Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunkológus

52 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Kúrunk vazze'? 2015.10.06 12:34:29
A politikus védett állat mifelénk. Annyira, hogy nem bántják őket a rendőrök sem ha kisétálnak kúrni-szopatni egyet az unalmas plenáris ülésről. Miért is tennék? Nem közemberek ők, hogy gecifoltos lepedők közé keverjék őket a prostihálózat felderítése közben. Ők…..
Sötét idők járnak a fideszes kovácsferencekre.  Gyorsnaszád Kapitányt borús kedvében találták a visegrádi zártosztályon - izé, zárt ajtós ülésen - csöppünket megviselte a rondán elvesztett legutóbbi időközi, és elérkezettnek látta az időt, hogy a lustaságok alól…..
"Megbízható, még észnél van, na majd ő, kiszámítható" vargamiska bemutatta a legújabb családtagot, 2013 első megszorító csomagját.  Egyben bemutatta azt is, hogy hiábavaló várakozás volt azt hinni, a szerepcserék után majd ő teremt itt valami kiszámíthatóságot és…..
Bunkológus 2013.06.18 19:57:18
@1kivancsi: DEHOVATÜNTDÉMONHILL?
Semmi nincs mi mérhető volna röhejességben ahhoz, mikor Fénylő Csillagunk nagyon akar megmondani valamit. Mert kicsit megmondani a gyávák menedéke, a pátosz nélküli értelmes beszéd meg ballib ármánykodás. Ilyenkor akkora sebességgel pörög fejében a giccspaneleket sorakoztató…..
Bunkológus 2012.09.30 17:31:10
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Most, hogy szarrá verték a TEK embereit"

Képzeld el, mekkora edzés dózisok lesznek kiosztva nekik!
Bunkológus 2012.09.30 22:03:38
@ariel12:
elegánsan visszavonult, megőrizve méltóságát és vesztes hadállásait.
Szóval sikerként könyvelte el az eseményen való szereplésüket!
 Újra vezet!Februári üstökösként tűnt fel a belpolitikai paletta egén és azóta is fennen ragyog Dr. Tilki Attila. Igen, csak így egyszerűen, hiszen ha meg kívánnánk szólítani, gondban lennénk a titulussal.   A történet ismerős lehet azoknak is, akik Szatmár…..
Bunkológus 2012.03.24 06:20:09
@immortalis: "Monnyonle."

Miről? :D
Tilki Attila fideszes honatya, Fehérgyarmat polgármestere február 9.-én, ittas állapotban töréstesztet végzett az M30-as autópálya szalagkorlátján - mondják a hírek. Tilki példamutató állampolgár módjára kihívta a rendőröket, (az Emődi pályakapitányság éppen a…..
Bunkológus 2012.02.23 06:39:52
Nem mondhatja senki, hogy nem volt értelme lenyúlni a MANYUP lóvét: az elherdálható pénznek köszönhetően az idei költségvetés három héttel később dőlt Kusza Szem fejére, mint a tavalyi. Jogos a kiszakított mangalica karámajtót lengetős győzelmi mámor, ha a tendencia így…..
 frissítésBlogunk történetében még nem fordult elő, hogy komoly hírrel nem foglalkoztunk akkor, amikor tudomásunkra jutott. Igaz, állítani szinte mindig olyat állítottunk, amelyről tudtunk más forrást felmutatni. Ellentétben azzal, amit a célkeresztbe került politikusok…..
Varánusz Fidesz: kéne egy tömeg! 2012.01.10 10:57:58
Nem jó ma Fideszesnek lenni Magyarországon. Orbán Viktor teljesítménye szégyenteles, a gazdasági elkúrás mértéke meghaladja a Gyurcsány kormányét, a demokrácia deficittől úgy megfagyott körülöttünk a levegő, hogy lassan az utcákat is fűteni kell, mert beköszönt a…..
Bunkológus 2012.01.10 15:05:43
@néma bárány:
Gyere el hozzánk egyszer és megdöbbensz!

Ne feledd, lelki vezető is a pap bácsi, aki segít eligazodni a mindennapok útvesztőiben.

Egyre többeknek.

A link alatt pedig egy önkormányzati honlapon jelent meg a felhívás.
Igaz, nem fogunk rajta vitatkozni, hogy az önkormányzati oldalakon ennek van-e helye? :)
Bunkológus 2012.01.10 15:06:36
@csaknézek...:

