Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vén Csataló

0 bejegyzést írt és 659 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves, jó Colleen Bell! Tudom, hogy az amerikai oktatási rendszer nem arra van kalibrálva, hogy különösebben tájékozott embereket bocsásson ki, elég ha tud kézzel-villával enni, meg tudja, hogy Amerika a világ legjobb országa, meg hogy "O say, can you see, by the dawn’s early light... stb.". Ebben…..
Vén Csataló 2016.10.10 18:39:38
@attilah: Na hallod bőr a képeden neked is jó vastag, hogy 60 évvel a magyar forradalom után ide mersz állni azzal kádári propagandadumával a "köztörvényes" disszidensekről, amivel utána évekig mocskolták azokat, akik elmenekültek a vörös söpredék diktatúrájából.
Az írod valószínűleg? Hát itt egy dolog valószínű. Valószínű, hogy te magad is vagy az egész családod is hazaáruló komcsi volt már 56-ban is.
Meg most is.
Vén Csataló 2016.10.10 19:30:58
@attilah: Ne merjek? Miért? Ki a bánatos pöcsnek gondolod te magadat? Nagyon sok ÁVÓS, meg gyilkos, meg strici volt az 56-os menekültek között? Honnan francból veszed ezt? Hogy merészelsz te ilyet ideugatni hasra ütve? Mégis mi támasztja ezt alá azon kívül, hogy a mai napig úgy fújod Kádárék mocskolódását, mintha fizetnének érte. Hm? Nagyon sok? Mégis mennyi az a nagyon sok? Na? Nyugodtan nevezz meg valami hiteles forrást erre, különben csak egy kis komcsi troll vagy, akinek mimum a kis családjában volt nagyon sok ávós.
Nyolc aranyat szereztek sportolóink a riói olimpián. Ebből Hosszú Katinka egymaga hármat abszolvált, és úgy alakult, hogy a nyolcból hetet nőknek sikerült begyűjteniük. Ez utóbbi információ egy normális országban nem bírna hírértékkel. Hogy férfi vagy nő szerzett-e egy díjat, annyira kellene…..
Vén Csataló 2016.08.21 18:45:06
@Punxsutawney Mormota: Akkor most kizárta a kettő egymást vagy sem? Ja hogy mégsem!
Megfellebbezhetetlen bölcsek kinyilatkoztatásaként, kritikátlan tálalásban jelenik meg a magyar és a globális médiában a különböző emberijogászok véleménye. A szervezetekről három dolgot felejtenek el elárulni: a végletes túlzásaikat, a mögöttük álló globaloligarcha…..
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Vén Csataló 2015.09.04 14:36:35
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Vén Csataló 2015.05.21 23:04:15
Vén Csataló 2015.05.21 23:50:06
Ebben az országban volt egy kör, egy csoport, amelyik 45 után, szovjet segítséggel magához ragadta a hatalmat. Moszkovita kommunisták. Érdemtelenül és értéktelenül. Aztán évtizedeken át rettegésben tartották a leigázott többséget. Egy szörnyeteg, parazita kisebbség. Amelyiknek kizárólag önmaga menedzseléséhez van tehetsége és érzéke. Évtizedek alatt hozzászoktak a hatalomhoz, hozzászoktak, hogy itt mindig minden úgy történik, ahogy az szerintük jó, nekik jó. És hiába jött el a "rendszerváltás" nekik továbbra is hatalmon kellett maradniuk, mélyen, családi és elvtársi kapcsolathálóval beágyazódva a közigazgatás, a gazdaság a kultúra hatalmi pozícióiba. Mintha ez lenne a világ rendje, egy eleve elrendelt rend, Magyarország egy hitbizomány, Magyarország az övék.

2010-re azonban elfogyott minden reputációjuk. Kiderült, hogy nem tehetségesek, csupán egymást fényezik. Nem értenek a gazdasághoz, csak tönkretenni tudják. Nem értenek semmihez, nem képesek semmi értelmes, hasznos alkotásra, csak a mondva csinált hírnevükből élnek.
A magyar választók végre, 21 év után felismerték kik zsarolják és mérgezik az életüket és ítéletet mondtak fölöttük.

