Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annusss

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Főszerepben: Zöld Alma  Zöld, fehér. Ezt a témát számtalan dekorációs kiegészítővel vissza lehet adni, de nézzük meg egy igazi különlegességgel, almával! Igen, almával! Először kicsit meglepődünk az alma használatán, mint egy esküvő fő dekorációs eleme, de a…..
Közeleg a tavasz... Ezt a bejegyzést egy szívemhez közel álló személynek ajánlom, akinek tavaszi esküvőjére már nagyon készülök. Ez a tündéri lány már több ízben lendített át a holtpontokon, ha épp "alkotói válságban" voltam, és ketten együtt már rengeteg…..
El tudják képzelni, milyen visszhangja lett volna, ha a WestEnd bejáratát Demján Sándor, TriGránit-vezér félmeztelen szobra díszíti kezében egy pénzeszsákkal. Márpedig a Párisi Nagy Áruház homlokzatán a megrendelő Goldberger Sámuel épp így van ábrázolva. Persze a szocialista…..
Kedves beszopatott férfiak és nők! A blog rövid történetének eddigi legszórakoztatóbb szakítását olvashatják el, mi délután óta ezen vihogunk, mint a kismajmok a cirkuszban banánosztáskor.A lánnyal szombat este ismerkedtem meg az egyik pesti szórakozóhelyen . Hajnalban, az…..