Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crey

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
crey 2006.10.26 08:30:48
A szánalmas az sajnos, hogy úgymond ez az igény. . . Nem mindenkinek szerencsére, de a túlnyomó többségnek, a birkáknak. Miért van jogosultsága a mai napig a Balázs sónak? A Mónika sónak? Mért van az hogy az Aktív vagy a Fókusz el nem képzelhető napi egy-egy "meztelen melleit mutogatja XY. . " vagy csapatostul teszik meg ezt az agyonszilikonozott, amúgy gebe nőszemélyek. Szóval van egy ilyen társadalmi kör, akiknek az ilyen szarra van igénye. Mert bocsánat a szavaimért, de ennyit képesek megérteni sokszor, meg érdekli őket hogy "nézd annak a nőnek már 21-szer volt abortusza, mindig külön férfitől, és miután a méhe már használhatatlan, most pereli őket, meg egyszerre veszekszik minddel a Mónikáná' ". A másik véglet, az aki nem TUD mást nézni hiába akarna. Eldugott ki falvakban örül ha egyszerre úgy be tudja állítani az antennácskát a háztetőn, hogy jön neki a karika kettes, rtl meg a zemegy. Oszt ennyi, maximum még valamelyik ukrán vagy szlovák adó kicsit szemcsésen bejöhet.
Én ha nagyritkán TV-zek, akkor Viasaton a helyszínelők (sima, Miami), vagy reggeltől estig Cartoon Network. Le lehet hülyézni miatta, de jól szórakozom a rajzfilmeken, ezek a poénok lehet hogy néha a gyerekek miatt erőltetettek, de legalább nem szánalmasak. Talán elgondolkodhatna a mai vezetése mindkét csatornának, hogy ha legközelebb saját valamit készít, nem kéne ezegyszer hozzáértő rendezőt/forgatókönyvírót szerződtetni??? És mondjuk ne egy Árpa Attila találja ki a történeteket. Mert nem megy neki. Lehet hogy leforgatják, de szar lesz. . . (Nézzétek meg anno a Jóbarátok remakeket. Tea, meg Limonádé asszem. SZánalom volt az is. . . ). No, részemről nekem ennyi. Üdv.
A konkurens tévécsatornák is rájöttek arra, hogy a tüntetők nem bántják a HírTV-t. Mindenki más meg ugyebár az országot rabszolgasorban tartó kozmopolita nagytőke kiszolgálója, ezért a többi tévéstáb akkor vannak biztonságban, ha nem nagyon reklámozzák magukat. A Tv2…..
crey 2006.10.24 00:15:29
Ide újra belökném a hszm: Oktogon,astoria,blaha,ferenciek tere,corvin köz,kossuth tér,nyugati.Minden szétverve.Köszönet érte mindenkinek, balnak-jobbnak egyaránt :(((((. Leszarom az országos kibaszott politikát, a szeretett városomat szeretném újra egyben látni. Kibaszottul nemérdekel a fecóka hazugsága, vagy a viktorka néphergelése. Viszont ezeket a parasztokat, akik most is a ferenciek terét verik rommá, legkevesebb főbelövetném. Budapesten születtem, ott élek, itt is akarok megdögleni. . . Vannak akik nem élni, hanem szétbaszni akarják. Köszönöm nekik, remélem elviszi őket a hererák, vagy agyvérzésben ott fordulnak fel ahol vannak. KÖSZÖNÖM HOGY SZÉTBASSZÁTOK A VÁROSOM,SZÉTBASSZÁK A VÁROSUNK!!!!! Idióta parasztok. Aki egy kicsit is szimpatizál ezekkel az emberekkel, az meg szégyellje a pofáját. Nem az aki ellenzéki, és békésen tüntet hanem az aki helyesnek tartja ezt a rongálást, és "megérti a kitörő érzelmeket!". Hogy el ne csöppenjek. Mint valami szappanopera. Felállva tapsoljunk nekik. .élek, itt is akarok megdögleni. . . Vannak akik nem élni, hanem szétbaszni akarják. Köszönöm nekik, remélem elviszi őket a hererák, vagy agyvérzésben ott fordulnak fel ahol vannak. KÖSZÖNÖM HOGY SZÉTBASSZÁTOK A VÁROSOM,SZÉTBASSZÁK A VÁROSUNK!!!!! Idióta parasztok. Aki egy kicsit is szimpatizál ezekkel az emberekkel, az meg szégyellje a pofáját. Nem az aki ellenzéki, ahanem az aki helyesnek tartja ezt a rongálást. Felállva tapsoljunk nekik. . Aki pedig "békés tüntetőknek" tartja a csűrhét. . . pfff. .. értékelj egy pár dolgot magadban jóbarát. Tehát ha én elmennék hozzád, rádgyújtanám a lakásod, fejencsapnálak a kezem ügyébe kerülő 30-as villáskulccsal akkor én békés tüntető lennék. Nem a békés tüntetőket zavarták. Az hogy sajnálatosan ők is kaptak belőle, belekeveredtek, erről senki nem tehet. A könnygáz nem válogat, hogy ki a rendes, vagy tahó szarházi ember, sem a gumilövedék. . . Őket sajnálom. De a többi szarházit egy percig sem.
crey 2006.10.24 00:16:25