AZóta nem történik más, mint ezek a hatalomból kihajított érdemtelen paraziták megpróbálják tönkretenni, elpusztítani korábbi "gazdaállatot", Magyarországot. Hogy megmutatják,hogy ha nem kellenek a magyaroknak, akkor a magyaroknak végük. Embertelen és felfoghatatlan az a feneketlen gyűlölet, amivel ez a társaság a saját országa, a saját népe ellen fordul. Illetve csak akkor lehet megérteni ezt a pusztító gyűlöletet, ha megértjük, hogy ezek az emberek nem is igazán gondolják magyarnak magukat. Így már mindjárt a helyre kerül a sok undorító jelző, amit a magyarokra és Magyarországra mondanak. Így már érthető, hogy miért tesznek meg mindent azért, hogy itt senki ne merészelje jól érezni magát. Itt mindenki legyen depressziós, minden utálja gyűlölje a másikat is és önmagát is.
Ha nem sütne a gonoszságuk, talán még meg is sajnálná az ember ezeket. Mert ezek betegek. Elmebetegek.
De amit művelnek Magyarországgal, kizárja az együttérzést, mert az a szemét nemzetközi kampány, amit folytatnak az ország ellen, az a mai fiatalok jövőjét is megpróbálja tönkretenni. Beleértve ezt az aljas "innen el kell húzni" kampányt is.

Nagy kár, hogy azok, akiket 2010-ben arra választott az ország, hogy megszabadítsa ettől a pöffeszkedő, félművelt, korlátolt, gőgös szubkultúrától, sajnos mára sok tekintetben méltatlannak bizonyult a feladatra, mert olyanokat engedett maga közé és olyanokat emelt a magasba, akik nem fogták fel a feladat jelentőségét és inkább a maguk kis pitiáner pecsenyéjüket sütögetik. Ha nem térnek vissza arra az útra, amire a választóik 2010-ben felhatalmazták őket, menni fognak a levesbe ők is és majd valaki más fogja befejezni a feladatot.
Aki meg abban reménykedik hogy az SZDSZ (mert róluk volt szó) és az SZDSZ-holdudvar még egyszer hatalomra kerül Magyarországon, jobb ha már holnap kerít magának valami "liberális" országot, mert itt többet nem lesz olyan erejű baloldali párt, akinek a hátán bezsarolhatnák magukat a hatalomba. A magyarok meg - ahogy eddig sem - ezután sem fogják pajzsra emelni z őket egyre nyíltabban gyűlölő, nekik egyre nyíltabban ártani akaró ellenségeiket.
Vén Csataló 2015.05.22 00:02:59
@WiteNoir: Szart se számít a véleményed.
Azt mondta Orbán Viktor a strasbourgi „vita” utáni nemzetközi sajtótájékoztatóján Kovács Andrásnak, az origo.hu munkatársának adott válaszában, hogy „mi az Önök kegyelemkenyérén élünk bizonyos szempontból, mert amit gondolunk és mondunk, azt valaki más…..
Vén Csataló 2015.05.21 19:31:45
Ez ma teljesen mindennapos eset. A balliberális sajtó a legnagyobb nyugalommal hamisít meg bármilyen hírt, állásfoglalást, kommentárt, eseményt, mert úgy ítéli meg, hogy minden eszköz bevetése helyes annak érdekében, hogy Orbánt megbuktassa. A cél szentesít minden eszközt. Bármilyen eszközt.

