Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsófi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat délben keltenek. Kapok Szaffitól vegan spagettit, és már indulunk is, mert nekik csak erre a napra van jegyük, és minél hamarabb kint akarnak lenni. Meg egyébként is. A Zúzda ma értéket képvisel. Én bepróbálkozom a Vodafone-nál, hogy hátha életet tudnak lehelni a…..
A külföldiek a Sziget legboldogabb emberei, jókedvükben minden tetszik nekik, s ha szidnak is valakit, azok 1. vagy más külföldiek 2. vagy olyanok, akiket mi is szidunk: BKV ellenőrök vagy koszos wc-k. Csodálkoznak a lángoson, szeretnek minket és többnyire csoportosan közlekednek.…..
"The Snobs, egy jó ok a fasizmusra." - Aberrált Atya Alighogy megírtam előző beszámolóm, már indultam is. A Sierra már nem állt a ház előtt. Engem fönt valaki nagyon szeret. Aztán odaérek az Árpád hídhoz. Bambulok kifele a 106-os busz ablakán, egyszer csak meglátom…..
Zsófi 2006.08.15 11:03:42
Teljesen jó dolog egyedül kuporogva Radioheadet hallgatni. Elhiszed, hogy nincsenek igazi barátaid, és a világ egy nagyon fura hely, ahol minden lassan és vergődve haldoklik. Itt van nekünk ez a Thom Yorke, aki érzi minden paránkat, és közben érdekesen keveri a melankolikus gitárt az…..