Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homer006

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux usa box office: erő 2015.12.20 17:32:00
Bekövetkezett, és idén már másodszor: új nyitóhétvége-rekordert avatott az amerikai filmipar a Star Wars: Az ébredő Erő képében, és talán-talán egy új bevételi bajnokot is pályára állított.....
 - SPOILERMENTES -* Réges régen, egészen pontosan harminc év elteltével a Birodalom bukása után az annak romjain szerveződő Első Rend, míg a Lázadók örököseként az Ellenállás feszül egymásnak a hatalom megszerzéséért. Végre megint úgy tűnik, mintha a távoli galaxisban…..
A Star Wars-univerzum legmeghatározóbb szerzője 66 évesen úgy döntött, pihenni szeretne, és visszavonul a legkedvesebb gyermeke életének további egyengetésétől. Az Erő mindkét oldalát uraló nagymester A Birodalom visszavág (The Empire Strikes Back, 1980), A Jedi visszatér (Return of the Jedi, 1983)…..
 - SPOILERMENTES - Ethan Hunt megint menekül és bujkál, mert nem elég, hogy a Szindikátus nevű, hivatalosan eltűnt és halottnak hitt titkos ügynököket tömörítő szervezettel folytat macska-egér játékot, de az Impossible Mission Force feloszlatása után hazájában árulónak…..
A Variety értesülései szerint a Disney Benicio del Torót környékezte meg a 2017 májusára datált Star Wars: Episode VIII egyik prominens szerepével. A galaktikus galádkodás nem áll messze a Puerto Ricó-itól, szóval nem sokkolna tán annyira senkit, ha még vörösen izzó kardot is…..
aeon flux meghalt christopher lee 2015.06.11 19:13:00
93 éves volt. Nehéz kérdés következik: te melyik figuráját bírtad legjobban? ..
Vagyunk páran, akik a Terminator első és második részét afféle szent alapvetésekként tiszteljük, nem kell ehhez a franchise ortodox hívőjének lenni. Az ítélet napját követő A gépek lázadása és a Megváltás csupán a kezdő kinyilatkoztatások profán másolataként…..
A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Trónok harca szülőatyja újabb sorozat előkészítését kezdte meg az HBO kötelékein belül, méghozzá egy sci-fi íróról, aki a televíziózás hajnalán, 1949-ben írja történeteit, amelyeket senki más nem merne megírni. A jelenleg…..
A T5 jelenetfotóiból kiderül (a másodikért az elolvasomra, a nagyobb változatokért a képekre klikk), hogy az ellenállás vezetője és SPOILER! az apukája nemcsak a futásban tehetségesek, de az ég elszánt, kitágult orrcimpájú kémleléséhez egyaránt kiválóan értenek.…..
homer006 2015.03.26 06:01:03
@Repce Manó: Emilia Clarke az egyik főszereplő, szóval biztosan. Valamivel csak ellensúlyoznia kell a borzalmas színészi képeségeit.
Bejelentették Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) önálló, a fősodorbeli cselekménytől független Star Wars spinoffjának címét: az alkotás Rogue One-ként fog a mozikba kerülni 2016. december 16-án, a forgatást idén nyáron kezdik Londonban. A forgatókönyvet az Egy fiúról…..
Pár napja robbant a hír, hogy Neill Blomkamp Alien-mozija zöld utat kapott, de további részleteket nem volt hajlandó elárulni a terveiről, még azt sem, hogy Sigourney Weaver visszatér-e a sorozathoz. Nos, nyugodtan lehet hátradőlni, Ripley nagyon is része lesz a készülő filmnek, de…..
Hihetetlen, de igaz: valóra válik képregényrajongók millióinak álma, mert a Sony és a Disney végre-valahára egyaránt hallgatott az idők szavára a Foxhoz hasonlóan (lásd: Ryan Reynolds, mint Deadpool a mennybe megy), és a két cég megegyezett arról, hogy PÓKI A MARVEL CINEMATIC…..
Nemrég még a Force for Change videóban látható X-szárnyú miatt sikkantgattunk örömünkben, erre most az egész net azon pörög, hogy ezek valóban a VII. epizódból kiszivárgott képek-e a…..
Ahogy ígértük: íme a Hobbit-trilógia záró darabjának első előzetese, melyben Peter Jackson szerint olyan csatajelenetek lesznek, melyhez foghatót még soha nem láttunk. Na, ha valakinek ezt el lehet hinni, az ő. UPDATE: Van egy új plakátunk is (az elolvasom után). ..
A múltkori beetetés után végre felkerült némi érdemi anyag is a világhálóra minden idők egyik legjobban várt folytatásáról, méghozzá nem kis mennyiségben. A forgatási…..
homer006 2014.06.04 06:38:10
@Ted E. Bear: Jah óriás malac, meg elborult afrofizura, hú micsoda lélek lesz ebben a filmben! Az még hagyján hogy gyűlölitek a prequel trilógiát, de hogy ezekre a gyenge képekre nyálaztok, na az már szánalmas:)
"A cgi nagyon rosszul öregszik," Még szerencse hogy minden filmben amelyben makettel készített trükkök voltak, már cgi-al vannak felturbózva, hogy ne nézzenek ki annyira gagyin. Azt már nem is említve hogy pl az 1. részben több makettet és jelmezt használtak, mint az eredeti trilógia három részében együttvéve! De azért örüljünk hogy itt van egy hatalmas malac, meg néhány díszletet is látunk:)
Megérkeztek az első (lesi)fotók a Genesis munkacímet viselő Terminator-film - sorban az ötödik - forgatásáról, és most jól össze vagyunk zavarodva. Arnold említett valamit arról, hogy szép lassan, de a 101-es modell is megöregszik, de ez az ősz hajszerkezet azért elég meglepő -…..
A rajongók álma most valóra válhat, hiszen 10 dollár befizetése ellenében már ők is részesei lehet a hetedik epizódnak. Az így összegyűlt pénz egészét jótékony célokra fordítják majd az UNICEF-en keresztül. Ha nem akarsz részese lenni az akciónak, akkor is nézd meg JJ…..
homer006 2014.05.22 06:21:49
homer006 2014.05.22 16:12:31
@totorohun: Hanem full gagyi bábu. Gondolom más filmeket sem szoktál nézni mostanság, mert ház sok a "fos cgi". Az avatárt mert a hobbitot meg ne nézd, mert a film felénél tuti felvágnád az ereidet.
A holnaptól látható szuperprodukció nem csak két külön színészgárda házasítása, hanem két szinkroné is: egy jóé és egy nem túl jóé. Az X-Men - A kívüállók még olyan időkben futott a hazai mozikban, amikor nem volt különösebb gond ezzel az oly sokat taglalt "műfajjal",…..
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
Nyilvánosságra hozták a játékfronton az egyik legrangosabb díj, a (korábban Spike TV-ként ismert) Spike VGX jelöltjeit. A nomináltak listája túl sok meglepetést nem okozhat, mint ahogy maga a játékipar sem, másrészt maga a díjátadó (erre idén december 7-én kerül sor)…..
Ez mindennek a vége. Nem, ez a kezdet. Darren Aronofsky nagyszabású filmjében Russell Crowe épít úszó állatkertet. UPDATE: Az "elolvasom" után megnézhetitek a nemzetközi előzetest is benne jó néhány új jelenettel (például egy teljesen új trailer-záró moneyshottal. SŐT!…..