Regisztráció Blogot indítok
Adatok
altoid

0 bejegyzést írt és 2043 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt év minden eddiginél szélesebb nyilvánosságot biztosított Országunk, Népünk, Kormányunk, Miniszterelnökünk és Alaptörvényünk számára a nyugati sajtóban. Ön szerint is kár lenne nem élni ezzel a fantasztikus lehetőséggel? Hiba lenne beleolvadni a szlovák, szlovén,…..
altoid 2012.02.16 19:53:10
@Kurtz ezredes: El, nagyon is. Azt nem tudom elképzelni, hogy tarthatja magát értelmes, okos, művelt embernek az, akinek a New Light of Myanmar a mértékadó, az Iráni Iszlám Köztársaság a demokrácia, és az éltetét egy országnak álcázott büntetőtáborban kívánná tölteni.
altoid 2012.02.17 07:25:22
@Modor Tibi: Hidd el, Iránnal a legkisebb baj az, hogy muszlimok. Sőt, igazából az ottani kormánytól a helyiek szenvednek a legjobban. Nagyjából ez lenne az erre a posztra adott válaszom lényege, de úgy látszik ezt Pizkán kívül más nem fogta fel.
altoid 2012.02.17 09:26:00
@Professor Pizka: Well, ha így is van, vállalom. Elég baj az, hogy a Modorosblogblog átcsúszott azon a határon, ami a humort a rosszindulatú geciségtől elválasztja, és a szerzők erre még büszkék is. Persze személyeskedni nem akarok. Sőt, én kérek elnézést, hogy zavar, ha ma magyarországon agyatlan birkának lenni menő, gondolkodni meg ciki. Altoid bohócot hallották.
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
altoid 2012.02.15 17:37:07
@Ernoke: Ha nincs pénze hát nincs pénze, akkor érthető. Azért kíváncsi vagyok, hogy a bliccelők hány százalékára érvényes ez...
altoid 2012.02.15 23:41:09
@Celtic: Na most itt egy gondolatkísérlet. Elfogadom, hogy van akinek tényleg komoly gondot okoz az, hogy kifizesse a jegyet-bérletet, viszont muszáj közlekednie. Na most ha ők bliccelnének, viszont MINDENKI MÁS rendesen megvenné a jegyet (és nem bliccelne sportból, lustaságból, brahiból, szarrágásból, hülye ideológiából), akkor a rendszer simán elbírna annyi potyautast. Sőt, kevesebb ellenőrre lenne szükség, és így a valóban rászorulóknak is könnyebb lenne a bliccelés. Így viszont, hogy szinte senki sem fizet, mindenki szarul jár: rengeteg a bunkó ellenőr, nagy a lebukás veszélye, romlik a színvonal, rohadnak a buszok, mindenki ideges, ördögi kör. Szóval ha nekem valaki azzal jön, hogy ő "helyesen cselekszik", amikor bliccel, pofánröhögöm.
altoid 2012.02.16 00:25:03
@dr. Bubó: Ja, tudom én azt. Csak akkor nem kell azon nyavajogni, hogy miért nem élünk úgy, mint a svájciak. Hát ezért.
Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy. Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen…..
altoid 2012.02.10 09:01:48
@Mitya Ivanov: Normális liberális kizárólag a homofóbok látens melegségén csámcsog. Ez nem tudom, hogy vonatkozik-e Fábryra, ha nem, akkor itt libsiként pózoló korlátolt seggfejek fennforgása van.
altoid 2012.02.10 18:46:32
@Styxx: @rita a felcser: Itt mindenki análisan fixált?
altoid 2012.02.10 19:20:04
@Styxx: "a jövő pinája a segg"
Mai olvasói posztunk az örökzöld szülési modorosság témakörében íródott. Megannyi borzalom, rémkép és lidérces történet ellenére teljesen biztosak vagyunk abban, hogy igenis léteznek higgadt, megfontolt, józan, nyugodt, öniróniával megáldott felnőtt nők, akiknek a harmadik…..
altoid 2012.02.10 08:48:51
@pocaklakó minimanó: Teljesen korrekt, törökös hangzású név! A Kovács Józsefet mindenképp veri!
