Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lordofearth

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérek a kissé hatásvadász címért, de sajnos a lényeget fedi. A város közvilágításának átalakításáról (LED-es lámpatestek felszereléséről) lesz szó. Röviden összefoglalva: sötétebb lesz a város és valakik  feltehetően ismét politikai kapcsolataikat…..
Egészen döbbenetes eset történt kedden Győr belvárosában. Egy fiatalember vásárlás közben rosszul lett, majd összeesett egy üzlet előtt. Ami azonban ezután történt, az ékesen példázza Magyarország minden eddiginél mélyebb erkölcsi válságát. A haldokló fiatalembert ugyanis…..
A jelenleg Kölnben élő Karsai Zita, a Megatánc című táncos tehetségkutató egyik legismertebb versenyzője (leginkább azért, mert egy szál csíkos zokniban pózolt, amikor még fiatal volt, és kellett neki a pénz autószerelőre) most a Csillag születik német kiadásában szerepel,…..
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
Feleim, bántsák a Viktort! Ámerika bántsa a Viktort. Rendre jönnek, vagdalkoznak: Washington Post, The New York Times, és most már a Wall Street Journal is. És hát ugye az a baj, hogy ezek mind nem a Magyar Hírlapot és a kurucinfót összekötő tengely mentén elhelyezkedő…..
A pénzbedobós parkolás legundorítóbb eleme régóta az, hogy ha nem érsz vissza a verdához az előre megadott és kifizetett idő végére, pofátlanul magas összegre büntetnek. Ugyanúgy sok ezer forintra kúrnak meg, ha kifizetsz három órát, de csúszol 16 percet, mint ha egyáltalán…..
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
Egyre több és egyre aggasztóbb híreket kapunk arról, hogy a bankok - különösen itthon Magyarországon - lényegében uzsorásbűnözőket megszégyenítő gátlástalansággal és mindenfajta szégyenérzet nélkül fosztják ki különböző rendű, rangú ügyfeleiket. Több tucat jogerős…..
A kormány éppen értelmezni szeretné a Kúria devizahitelesekről alkotott jogegységi határozatát. Természetesen a szokásos módon, vagyis úgy, hogy véletlenül se kelljen semmit neki szakmailag megoldani, kiszámolni, dolgozzanak inkább mások, vagyis a problémáért részben valóban…..
Tóth Miklós lassan fél évtizede dolgozik a napelemes tetőcserépen. Hírportálunkon 4 éve jelent meg az első hír a találmányról, azóta időről-időre felbukkan egy hír, hogy épp indul hamarosan a gyártása. Most magát a feltalálót kérdeztük.  Hol tart most a napelemes…..
Tamás nem mutatta meg a táskáját kifele menet, úgyhogy perpatvar lett belőle: A mai napon a kispesti, üllői úti aldiba mentem vásárolni. Az egész boltban voltunk vagy 3-an vásárlók. Kifelé menet a pénztár után odajött az őr, hogy legyek szíves megmutatni a táskámat. Mivel…..
A Fidesz tavaly július óta ígéri a devizaalapú hitellel rendelkező adósok megsegítését, amelynek alakulásáról mi is beszámoltunk. Az elmúlt közel háromnegyed évben azonban nem sikerült még konkrét tervvel - amely valóba segítene - sem előállnia a kormánypártnak, annak…..
Már lassan másfél hónapja indított sorozatunkban a kormányrúdnál lévő politikusok teljesítményt elemezzük. Először két karakteres kormányzati személlyel (Matolcsy György és Hoffmann Rózsa)  foglalkoztunk, utána rátértünk a hazai politikai élet legfajsúlyosabb…..
Lordofearth 2014.05.08 11:39:12
@durbintss:
Baromságot beszélsz ember, te kevered a diktatúrát a kapitalizmussal. Orbán nem véletlenül került a diktátorok sorába egy videon.

A másik, konzervatív ember lévén se a bal, se az ún. jobb oldal, de még a liberalizmus híve sem vagyok. A demokrácia a legrosszabb államforma, ebben megegyezhetünk, de a diktatúra viszont a legmocskosabb.

Ki lehet nyalni Orbán seggét, tedd azt, de nekem egy kreol még a reggeli kávémat se hozhatná még a közelembe se.
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...
Van ez így, ha valaki elmegy tangót járni, a köldökéig felsliccelt ruha alá meg nem vesz bugyit, az ne csodálkozzon, ha a kivillanó nemi jelleg a bulvárlapokban végzi. És ahelyett, hogy egy "hülye voltam, de örülük, hogy oly sok embernek okoztam egy kis örömöt reggel"…..
Lalekowsknak sikerült nagyjából rekonstruálnia az ingyenes készpénzfelvételen fennakadt naiv ügyfél történetét az OTP-vel. Ő édesnyja számlájára csatlakozott be, és ezért nem vehet most egyikőjük sem kedvezményesen pénzt. Ahelyett, hogy bitcoinra váltottak volna, és nem…..
A miniszterelnök szavahihetősége a tét a sokadig devizahiteles ígéret után  „Kihozzuk a devizahiteleseket a bajból.” – nyilatkozta Orbán Viktor egy kampányinterjújában, amelyet az utóbb nyilatkozó Rogán Antal is megerősített. A köztévének interjút adó miniszterelnök…..
Lordofearth 2014.04.19 19:06:40
@bankvezér:
A fagyi persze vissza fog nyalni.
Nagyon úgy néz ki, emberek, hogy idén elmarad a Húsvét: locsolkodás ide vagy oda, telt ház mellett hétfőn avatják a felcsúti Puskás Akadémia Pancho Arénát. Nem tudom teljes bizonyossággal eldönteni, melyik a legszenzációsabb vonatkozása ennek a hírnek, de van itt néhány…..
Az Eurostat március 20-án a Boldogság Világnapján jelentette meg kiadványát az életminőség dimenzióiról. A kiadvány célja olyan mérőszámokat bemutatni, amelyek jól szemléltetik az európai társadalmak életminőségének különbségeit. Az életminőség fogalma kibővíti…..
Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója személyesen sorolja a Bubi tarifarendszerét, és sorolja azt is, hogy milyen kedvezményekre lehet majd számítani. ..
Ha az európai államok az induló vállalkozások számára bankgaranciát nyújtanának, azzal hirtelen megugrana a startup cégek és a munkahelyek száma és rövid úton szárnyra kaphatna a gazdaság. Az induló vállalkozás számára ugyanis a legfontosabb a versenyképes hitel.Nagyon…..
Nyereséggel zárták a hazai hitelintézetek a tavalyi évet, a bankrendszer jó állapotban van – olvasható a kormányzati hangulatjelentésben, ám a bankok ebből mit sem éreznek. Az ő eredményszámaik ugyanis nem a pozitív, hanem a negatív tartományban vannak, és bár próbálják…..
Lordofearth 2014.03.03 17:18:10
@bankvezér:
Tökéletesen egyetértek veled - mind mindig. A bankok könyvelését gyakorlatilag senki nem ellenőrzi, a pénzmosást sem, amelyet néhány haveri bank végez, az állami szereplőkkel együtt. Az egyik oldalon állítólag agyonadóztatják őket, de a valóságban a másik oldalon a bankok egy az egyben áthárítják a lakosságra azt. Szóval valakik ebben a kérdésben hazudnak.

A harmadik történet pedig maga Csányi Sándortól származik, aki az ATV-n állítólag azt mondta - ha senki sem fizetné vissza a hiteleét, a bankok akkor sem dőlnek be. DE mivel a magyar szeret szenvedni és fizetni, akkor fizessenek!