Mondjuk elég vicces, hogy két ilyen, meghamisított tartalmú hír között természetesen feltétlenül tollhegyre kell tűzniük a közmédiát, mert az manipulálja a híreket. :D

De azért van ám itt egy fontos kérdés. Mivel Orbánék intézkedéseit, nyilatkozatait igen jelentős számban "interpretálja", átírja, áthangsúlyozza, módosítja, magyarul: meghamisítja az ellenzéki média, így felvetődik a kérdés, hogy lehetséges, hogy ezek az intézkedések és nyilatkozatok önmagukban nem elég szörnyűek ahhoz, hogy az elvárt mértékben rombolják a kormányzó erők hitelességét? Mert hát Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét pont nem kellett sehogyan sem "interpretálni", elég volt csak újra és újra lejátszani, aztán rombolt, mint a tekegolyó. Ahhoz nem kellett semmit se hozzáhazudni.

Azt gondolom, hogy egy becsületes, valóban jóakaratú sajtónak - elvben - nem kellene hírhamisítással küzdenie egy rossz kormány megdöntése érdekében. Elégnek kellene lennie a nyers, puszta tényeknek.

Úgyhogy pont a hírhamisítás az, ami bizonyítja, hogy az ellenzéki sajtó jó eséllyel tényleg egészen cégéres gazemberekből áll, akik nem a "szomorú valóságot" akarják a közönség elé tárni, hanem egy olyan alternatív, virtuális valóságot próbálnak sulykolni, ami lényegesen rosszabb, mint a tényleges helyzet.

Ilyen formán a választókat arra akarják rávenni, hogy rosszabbnak érezzék helyzetüket a valóságosnál vagyis akár saját helyzetükkel és érdekeikkel szemben vonják meg a bizalmat a a kormányzattól.

Ezért rossz, különösen és elfogadhatatlanul rossz, hogy a Fidesz-KDNP több marhaságot is elkövetett sorozatban (és nem csak a kommunikációban!) mert ezzel ad teret ennek a minden szakmai etikájából kivetkőzött, hivatásos és fizetett gyűlöletkeltőkből verbuvált sajtónak. A kormánypártok hibái hitelesítik ezeket a gazembereket, ezek hibák nyitják meg az emberek szívét és fülét a rombolásban érdekelt hírforrások számára.
A Simicska-Orbán konfliktus nem a pénzről szól, hanem a hatalomról, s a befolyásról. A Fideszt ketten építették fel, Orbán és Simicska. Pontosabban, a mai Fideszt, azt, ahogyan ez a világ működik, azt ők ketten építették fel. Ketten is hordják szét, egyébként.  1998 és…..
Vén Csataló 2015.02.07 17:28:48
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Lásd kivel van dolgod féleszű, rendes leszek veled: nem kívánom, hogy addig állj fél lábon, mire Simicska megbuktatja Orbánt. :D
Vén Csataló 2015.02.07 17:35:30
@hoplita: Próbálkozz inkább a göröggel, mert a latin nem megy.
Sikerült komolyan megbántanom az Orbán-Gucci kormányt. Azt kértem a kormánytól spóroljon az állami autóhasználattal, s a megtakarítással pótolják a visszavonandó útdíjak miatti kiesést. Az ország vezetői ugyanis nyugodtan járhatnak közösségi közlekedéssel: a kormánynak…..
A párizsi terrortámadás messzire csapó médiahullámai számos érzékeny kérdést vetettek fel. Olyanokat, amelyek mellett nem lehet elmenni, amelyekre minden magára valamit is adó értelmiséginek reflektálnia kell. Mik a szólásszabadság határai, létezik-e kultúrák közötti…..
Vén Csataló 2015.01.12 15:50:29
@doktorur: Ez nem magyarázat a rituális elhatárolódásra, ami nekem is szemet szúrt. A szövegből sajnos kiviláglik, hogy abszurd és becstelen kommunikációs térben készült, ahol a szerzőnek le KELL írnia azt az észbontó eszmefuttatást, hogy nem, ő nem ért egyet újságírók legyilkolásával.
Mert ha nem teszi meg, akkor aheelyett, hogy vitába szállnának a véleményével, inkább azt fogják a fejéhez vágni, hogy támogatja a gyilkosokat. Ez a velejéig aljas, végletekig polarizált érvelési stílus lenne európai értelemben vett "vita"?