Louie the purple horse End 2012.02.04 18:12:07
Kedves mindenki, a ráérünk blog elköltözik. Ez is megmarad itt, de új bejegyzések a másik helyen lesznek már csak. Itt: raerunk.blogrepublik.eu..
altoid 2012.02.05 10:36:26
@pappito: ebből most egy mukkot sem értettem, informatikai analfabéta-e vagyok? Egyébként én meg neked vagyok csendes, bár lelkes olvasód. Na mindegy, húzzunk mint a vadliba V-alakban dél felé...
Oda a Malév, jaj most mi lesz.Egyrészről oda egy csomó kedves legenda, nagy tudású, elfogó vadászgépről politikai okból utasszállítóra áttért, stramm, jóképű, doktori címet szerző pilótákról, a világ legszebb utaskísérő lányairól és asszonyairól. Aztán odavan persze…..
...a döglöttnek hitt oroszlán. De kezdjük a fontos eseményekkel:Ha a hatodik futamban az eddig mindig megugró, galoppírozó Nixon nem hozza hiba nélkül a versenyt, akkor tétre és helyre is nyertem volna, így azonban csak a második helyezettet találtam el, így a befizetett négyszáz…..
altoid 2012.02.03 11:21:07
@escargot: A mai Malév-csőddel szabadságharcos kormányunk újabb csapást mért a nemzetközi spekuláns karvalytőkére! Nem lennék most a helyükben, az biztos!
altoid 2012.02.03 11:48:27
@escargot: A lényeg nem ez. A lényeg az, hogy Ferihegy sikeresen át lett nevezve. Az igazán fontos dolgokat csak a szívével látja az ember.
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..
altoid 2012.02.02 10:26:29
@Professor Pizka: Ja, nekem is befigyelt egy Nokia Lumia karira. :) Akciósan vettük, úgyhogy tökre spóroltunk rajta! Nem is értem mit nyavajognak mások, csak egy kicsit szemfülesnek kell lenni, és mindjárt nem olyan drága az élet!
Ez az írás Bajnai Gordon tanulmányáról fog szólni, aki erre allergiás, ne olvassa tovább. Itt a tanulmány:hazaeshaladas.blog.hu/2012/01/09/koztarsasag_kiegyezes_kilabalasBajnai Gordon körül, noha a politika élvonalában csak rövid időt töltött (vagy épp ezért) kialakult a jó…..
altoid 2012.01.16 18:45:49
@KürtiT (Tromb74): Igen, ez régi kelet-európai hagyomány: ha nem tetszik a valóság, kreáljunk másikat!

Azok az országok, akik már sikeresen kimásztak ekkora vagy még nagyobb szarból, egyféleképpen tudták megoldani a dolgot: valamiféle konszenzussal a célok és az irány, valamint az alapvető eszközök tekintetében. Ez a konszenzus lehet demokratikus (pl Spanyolország Franco halála után, Írország a 90-es évek eljén, stb.), de akár felűlről oktrojált, diktatórikus is (pl Dél-Korea a 60-as és 70-es években, vagy Kína most). Magyarországon a 90-es években egy minimális konszenzus azért megvolt, legalábbis a célok tekintetében: NATO és EU-csatlakozás, nyugati orientáció. Szerintem ami sikerek akkor voltak (mert azért voltak), részben ennek is köszönhetőek. Ezt a konszenzust most Orbánék felrúgták, és egyelőre nem ajánlanak semmilyen alternatívát. Ez az állapot a futóbolondoknak kedvez, illetve felerősíti az igényt BÁRMIFÉLE iránymutatásra.
altoid 2012.02.01 16:13:05
@escargot: Ha kicsit utánanézel, azt fogod találni, hogy ez a támogatói bázis sokban hasonlít az eredeti NSDAP támogatóira (mielőtt tömegpárttá vált volna). Amiben persze nincsen semmi meglepő.
Bizonyára többen is észrevettük, milyen az, amikor rokoni-ismeretségi körünkben aktuálpolitikai, kulturális alaptételek kerülnek sokadszorra terítékre: ilyenkor a jólnevelt, béketűrő ember nem szeretné megzavarni a díszes társaságot, úgyhogy legfeljebb látszólagos…..
altoid 2012.01.31 21:25:13
@Kurtz ezredes: Szerinted?
altoid 2012.01.31 21:59:31
@ajatrollah: az csak álca!
altoid 2012.01.31 22:24:56
@Kurtz ezredes: Na látod, ez a különbség köztünk. Ti konspirálgattok, százféle finom utalást, eufemizmust találtok ki, nehogy véletlenül le legyetek nácizva. Mi nyíltan vállaljuk, kik vagyunk.
