Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szlovákrendszámos Fehérfurgonos Ámokfutó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csődbe vitte Lázár János a nagy alkotmányozásban saját városát? Vagy csak a vendégdrukkereket szívatják hétvégén parkolási bírsággal? Attilát szombaton kapták el a meccs után, és egyelőre a Homár sem tud megnyugtató választ adni a jelenségre:Tisztelt Hódmezővásárhelyi…..
A korrupció már a helyi építési szabályok megalkotásánál van jelen. Az áruházak és benzinkútláncok jelentős része így épült. Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár vizsgálódik, hogy hogyan épülhetett Felsőzsolca mellett egy Auchan áruház a Sajó árterébe, ami…..
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..
Szlovákrendszámos Fehérfurgonos Ámokfutó 2010.03.11 11:38:47
@akos147: Amikor megszülettem apukám megígérte, hogy ha betöltöm az 1. évemet akkor vesz egy pedálos kisautót. De mivel újra nem futotta, csak használtat tudott venni, amire már meg kellett csináltatni az eredetvizsgát, mert már akkoriban is lopták a játszóterekről ezeket a kisautókat. :)