Ez így minden, csak nem szólásszabadság. A szólásszabadság nem csak azt jelenti, hogy mindenről elmondhatod a véleményedet, hanem azt is, hogy nem kell mindenről elmondanod a véleményedet, pláne nem kell valamilyen (bármilyen) kánonnak megfelelően nyilatkoznod, hogy megúszd a a megbélyegzést és kiközösítést.

Ez véleményterror.
És ezt a véleményterrort nem az iszlám fundamentalisták hozták létre, nem az ő korlátoltságukról tanúskodik, hanem a nyugati mainstream médiát uraló, magukat "liberálisnak" nevező, de valójában jakobinus gyökerű és mentalitású csoportokéról. A tolerancia jelmezében tetszelgő karakter- és egzisztencia-gyilkos intoleranciáról.

Aki disztingválna, aki árnyaltabban közelítené meg a problémát az pont ugyanolyan ellenség, mint aki gyilkolt: négy láb jó, két láb rossz.

Éppen ezért: Je ne suis pas Charlie Hebdo! A Charlie Hebso merénylet áldozatai közül csak a két rendőr, a karbantartó, illetve az élelmiszerboltban elhunytak tarthatnak számot az igazi, szívből jövő együttérzésemre.

Ezzel szemben a Charlie Hebdo karikaturistái és újságírói egy ocsmány ideológiai háború propaganda hadviselésében elvadult, eldurvult lövészárok-harcosai voltak, akik mások lelki világának lerombolásával foglalatoskodtak nap mint nap.
Nem tettek más, mint a a célbavett emberek lelki nyugalmának, lelki erejének az alapját, a Reményt próbálták profanizálni, diszkreditálni, megölni.
És ez nagyon, de nagyon gonosz dolog.
Nem kell betiltani az ilyesmit, de ezt végre ki kell mondani róla.

Halálbüntetést ezért a gonoszságért nem érdemeltek, de azt a hisztérikus gyászt sem, amit most az ötödik hadoszlopos médiabajtársak gajdolnak köréjük - válogatás és minden megfontolás nélkül a gyilkosokkal egy szintre gyalázva azokat, akik nem hajlandóak kritikátlanul együtt vonítani a gyászt igencsak profitorientáltan kimaxoló farkasfalkával.

Szerencsére, ahogy nézem egyre többen nyilvánítják ki, hogy nem, ők nem Charlie-k.
Vén Csataló 2015.01.12 17:18:47
@doktorur: Nem. A poszt írója jól láthatóan okult az elmúlt napok polarizált és tényleg nagyon alávaló reakcióiból, ezért kezdi (kénytelen kezdeni!) azzal a maga eszmefuttatását, ami normális beszédtérben teljesen egyértelmű és magától értetődő. De itt egy hisztérikus, "aki nincs velünk az ellenünk van" környezetet teremtett a "liberális" média.

És tény, hogy a szerző nem a kommunikációs térről ír, de nekem, meg az első megszólalónak is ez jutott eszébe a posztról. Ez az abszurd, kikényszerített elhatárolódás.
És az, hogy a poszt írója akkor lesz szabad, illetve akkor lesz majd szólásszabadság, ha nem kell ilyenekkel kezdenie a szövegét.
  Drága híveim, kedves imádóim! Hát szép dolog ez? Kicsit kihúzom a lábamat és máris megy a cirkusz? Arra jövök haza, hogy beszartam, mert el akarjátok venni a hatalmamat? Normálisak vagytok? Hát hiszen minden úgy lesz, ahogy ti akarjátok, kedveseim! Mindent meg tudok igérni,…..
  Mi a helyzet? Ebben az évben háromszor győzött órási fölénnyel a Fidesz. Mindent megnyert, amit csak lehetett. Kétségbevonhatatlan és hatalmas választói felhatalmazás áll mögötte. A három választás egyúttal megerősítette a korábbi intézkedéseket és egyben…..
Vén Csataló 2014.10.27 18:06:56
@E-leonora: Már el is jött. 2010-ben. Nem vetted észre?
Elgurult a gyógyszer tegnap éjszaka némelyeknél. Vagy újjáéledt a Pártélet rovat. Megpróbáljuk röviden elmondani, mi a probléma ezzel az állásponttal. Mármint Bencsik Andráséval, aki szerint „Amerika nem a barátunk és még csak nem is a szövetségesünk”, aki a háborúban…..
Vén Csataló 2014.10.27 11:39:22
Nincs baj a probléma mérsékelt megközelítésével, de az USA 25 éves magyarországi vonatkozású lépései alapján azért nem könnyű eldönteni, hogy valóban létezik-e őszinte szövetség az USA és Magyarország között. Mert nagyon úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok nem elsősorban Magyarország a barátja és szövetségese, hanem inkább annak a magyarországi posztkommunista érdekcsoportnak a barátja és szövetségese, amelyik 80-as években, Kádár kirakat-ellenzékeként felajánlotta a szolgálatait, a rendszer váltás táján pedig és az ország erőforrásait is az Egyesült Államoknak.