Kedves Modor Tibi! Számtalan posztot olvashattunk tőled arról, hogy mi modoros. Az ember lassan nem mer megszólalni sem, hiszen ad-hoc jellegű, újonnan keletkező társadalmi és társalgási divatirányzatok szabják meg viselkedésünket, netán blogok, amikben leírják, hogy mi menő és…..
altoid 2012.01.30 19:58:13
@Styxx: Nincs semmi hiba az érveléseddel, csak hát éppen ugyanezt el lehetne mondani a világ összes nációjáról (a magyarokkal az élen). A zsidókkal az szokott történni, hogy rájukvetítik mindazt a negatív emberi tulajdonságot, ami amúgy mindenkiben megvan (persze megérdemeljük, végülis mi találtuk ki többek között a bűnbak intézményét is). Nem véletlen, hogy a "dörzsölt vállalkozó" goj motoros utálja a legjobban a "tisztességtelen gazember" zsidókat. A "Kóka János" típusra amúgy külön jiddis kifejezés is van: azesz pónem. Nem bókként használják.
altoid 2012.01.30 20:34:29
@altoid: Egyébként Bernie Madoff esete remek példa erre. Itt van ugye egy archetipikus zsidó gazember, aki milliárdokat csalt ki ártatlan emberektől. Akik mellesleg 90%-ban szintén zsidók voltak (ennyit a legendáról, hogy zsidó zsidót nem ver át). Viszont azt a svindlit, amit Madoff elkövetett, egy olaszról nevezték el (Ponzi scheme). Ezenkívül ugye ott volt pl. Ken Lay, aki tisztavérű WASP üzletemberként tette tönkre az ENRON-t, pedig akkor még világválság sem volt. Csak hát az emberek úgy vannak kondicionálva 2000 éve, hogy a "zsidó" szóra beindul a pavlovi reflex.
altoid 2012.01.31 18:50:09
@Plumper_: Na várjál csak, beszélj a magad nevében! Én igenis ragaszkodom a neurózisaimhoz, és büszke vagyok rá, hogy egy jólszervezett és mégjobban álcázott világösszeesküvés részese lehetek!
  A napokban többször eszembe jutottak azok a felkészületlen, pózoló, rikácsoló politikusok az EU parlamentben. Nyilván felkészületlenek voltak, nyilván a saját köreiknek szónokoltak. De amit mondtak, ahogy mondták, az gondolkodóba ejtett. Politikusi panelek hangzottak el,…..
altoid 2012.01.31 13:41:56
@KürtiT (Tromb74): Á, csak a szokásos. Pár neki nem tetsző hozzászólás után szeretett bloggazdánk letiltotta a kommentelést a mai (eleve provokatív) posztra. Komolyan, mint egy duzzogó óvodás...
altoid 2012.01.31 13:55:17
@altoid: Na úgy látszik megint lehet kommentelni...
Ismerkedjünk meg a hazai értelmiség egyik legfontosabb szertartásával, a politikailag korrekt dürrögéssel!Aki nem tudná mi az a dürrögés, azoknak, leküzdve az informatikát ideillesztek három videót, eget az Eurázsiában honos siketfajdról, egyet amerikai rokonáról az…..
altoid 2012.01.25 11:33:23
@escargot: Te sötétben bujkáló Erasmus-ösztöndíjas, RESZKESS!
altoid 2012.01.28 16:54:49
@noirp: egyébként ebből a szempontból a 80-as évek volt az aranykor - akkoriban egy jómunkásember GMK-ban ötször annyit is megkeresett, mint egy ilyen diplomás léhűtő. Nem is véletlen ám, hogy a benzinkutas, fodrász meg a zőccséges voltak a slágerszakok!
