Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lameth

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SculptU Szálkásíts jógával! 2017.01.03 17:16:33
  Újra itt a január és persze a szokásos fogadalmak ideje. Elsején tele volt a terem lelkes kezdőkkel és újrakezdőkkel, illetve a tegnapi órákon is telt házzal dübörgött a terem. Az oktatók azt mondják nagyjából 3-4 hétig tart a láz, utána újra normális lesz az egy négyzetméterre eső matracok…..
Köln egy kedves német város, érdekes látnivalókkal és izgalmas történelemmel, de most számunkra sokkal fontosabb a fent megnevezett városban megrendezett videójáték show, a Gamescom, ahol természetesen az Xbox is képviseltette magát, egy nagyjából másfél óra hosszú, tömény,…..
Nem egy kísérlet ismert már arra, hogy hogyan próbálnák meg elhelyezni a hajléktalanokat egy-egy városban. Brighton példáját már korábban bemutattuk, ahol a lakhatás problémáját konténerekkel oldanák meg. Viszont most egy hozzánk sokkal közelebbi, kreatív megoldást mutatunk…..
Amíg tart a pünkösd, addig gyorsan elmondom, hogy én bizony megszüntetném ennek az ünnepnek a munkaszüneti nap jellegét. Tudom, nem túl népszerű ötlet, hiszen akkor ma is mehettünk volna dolgozni mindahányan - persze van elég más nap az évben, amit ezzel szemben ünnepnappá…..
Hát aszerint, hogy hová firkálták. Ehhez gyűjtöttem egy kis belvárosi példatárat. Figyelem! A képek megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánlom.  Az alapfok az, amit már észre sem veszel, mert a nagyvárosi gyakorlat szerint a kapcsolószekrényekre és a villanyoszlopokra…..
Lameth 2014.01.28 16:18:28
@halaloszto: Ha az a célja, hogy minél ismertebb legyen, akkor gyújtsa fel magát az ilyen -> win-win.
Valahol a sírás, hisztérikus kacagás, kétségbeesés és bölcs elengedés határán ragadok klaviatúrát. Tegnap délután itthon a család, pocakban 7 hónapos bébi, aki édesanyja elcseszett szervezetének köszönhetően végigküzdötte az elmúlt 7 hónapot és még két-három hónap…..
Lameth 2013.11.24 14:56:52
@GHG: Feltételezem nem a férj írta ezt a feleségéről, hanem elkeseredésében a hölgy írta magáról..
Bréking: Gyerekek, Balaton Sound ON. Magam részéről végig ott leszek. A szervezők és a Joobili gondoltak az iPhone tulajokra, elkerülendő a "hánykor kezdődik a ..." kezdetű kérdéseket. Sajnos a "hol a faszomba' vagy?" - "Heineken sörbárban, utána…..
Lameth 2010.07.07 18:39:50
@EG0: Én Symbianra kérném, de abszolúte támogatom az illuminated mode beépítését. :D
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Például amikor egy csaj áll letolt nadrággal az út szélén. Csak akkor van baj, ha közben nyélgázon tekerünk egy gyorsasági szakaszon. „Egy nagyon fehér fenék terelte el a figyelmemet egy másodperc tört részére, aztán…..
Dél-Korea kormánya fejébe vette, hogy megvédi a kiskorúakat a videojátékok káros hatásaitól, és úgy tűnik, komolyan gondolja a dolgot. A hét elején jött a hír, hogy éjszakára letiltják a legnépszerűbb online játékokat, most pedig egy hasonlóan súlyos intézkedésről ír a…..
Lameth 2010.04.18 18:20:11
@flamer: A sakk körökre osztott stratégia, míg a SC RTS! :D
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
Lameth 2010.02.05 13:31:35
@Tersi: gondolkodtam, hogy közöljem-e a lelkes állatvédőkkel, hogy a kutyát nem bántották ám igazából, de a hozzászólásod után nem tudok mit hozzátenni a témához! 5* :D

A kisfilm meg szerintem vicces.
Bigyóblog Photoshopos mágnesszett 2009.12.10 09:54:00
A hűtőre mágneseket kell tenni, mert az oda való. Az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel, van például legós, belga képregényes, vegasos. Photoshop-fanoknak azt hiszem az kötelező, a legjobban akkor mutat, ha egy fotót teszünk alá, mintha éppen szerkesztenénk.  …..
Lameth 2009.12.10 10:12:34
A kandikamerás műsorok már lassan 40 éve láthatók a tévében, ősük volt az első reality-műsor, a világ szinte minden országában vannak helyi mutáció, a celebszívatós kiadástól az egészen durvákig. A YouTube is tele van ilyen felvételekkel, de ezek közül is messze kitűnik…..
Lameth 2009.10.20 12:37:09
comment:com Díjaztak a kritikusok 2009.08.03 12:12:00
Idén is kiosztották a TCA Awardsot, az amerikai tévékritikusok díját, aminek nincs olyan nagy presztízse, mint mondjuk egy Emmy-nek, de a Golden Globe-nál mindenképpen fontosabbnak tekinthető, mert ezt azok a tévével foglalkozó szakírók ítélik oda, akik a nemzetközi sajtó…..
Tararam, ezennel elindult az egyáltalán nem saját, de annál jobb ötlet alapján, 10 újságíró, 3 menedzser és egy hatfős tudóscsapat munkájával létrehozott idézőjelblogunk, első képünket Hancu küldte, azzal, hogy ez egy általános iskola kapuja mellett található üzenőtábla.…..
A bécsi Schönbrunn Állatkert különös installációkat helyezett el az állatok életterében. A német művészpáros, Christoph Steinbrener és Rainer Dempf "szobrai" napjaink ökológiai rémálmait jelenítk meg, némileg a élővilág szempontjából, de mindenképp egymás…..
Lameth 2009.07.07 13:45:57
Olvasónk a minap Veszprémből akart eljutni a Miskolc Tiszai pályaudvarra. Útját az Elvirával előre megtervezve, 1 átszállással szerette volna megoldani, ám akadt egy kis probléma. A Veszprémből érkező vonat Székesfehérvárnál megállt (bár addig menetrend szerint közlekedett),…..
Végre egy olyan üvegművészt is bemutathatok itt a blogon, aki nemcsak hogy magyar, de ráadásul a korosztályomhoz is tartozik... ...ez a két kapcsolódási pont (meg egy bónusz: az üveg) talán segít abban, hogy értelmezni tudjam valamennyire Gáspár…..
Letisztult, egyenes vonalakra, valamint határozott színkontrasztra építő, minimalista ház, barátságos, otthonos belső terekkel. Ellentmondás? Az arányosan alkalmazott faburkolatok és az átlátható, mégis elegendő diszkréciót biztosító terek miatt a Brown House a ritka kivételek…..
..
Lameth 2009.06.11 19:28:10
@Martian: Szerinted miből van egy normális női mell? Ha a testépítő csajok izomcickóira buksz, azzal sincs gond, de a nők melle többnyire zsírszövetből van, és ennek a csini japán csajnak szívesen megmasszíroznám ezen testrészét. :D