Regisztráció Blogot indítok
Adatok
packo

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A molyok sokszor komoly problémát okoznak a háztartásban. A molyok nem szerteik a műszállas anyagokat, de viszont a természetes szállal kevert műszálakat már megtámadják. Ezért fontos gondoskodni a molyvédelemről, ha elrakjuk a ruháinkat hosszabb időre.Molyirtó sprayket lehetőleg…..
Gyorsan elkészíthető, alaposan és kímélően tisztít. Készítsen környezetbarát tisztítószet, amivel a takarítás élvezetesebb.Hozzávalók:8 ek boraxillatanyagmentes folyékony szappancitrom illóolaj,( vagy bármi amit szeretünk)Egy tálban keverjük össze a boraxot a…..
Hozzávalók:30 dkg liszt1 tojás4 dkg vaj5 dkg méz1 dl tej1 ek porcukor1 késhegynyi őrölt fahéj1 csipet sóElkészítés:Lisztből, tojásból kevés vízzel és egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. Forrásban lévő sós vízbe szaggatva kifőzzük, leszűrjük. A galuskát…..
A kedvenc bútorainkat mindig kényeztetnünk kell, hogy gyönyörű fényüket megőrizzék. Ezzel a speciális bútorfényezővel gyerekjáték a bútorápolás. Elkészítésen nagyon könnyű és olcsó. Rendszeres használatával a fát simán tartja és megvédi.Hozzávalók:150 ml…..
Ez a légfrissítő parfüm friss illatot áraszt az egész lakásban, elűzi a rovarokat és a kellemetlen szagokat semlegesíti.pl. az olaj szagot és a cigarettefüstöt.Hozzávalók:600 ml víz1 ek eukaliptuszolaj1 ek borsmentaolaj1 ek jázminolajszórófejes flakonEgy edényben forralja fel a…..
A rozsdafolt eltávolítása: Dörzsöljük be a mosogató foltjait egy fél citrommal. Hagyjuk kicsit állni majd töröljük szárazra. Makacs foltoknál ismételjük meg.A mosogató alján és oldalán lévő foltokat súroljuk le sziksóba mártott nedves ruhával. A sziksó helyett…..
Hozzávalók:2 köteg fiatal cékla4 evőkanál olívaolaj2 evőkanál friss citromlé4 gerezd fokhagymasó, borsElkészítés:A cékla leveleit megmossuk és forrásban lévő sós vízben 10 percig főzzük, majd adjuk hozzá a céklákat is és főzzük további 10 percig. A leveleket csíkokra,…..
Hozzávalók:20 dkg rizs2 alma375-375 ml tej és víz1 kanál vajfél kávéskanál fahéj4 evőkanál cukorElkészítés:A tejet, a vizet egy tűzálló edénybe öntjük, hozzáadjuk a rizst és a vajat, majd felforraljuk. Utána előmelegített sütőbe rakjuk és a rizst puhára…..
Hozzávalók:80 dkg marha lapocka2 fej hagyma2 gerezd fokhagyma1 db friss gyömbérgyökér4 dkg olvasztott vaj2 teáskanál őrölt borsoskömény1 evőkanál curry3 paradicsom, só1 kis doboz joghurtfriss korianderElkészítés:A vajat megolvasztjuk és a kockára vágott húst megpirítjuk…..
Hozzávalók:4 szelet csirkemellsó, őrölt fehérbors4 evőkanál liszt2 tojás2 evőkanál tej4 evőkanál zsemlemorzsa4 evőkanál reszelt sajtolaj a sütéshezElkészítés:A hússzeleteket kissé kiverjük, majd sózzuk,borsozzuk. A lisztet egy tányérba öntjük. Egy mélytányérban…..
Hozzávalók 4 személyre: 8 tojás 20 dkg vöröshagyma 6 dkg vaj 2 evőkanál liszt fél liter tej só és bors 1 csipet curry 1-2 csepp Worcester-szósz 30 dkg zöldborsó 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem 1 evőkanál apróra…..