinál. Mint kiderült, 10%-al csökkentették a csomag tartalmát, ami…..
webnazi 2013.03.23 08:03:07
@Egyéves Önkéntes:
Azt senki sem mondta, hogy kosz!
Csupán egy szennyező anyag, a cukorgyártásnál egyik tisztítási fázisa-ként a technológiában kieső melléktermék.
Mint ahogyan a kőolajból is kiesik ám a feldolgozásakor /a benzinek gyártásakor/ mindenféle melléktermék, ami valójában egy csomó hasznos dolog, pl. petróleum, gázolaj, pakura - vazelin.
webnazi 2013.03.24 07:02:43
@Egyéves Önkéntes:
Akkor - már csak a tejnél maradva- miért nem iszod közvetlenül a tehénből - szűretlenül? Teli tehénszőrrel meg miegymással?
Vagy például a borokat, "ahogyan a természet adta". Tele döglött ecetmuslincával meg mindenféle penészgombával - dusítva.
A főzött pálinka sem az igazi ám, hisz azt a természet csak a cefréig viszi el. Minek innád akkor a feldolgozott jó pálinkát, ha ott van neked az "ős-erő", a gyümölcs megerjedt savanya leve.

Viszatérve a cukorra.
Az hogy egy anyagot tisztítunk, még nem jelenti azt, hogy eltérne a természetességtől A cukor is akkor lenne valójában "tiszta", ha tényleg csak a 2 alapcukrot tartalmazná.
A többi az mind sallang, természetes és-vagy a technológia által belevitt majd onnan eltávolított szennyeződés, és a mindenféle mellékes.
A tömény, természet-adta cukoroldatot, azaz a virágmézet is általában leszűri a méhész, mert ha ezt nem tenné, tele lenne pempővel, viasszal, propolisszal, döglött méhhel, meg a mindenféle más egyebekkel - egyenesen onnan a kaptárból.
Megennéd úgy, homályosan, koszosan?
webnazi 2013.03.24 07:08:23
@Bálintka.:
a nyugdíjas üljön inkább otthon, a csóró proli meg már úgyis mind csak kocsival jár.
Aztán ezért tök üres az a kisebb létszámú TW6000-as villamos a zötvenes vonalán ...
Napjaink legfelkapottabb modellje - a minden tavaszi kampányban, minden magazinban és minden divatanyagban feltűnő - Cara Delevingne szépen apránként megválik Burberry ballonkabátjától, aztán minden mástól is :) A videó az i-D magazin aktuális számához készült. ..
Sajátos tömegcsalogató eszközt vetett be a tavaly év végére kizárólag EU-támogatásból kiganajozott Lukács fürdő. Anita szerint becsúszott pár anomália, mint például a törpékre tervezett öltözőmagasság, a zárhatatlan szekrények, a koedukált öltöző és zuhanyzó,…..
webnazi 2013.03.20 07:15:20
@zebraság fél cicaság:
... na és akkor mit látnál?
Legfeljebb összehasonlíthatnád egy tükör előtt a saját punnyadt nemzőszerveddel és a füstös valagaddal!
Apropó - tükör van ebben a felújított fürdőben?
A kiváncsifáncsiknak és a bájolgóknak ... no meg a buznyákoknak, akik titkon, mintegy a visszapillantóban - meglesnénenk.
webnazi 2013.03.20 07:28:15
@altimus: Magyarországon a legtöbb strand és fürdőhely rém drága, mert azokat már többnyire EU-s keresetekhez s az idelátogató wellness turisták zsebpénzéhez igazították. Ezzel azonban teljesen elfeledkezve a csóró hazai őslakosságról.
Magyarországon már csak az tud eljutni egy igazi gyógyfürdőbe, akinek orvosa beutalót ír neki. Akkor talán érvényesül az árban némi OTI-s kedvezmény.
Mellesleg - Budapesten az összes fürdő és strand nagy általánosságban a Dunához elég közel esik. A hideg és meleg víz meg többnyire a földből vagy a hegyből jön (lásd pl. Gellért), tehát tökre ingyér van! Nem a Vízműveknél méri a vízóra ...
Az elfolyó használt víz pedig egyenest a Dunába folydogál - tehát a Főcsatinak csatornadíjat se kell fizetni.
Hogy akkor mégis miért olyan drága? Mert valami hirtelen meggazdagodni vágyó, ügyeskedő komcsizsidó a tulajdonosa, akinek aztán semmi sem szent, csak a pénze hatalma ...
Fekete hajú lányok CATALINA CRUZ 2013.03.18 10:54:43
webnazi 2013.03.19 06:36:34
A FIDESZ székház előtti tüntetés egyik jellemző mozzanata az volt, amikor a néhány, az előző rendszerben még aktív elszánt idős bácsi és néni ordítva kommunistázta a huszonéves, már a rendszerváltás után született fiatalokat.  Mai politikai közéletünk egyik…..
A napokban olvashattunk arról, hogy az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetének oktatóinak névtábláit felmatricázták nem túl barátságos és antiszemita tartalmú cimkékkel. Nyilván nem szép dolog, mondhatnánk felháborító, bár egy ilyenfajta antiszemita…..
webnazi 2013.03.18 10:31:22
@Bafana:

Áááá, mostanra világgazdasági válság tombol,így nincsen pénz egy normálisabb vonatra se, az összes marhavagont eladták a komcsik - ócskavasba!
A pénz meg szépen ellopták ...
webnazi 2013.03.18 17:42:24
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Auschwitzot, Buckenwaldot és a többi hollomesét mind a németek csinálták, ha egyáltalán csinálták. Így aztán egyáltalán nem érthető, miért pont a csóró magyarokon követelnek folyton mindenféle holo-kárpótlásokat és kötelezik őket a holomese megtörténtéről szóló szájhagyomány útját elterjesztett akárminek?
Báár?
Ha valóban megtörténtek volna, ma nem lenne ennyi parazita a nagyvilágban és Európában. Ebből azonban két tényező adódik:
Vagy semmi sem volt igaz belőle,
vagy Hitler rém rossz munkát végzett.
Ha állítólag elvittek 6 milliót (ez a jelenlegi hivatalos mese), akkor a mai állapotok szerint és alapján a háború végére 5 és fél millióan szépen visszajöttek, mert felszabadították a munkatáborokat az oroszok és az amcsik. A táborokban pedig többnyire dolgozni kellett volna, nem meghalni - de ezek inkább belehaltak, minthogy megegyék a nekik ebédre felszolgált sertéspörköltet ...
webnazi 2013.03.18 17:44:49
@jb29: Tagadni azt nem kell (mert nem szabad és a nyilt - nyilvános hangoztatása esetén megbüntethetnek érte), -
viszont elhinni meg egyáltalán nem kötelező!