Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reklamáló vevő

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi idők legdurvább fantomtartozását sikerült megnyernie Ingridnek. 6 éve basztatja a Fibernet egy olyan dekóder miatt, amit soha nem is adtak oda neki. Még a korábbi kábelszolgáltatótól szerezte, ami megszűnt, ő pedig nekik visszavitte az áhított HBO-dekódert. A Fibernet…..
reklamáló vevő 2011.01.27 18:05:58
Területileg illetékes Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető testülete:

www.mkik.hu/index.php?id=57

Rajtam segítettek - remélem ezt a huzavonát is segítenek kibogozni.

A Fibernetre az ismerőseim közül meg kinek nincs csak panasza? Aki nem kötött velük üzletet....

Sok sikert!
Ki tudja, az viszont tuti, hogy Gy. borítékben, viccből egy mini zacskó gumimacit is kapott a képeslap mellé, vagyis kapott volna, ha nem "sérülten kapja" a Magyar Posta a küldeményt, ami annyit tesz, hogy felvágták a borítékot és a macis zacskót is, és egy darab…..
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
reklamáló vevő 2010.10.25 19:44:06
@enamel:
Enamel, ugye nem akarod kétségbe vonni azt a jogot, hogy más is elmondja a véleményét a cikkel kapcsolatban?
Ugye nem vonod kétségbe azt a jogot sem, hogy lehet ezekről normális stílusban írni, beszélni és nem vált kötelezővé a mocskolódás?
Még egyszer nem fogok reagálni, ha bármit írsz is, leginkább magad égeted vele....Bejegyzésed szerint sem vagyok egyedül.
Kár, hogy te nem vagy egyedül, de remélem, hogy hosszabb távon erősebb a kulturált emberek tábora, bár könnyű a névtelenség és láthatatlanság állapotában vagdalkózni.
"LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK".....
Ismét kaptunk egy Players Room-os sztorit, most a Market Central boltjában gondolták úgy, hogy az igénytelenül megjavított gyártási hibás cipőt köteles a pórul járt vásárló elfogadni. Barátnőmmel egy MISSION márkájú férfi  cipőt vásároltunk a  Market Centralban…..
Immár 5 éve visszatérő vendégünk a Playersroom, és eddig mindössze egyetlen naiv ügyfélről tudunk, akinek visszaadták a hibás cipője árát, ahelyett hogy a végtelenségig javították volna. Mai versenyzőnk a szokásos halmazba került, karácsony óta hordják kábé kéthetente a…..
reklamáló vevő 2010.03.11 18:23:53
@atpijkamo: :) Ilyen csizmák nem is hiányoznak onnan : 9
reklamáló vevő 2010.03.11 18:25:12
@zyl187: Nem járok! Egyszer betévedtünk oda. Azért írtam a cikket, hogy más ne menjen oda....
reklamáló vevő 2010.03.11 18:28:36
@hideglelő: Nem a bőrrel volt baj, a víz nem ért fel odáig. Csak a sarkáról a "bevonat"(vagy mi) mállott le.... A képen már a "javított" sarok látszik, ami rövid használat után levált.