Semmi az ég világon! :D
Szatmárfigyelő FIDESZ- kecske 2012.01.09 16:18:00
Nem árt az elején leszögezni, ezer éve nem jártam Sopronban. Fontos volt kijelenteni, már csak a témaválasztás kényes volta miatt is. Minden belpolitikai érdeklődéssel megáldott vagy megátkozott (?) embernek van véleménye a soproni Fidesz iroda kilincsére akasztott bak gidafej…..
 Előző posztunk fő témája a megyei közgyűlések elnökeinek „szakmai” útja volt.   Megyén belül nem tudtunk megbízható információt szerezni, arról, hogy a Sz-Sz-B Megyei Önkormányzat elnöke vállalta-e ezt a nagy törődést érdekünkben.   Mivel a…..
  Tök mindegy, hogy XIV. Lajos mondott-e hasonlót. Az is mindegy, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ebben a kérdésben hogyan gondolkodik és mit mond! A fejünkbe verte, hogy azt kell nézni, amit tesz. Mivel erdei körökben általánosan ismert nézet, hogy majd egy évtized minden…..
 Nem illett a Lesz@rom címet adni, így finomított cukor került az asztalukra. A valóságban nem tudni, meddig és milyen áron jutunk mindennapi cukrunkhoz. A harc fokozódik cukorfronton is. Mivel a piszkos múltik ellen is fegyvert fogtunk, nem lennék Johann Marihart helyében.…..
Szatmárfigyelő Az erősebb igaza! 2011.09.29 13:47:00
Azoknak az eszement humanistáknak, akik még hisznek a tisztességben, esetleg holmi emberséget is szívesen emlegetnek, szóval az ilyen elmebeteg csökevényeknek ajánlom figyelmükbe mai videó találatomat.Volt egyszer egy Szatmár. Vendégszerető, nagyon dolgos emberek lakták. A piszkos…..
Szatmárfigyelő Hé, paraszt! 2011.09.26 11:40:00
  "Hm, paraszt én!" emígy füstölög magában!...  Jogos-e a fenti morgás, ha Fibernet előfizető vagy/voltál?  Az eddigi kábelszolgáltató Fibernet helyett új szolgáltató fogja teljesíteni az előfizetők és a Fibernet közötti szerződésben…..
 Orbán Viktor miniszterelnöktől mi már tudjuk, hogy „Amikor a tettek beszélnek, szavakra nincs szükség”. Sőt! Azokra nem is kell/ett volna/ odafigyelni. Szatmárban is óriásplakátok hirdették, megvédenek bennünket. Megvédik munkahelyeinket, helyette 48.000 ft-nyi…..
 Az Echo TV egyik műsorának pénzbüntetéséről döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa legutóbbi ülésén - közölte az NMHH hétfőn az MTI-vel. A Médiatanács ötszázezer forint bírságot szabott ki az Echo TV 2011. február 11-én sugárzott…..
Oscar Wilde utolsó szavai feljegyzések szerint állítólag ezek voltak (persze nem feltétlenül kell elhinni, hogy tényleg így, tényleg akkor, tényleg ott, és tényleg utolsó): "A tapétám és én halálpárbajt vívunk. Valamelyikünknek mennie kell." Mint tudjuk,…..
   A Fidesz politikájának központi elemévé az érzelmeket befolyásoló erkölcsösséget tette. Kisajátította az erkölcsösséget, azt az antidemokratikus szellemiséget sugallva, hogy aki velünk tart, az erkölcsös, tisztességes, jó ember, aki nincs velünk, az nem az.…..
Szívesen adunk hírt Szatmár mindennapjairól. Persze az sem árt, ha értesítenek a tervezett és meghirdetett rendezvényekről. Tesszük ezt önként, hátsó szándékok nélkül.   Ma is találtunk egy rendezvényre invitáló plakátot. Hangzatos cím, figyelemfelkeltő…..
Módosítja a Büntető Törvénykövet a héten az országgyűlés. Navracsics Tibor igazminiszter és Orbán helyettes javaslatára bűncselekmény lesz a költségvetési csalás is. Cidrizzenek a táppénzcsalók, reszkessenek a TB kassza dézsmálói, üssön ki a pánik a pénzen vett…..
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
Bunkológus 2011.06.13 08:50:54
@Boli: Ez tetszett és nem csak azért, mert rokonszenvezek a leírtakkal.

Kár, hogy nem boldogulok úgy a némettel, mint te! :(((
Bunkológus 2011.06.13 12:14:44
@Boli: Kisstílű népszerűség vadász vagy! :)))

Ez az utolsó meglátásod is megérdemelné a nagyobb nyilvánosságot!

Tegnap írtam egy posztot.
Annyira agával ragadott a kérdés az IMF hekker támadásával kapcsolatban, "kinek állt érdekében", hogy nem bírtam magammal.
Megpróbáltam beleképzelni magam "ezeknek" a fejébe.
Igaz, többször kellett idéznem, mert azért magamtól nehéz volt eddig süllyedni.
A poszt egy a sok ezer között, említésre sem méltó.

Amiért felhívom a figyelmed, az az, hogy ekézhetnél kissé ezeknél a nagy felkészültségű szerecsenmosdatóknál, hátha valamelyik félreértve írásomat, kiegészítő jövedelmet kínálna! :)))
Bunkológus 2011.06.13 23:58:20
@Boli: Olyan jó érveket tudnék idézni Hofival szólva, csak az a gáz, hogy igazad van. Itt még nem tartok.

HOFI:
1.Jó pénzért?
Szopok, nyalok, gombot varrok.

2.
- Tud úszni?
- Nem.
És ha megfizetem?

Jó éjt!
 Tudom, már a cím is megdöbbentő. Ártatlanul belenéz a szemünkbe, majd belevigyorog az arcunkba és rögtön tudja minden normális ember, hogy hazudik. Nem akarok a Hírcsárda babérjaira törni! Ezért határozottan kijelentem, hogy a lenti nyilatkozatnak a valósághoz semmi köze.…..
  Eredetileg ezt a figyelemfelhívó plakátot szerettem volna közzétenni. Úgy tűnik, végre összefognak a szakszervezetek, rájönnek lassan, hogy a tüntetünk, tüntetgetünk játék ezzel a hatalommal szemben nem elég.Igen, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is, ne tessék…..
Bunkológus 2011.06.10 21:05:48