Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butiq1

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden év május elsején a falvakban, városokban, sok épület előtt lehet leszúrva látni, virító zöld levelű, ágas-bogas, karcsú, sudár, magas fákat, melyeken virágok, szalagok, déli gyümölcsök, italok, füzérek stb. díszelegnek. Ez a májusfa, amit csoportba szerveződve…..
Volt szerencsénk (a csoportnak) megismerkedni a kommunikáción belül a hallgatás és a megértés fontosságával, méghozzá a kommunikációs tréning „kurzus” teljesítésén belül. Az ember nem is gondolná, hogy ha türelmesen végighallgatja (rendszeresen) a társát akkor…..
Néhány fontos információt szeretnék írni az arany csapatot alkotó fiúkról, akik 2008-ban sorozatban a harmadik olimpiai aranyérmet szerezték meg. Természetesen 12 év túl sok idő arra, hogy a csapat tagjai között ne legyen változás, ne cserélődjenek a játékosok. Ugyanakkor 6…..
Lassan itt az igazi nyár, de addig is sok lehetőségünk van arra, hogy jól érezzük magunkat a szabadban, az egyik ezek közül a sütögetés, illetve a grillezés. Legyen akár egy tágas kertünk, egy kényelmes teraszunk vagy csak egy parányi erkélyünk, grillezni például bárhol…..
 Így vagyunk mi szépecskén. Harmadéven végzősként, vagy azt hiszi mindenki, hogy övé a világ, vagy nem tudom. Nem is értem. Nem kell szeretni az oktatókat, a kurzusokat. De azért a tisztelet fogalmával, így huszonpár évesen illene tisztába lenni. Mondjuk ha olyasvalaki áll az…..
Azt gondolom, hogy aki egy kicsit is szeret inni, illetve szeret bulizni (nem mindenkinél, de a többségnél ez piával jár), az tuti, hogy ünnepléseknél – legyen az családi, vagy szilveszteri buli – iszik egy kicsikét. Koccint arra, ami éppen van. Teljesen mindegy, hogy…..
Igaz, hogy már teljesen elavult a középiskolai rutinunk. A reggel 8-tól délután 4-ig iskolában ülés. A borzalmas feleltetések, röpdolgozatok, szivatások, becsengetések, 10 kemény perces szünetek. De bizonyára mindenkinek vannak emlékképei a jóról is. Sőt én mondhatom azt, hogy…..
Megkérdezted már magadtól, hogy mennyi pénzt költesz el egy nap a suli büfében? Én inkább nem is merem feltenni ezt a kérdést… Előfordul, hogy egy egész napot, reggeltől estig az iskolában kell tartózkodnunk, mivel egymás hegyén hátán óráink vannak. Ez a tény sajnos…..
Nem tudom, hogy meddig, és hogy mióta tart, nem tudok pontos adatokkal szolgálni, de azt tudom, hogy még mindig nem tökéletes külsőleg az iskola.  Bár, ha a főbejárat előttről nézzük nem olyan rossz. Kicsit régi lakóház jellege van, és lehet, hogy az is volt. De ez mellékes,…..
Milyen vicces is lenne, ha már úgy működnének a dolgok, mint a Hasonmás című filmben például. Nem tudom ki látta, de Bruce a főszerepben, úgyhogy érdemes egyszer megnézni;)Szóval azon az úton kezdtem el haladni a gondolataimban, hogy már adott az a dolog, hogy mindenkinek otthon…..