Nyilván nem jó dolog összeveszni a világ vezető nagyhatalmával, de bármit is lépünk, csak-csak értékelni kellene az alternatív költségeket. Például mi az ára az összeveszés elkerülésének?
Tekintve, hogy nagyon úgy néz ki, hogy az Egyesült Államok mostanában több helyen is átlépte egyes népek önrendelkezési jogát és különböző titkosszolgálati módszerekkel megbuktatta az adott népek kormányait, így azt hiszem legalább is nem valami valóságtól teljesen elrugaszkodott fantazmagória, ha azt gondolja az ember, hogy akár a mostani destabilizáló akció is szolgálhat ilyen célt.
Igaz és teljesen világos, hogy bármennyi kormánybuktatást is hajtott végre az USA, mindez nem bizonyítja, hogy most is ez a szándéka, de azt azért bátran kimondhatjuk, hogy ha valahogy mégis ez derülne ki egy újabb Wikileaks botrányban, hát nem lennénk meglepődve.
Lefordítva magyarra: nem bízunk az Egyesült Államok demokratikus elkötelezettségében. Sajnos kinézzük az USA-ból, hogy balliberális pártfogoltjai érdekében esetleg hajlandó lenne megbuktatni az egyébként törvényesen megválasztott magyar kormányt. Nem biztos, hogy igazunk van, de az USA sem siet megnyugtatni ezt az aggodalmat.

Kérdés, vajon ezt az árat is megéri, hogy jóban legyünk az Egyesült Államokkal? Sőt, árnyaljuk tovább a kormánybuktatási kérdést: vajon megéri-e az Egyesült Államok barátsága, ha ezt mondjuk úgy érhetjük el, ha Magyarország átadja a hatalmat az USA szívéhez közeli „liberálisoknak”?
Tekintve, hogy hova zuhant a magyar gazdaság és társadalom a mikroszkopikus támogatottságú SZDSZ vezetésével (ami farokként csóválta az akkor még behemót, de ötlettelen MSZP nevű kutyát), a válasz igencsak alaposan megfontolandó és egyáltalán nem biztos, hogy ezt az árat is megéri nekünk Amerika „barátsága”.
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Vén Csataló 2014.08.13 09:45:06
@_most_: Végre egy jó kérdés. Hát nem is neked kommentelek, de mint azt talán sejted, mások is olvassák ezt a szart itt. Azoknak írok, akik esetleg még nem tudják, hogy a mi az iyen és ehhez hasonló libsi hisztériák kezelésének megfelelő módja:
Kutya ugat (jelen esetben vonyít), karaván halad.

