Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmiky

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO nem most kezdte azt a jó szokását, hogy Oscar-díjas, igazán nagy nevű alkotókat csábít tévézésre. Viszont az utóbbi időben mindennél könnyebb rávenni ezeket az embereket (írókat vagy rendezőket), hogy tegyenek egy kirándulást a tévébe, ami hosszú időn keresztül eléggé lenézett médium volt. Az…..
Aki adatforgalmi korlátos mobilnet-díjcsomaggal rendelkezik (márpedig a BlackBerrysek táborában gyakorlatilag mindenki ilyen) bizonyára egyszer-kétszer került már olyan helyzetbe, hogy felötlött benne a kérdés: vajon elég lesz-e a keret a hónap végéig? Mióta a szolgáltatók a…..
Gyakorlatilag megválasztása óta köztudott, hogy a világ legbefolyásosabb politikusának is BlackBerryje van, alighanem pusztán ettől a ténytől a RIM szerzett pár millió új ügyfelet a tengerentúlon. Az alant látható kép tanúsága szerint azonban az elnök sajnos nem vigyáz…..
Elkezdődött a V második évada, nyakunkra ültettük a gyíkembereket, azok meg nem tágítanak. A sorozat első évada nem hozott kiemelkedően jó nézettséget (na jó, a pilot igen), de a néha idegesítően ostoba történeteket csak elnézte az ember, mert nem inváziós sci-fi-ből fonják…..
Amikor először láttam külföldön üvegből készült buszmegállókat, nagyon tetszettek: menők voltak, tiszták, dizájnosak. Aztán amikor Budapestre is bevezették őket, már nem annyira jöttek be. Először csak az zavart, hogy hirtelen minden ugyanolyan lett az egész városban,…..
 Mióta sikerült begyömöszölni azt a gólt az Emirátusoknak, mindenki kicsit fellélegzett: mégse ötmeccses vereségi és három meccses góltalansági sorozattal fognuk kicsoszogni a hejszlovének ellen. És most hirtelen jönnek sorban a jóhírek:- mindenki gyógyul, akinek…..
Azaz ki lesz az a három játékos, akire a VB után is emlékezni fogunk? Omar véleményét olvashatjátok, aki a world cup blog algériai szekciójának a szerzője:"Lehet, hogy nem lesz igazam, de szerintem Madjid Bougherra emlékezetes teljesítményt fog nyújtani. Elképzelhetetlen, hogy…..
Igen, az aranylabdás-gigaklasszis-fejelős, volt francia válogatott Zinédine Zidane-ról van szó.Zidane algériai származása közismert: bár Marseille-ben született, de édesapja az észak-algériai Bedzsája városából származik, és csak 1950 körül költözött Franciaországba.…..
Josie Bissett, Daphne Zuniga, Thomas Calabro és Heather Locklear nagy összeborulása várható a Melrose Place 2.0-ban, remélhetőleg még a kasza előtt. A kép az E!-ről származik, ha nem lenne egyértelmű. ..
Március 30-án végre visszatér a V, az ABC gyíkemberes sorozata, aminek az első adagját ősszel már megkaptuk, csak jött az olimpia az NBC-n, (meg showrunner váltás is volt) így inkább pihentették. Most a Lost felvezetésével folytatódik a kaland, a tét a lét, ők vagy mi, gyíkok…..