Csak hogy tudd, a legjobb úton vagytok ahhoz, hogy kivonyítsátok magatokat a közbeszéd fősodrából, mert például már most sem érti a népek nagy része, hogy mi a szent szar bajotok van, mikor a híradóban (ami az elsöprő többségnek tradicionálisan az esti híradót jelenti Magyarországon), igen is benne volt a hír. Csak hát honnan kellene nektek tudnotok arról, hogy hogy működik ez az ország? Miért is kellene nektek felfogni, hogy reggel 6:30-kor a magyarok óriási többsége nem néz híradót. Miért kellene nektek bármiről is tudni, ami kívül esik a libsi gittegyleten, nem igaz? :D
Vén Csataló 2014.08.13 11:08:42
@cso zsi: Akkor most ess neki öcsi, hogy akkor most mégis mi a fene kára, hátránya, bármi nyomora keletkezett szegény közmédia-fogyasztóknak, hogy csak délben számolt be a hírről a közmédia, nem pedig reggel 6:30-kor.
Piszkosul kíváncsi vagyok rá!
Vén Csataló 2014.08.13 11:14:05
@érthetetlen chris:

Nota bene, nem véletlenül hazudik a comment:com sem a poszt címében, amikor azt állítják, hogy kimarat a híradóból.

Ha az igazat írná, hogy asszondja: "5,5 órával később számolt be a közmédia Robin Williams haláláról!!!" - olyan közröhej tárgya lenne az egész libsi hisztéria, amilyet egyébként és valójában megérdemel.
Szoktam én olvasni Gusztos István cikkeit máskor is. Többször nem értek egyet vele, mint igen, de most nagyon és minden szavával, jelzőjével, ékezetével. Igyekszem mostanában nem venni tudomást a körülöttünk zajló történésekről, több-kevesebb sikerrel. Az én…..
Vén Csataló 2014.07.11 18:05:06
Érdekes, halálosan ostoba komcsi-libsi toposz, hogy aki politikus, az nem is dolgozik. Persze kizárólag jobboldali politikusok vonatkozásában szokott előkerülni ez a baromság, mert a baloldali politikusok azok bitang sokat dolgoztak és dolgoznak egész életükbe', az MSZMP-től az MSZP-n át a DK-ig.

Szóval földostoba ballibéknél miniszterelnöknek lenni, az nem munka. Áh dehogy. Bezzeg a külkereskedelmi ügyintéző. Meg a lángossütő. Nem beszélve a betanított kazánkovácsokról... Na az A Munka.

A másik ilyen egészen pontagyú toposz, hogy a komcsik azok csakis a Fideszben vannak. Nem vitás, hogy (sajnos) vannak ex-MSZMP-sek is a Fideszben, na de basszus az egész balliberális elit egy emberként az MSZMP-ből sarjadt. Vagy párttagok voltak vagy pedig apuci-anyuci volt a pártállam kivételezett parazitája, ahogy az liberáliséknák van szokásban. Gyakorlatilag kivétel nélkül mindegyiknek van MSZMP-s kötödése, kapcsolata, múltja. És persze ez nem akadályozza meg abban, hogy tele szájjal komcsizzon másokat. Tényleg förtelem egy kreatúra ez.

No mindegy. Summa summarum szerintem annyira tök jó, hogy ennyire hülye emberek jelenleg nem nagyon tudnak beleszólni az ország dolgaiba... :)
Te meg szerencsétlen balfasz pőosztoló, nyugodtan húzz el az országból, ha nem tetszik a rendszer. A kutya nem fog utánad sírni, mert ha itt valaki gyűlölködik, akkor az te vagy és ti vagytok.
Ezen kívül máshoz se értetek.
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott a múlt héten elég durva, sőt, megdöbbentő állításokat fogalmazott meg a színészek, dramaturgok és a színház világára vonatkozóan: egészen lefitymálóan, sőt sértően beszélt sokukról, a ledurvább azonban talán mégis az volt, hogy…..
Vén Csataló 2014.05.26 16:30:25
Kulka eftárs csak a szokásos libsi zsaroló érvelést hozza. Azt, amiért mára jobb- és baloldalon egész konszenzusos közutálat övezi a belvárosi libsizmus képviselőit. Szóval - szokás szerint - egy libsi (Kulka) majd eldönti, hogy mit gondol Orbán. Ha Orbán nem hajlandó nyilvánosan elhatárolódni, akkor Orbán is homofób.
OK. Legyen ez a logika. Nem emlékszem, hogy Kulka elhatárolódott volna nyilvánosan belvárosi elv- és kenneltársa, Kertész Ákos magyargyűlölő szövegeitől. Mivel Kulka ugyanannak a libsi "értelmiségi" gittegyletnek a tagja, mint Kertész, hát igazán elvárható lett volna hogy helyretegye az eftársát. De nem tette. Tehát akkor Kulka egyetért Kertész a magyargyűlölő szövegével: Kulka magyargyűlölő.
A penetráns libsi logikával tökéletesen bizonyított.

És akkor még nem érintettem az ellenszenv jogának a kérdését. Kulka eftárs, meg a hozzá hasonlók szerint az embernek nincs joga ellenszenvet érezni pl. a homoszexuális propaganda és a homoszexuális lobbi nyomakodása iránt.
Kizárólag nekik van joguk ellenszenvet érezni és persze bőszen kommunikálni is azt - például a magyar nemzet iránt (ne feledjük: az előbb "sikeresen" bizonyítottam, hogy Kulka magyargyűlölő).
Szóval hogy is van ez? Mire föl, milyen alapon tiltja meg ez az SZDSZ-árva gittegylet bárkinek, hogy ellenszenvet érezzen például irántuk, meg az általuk preferált deviánsok iránt? Vajon honnan és hogyan barkácsolták maguknak ezt a jogot? Hm?
Lehet finomkodni, lehet kertelni, de keleti szomszédunk, Ukrajnai gyakorlatilag háborúban áll Oroszországgal. Márpedig egy ilyen háború a legkomolyabb európai konfliktus nagyon régóta: az egész világ feszült figyelemmel kíséri, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek. És bizony, ha…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Vén Csataló 2014.05.13 10:40:27
@Sieghardt: Lenne meglepetés, ha nyilvánosságra kerülne, hogy hány telefonszámról küldtek maximális 20 db szavazatot az osztrákra. Méghogy mi magyarok...
Az Eurovíziós Dalfesztivál tegnap esti döntőjét az osztrák transz nő énekes, Conchita Wurst nyerte, a magyar induló, Kállay-Saunders András az előkelő 5. helyen végzett. Tekintettel arra, hogy a helyezéseket minden ország részéről kizárólag a TV-nézők döntötték el…..
A TV2 Mokka című műsorában ma reggel hétkor olyat láthatott a közönség, amire csak ritkán volt példa mostanában. Vadai Ágnes, a kormányváltó koalíció DK-s politikusa móresre tanította Kárász Róbert riportert, aki azzal a nyilvánvaló szándékkal kezdte a beszélgetést, hogy…..
Március 15-én végre mi is megnézhettük, hogy milyen Kossuth teret épített nekünk az állam 25 milliárd forintból. Székelyzászló, óriásdorong és kősivatag: már az előzetesen közzétett fotók alapján is sok furcsaságra számíthattunk – írja a Városszíve Blog. És akkor a…..
Új videóval jelentkeztek a Kormányváltás erői. Az Orbán-rezsim károkozása egy percben című műalkotás az MSZP, az Együtt és a DK csatornáján is elérhető, tehát alighanem közös szellemi teljesítményről van szó: Az egyperces hosszúságú, az Orbán-kormány okozta…..
Vén Csataló 2014.03.17 21:20:24
A Kossuth téren már néhány napja áll egy 33 méter magas acéltű, ami nagyjából úgy néz ki, mintha a dublini Spire kicsinyített mása lenne, és klasszul tükröződik az előtte látható medencében. (Ja tényleg azt tudtátok, hogy egy medence is lesz az új téren?) Viszont ez…..
Vén Csataló 2014.03.09 20:43:31
@ébrenjáró: Hozzászólásod pedig a te kisebbrendűségi érzésed tökéletes szimbóluma.