-Nem, nem nem hiszem el, ez a féreg Totya is miket küldözget itt nekem. "Lányok, újra a bundás a divat!", sájj, ezt nézd meg, az ánuszát, a combját is teljesen benőtte az esőerdő. A hátáig felburjánzik. Undorító, hallod, izzó piszkavassal se nyúlnék az ilyenhez. Hairydivas, pont, kom. Pföj, ezt nézd…..
altoid 2012.01.24 16:20:47
@Ernoke: Hát nem teljesen kizárt az sem, de sokkal valószínűbb, hogy hosszú barna hajú, szakállas, nagyorrú, enyhén neurotikus természetű volt, akinek a ruháit még 30 éves korában is Szűz Mária mosta...
altoid 2012.01.24 20:59:05
@Hadrian77: Igazi férfi BIOS-bol kommentel!
Modorosblog Jogászbál 2012.01.22 12:37:00
Tényleg megtörtént. Sajnos. Szépreményű fiatalemberek társalognak egymással nagy hangon, nyilvános helyen. -Holnap jössz jogászbálra? -Hol lesz? -Symbolban. -Hát nem tudom, lehet. Igazság szerint már eléggé unom ezeket. Ugyanazok az arcok mindenhol. Egész Budapesten van…..
Hácsé barátunk remek írással örvendeztetett meg minket, aminek ráadásul számtalan törzsolvasó is rettenetesen örülni fog. A túlságos elpofátlanodás megelőzésére nem győzzük leszögezni, hogy továbbra is IMÁDJUK Miniszterelnök Urat, a ti pártotokat ellenben – nevezzék…..
altoid 2012.01.20 06:32:21
@altoid: Jaj, bocsika gyerekek! Az a helyzet, hogy az előző kommentemből kifelejtettem az idézőjeleket. Egy mandineres hozzászólást kopipészteltem, remélem nem ezen fog elcsúszni a disszertációm! :S
altoid 2012.01.20 13:46:10
@Fapuma: Igen, ez egy igazi fideszes toposz: aki nem szereti Orbánt (vagy akár csak bármelyik intézkedését) az törvényszerűen Gyurcsány-rajongó. Vezérnek lennie KELL, úgyhogy vagy az egyik, vagy a másik - harmadik út nincs.
altoid 2012.01.21 14:17:52
@Dachstein: tetszik :)

@Modor Tibi: A biciklisfutár LMP-seket kifelejtetted (bár lehet, hogy már nem is léteznek). Persze a végkövetkeztetés lejött így is: egy a tábor, egy a zászló, a Nemzet nem lehet ellenzékben! Hazánk nem rés, hanem erős bástya!
Szia Tibi egészícsd ki vagy mittudomén, nem bírok minden kitalálni, alapvetően ezt a gasztronős vonalat próbáltam kibekkelni. Aztán lehet hogy jobb lenne ha a zolvasók raknák hozzá a magukét? Hö! Blassius -Mmmmm, mennyei ez a csokoládébonbon Anette, hol sikerült…..
altoid 2012.01.17 07:33:57
@Professor Pizka: Zseni vagy.
Kedves Modor Tibi! A blog egyik eddig passzív olvasója vagyok, de most "személyes indíttatásból" egy jelenséget én is megírtam: "az örökifjú lolita-rajongó". Bővebben nem jellemezném ezt a típust, szerintem mindenki találkozott már vele: mind a megjelenése, mind a…..
A mai nap igazán mozgalmas volt a politikusoknak. Igaz nekem is, dehát én dolgozom, úgy meg könnyű. A mai nap legszebb híre, hogy Zaphod Beeblebrox bolgárkertészetből védte meg a disszertációját, a leglogikusabb, hogy Orbánék mégis demonstrálnak, a legfontosabb, hogy az Unió,…..
altoid 2012.01.13 08:39:49
@KürtiT (Tromb74): Éppen azért fogják szénné szopatni Magyarországot, hogy másnak ne szottyanjon kedve egy kis gazdszabharcra. A jobbereknek EBBEN igazuk van, más kérdés, hogy az egésznek tényleg semmi értelme.
altoid 2012.01.13 19:04:10
@escargot: ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Rákosit szembesítettük korábbi kijelentésével, és arra kértük, mondja el, szerinte milyen módon lehet megbuktatni a kormányfőt. A csütörtökön utcára kerülő Szabad Népben Rákosi Mátyást, Dmitrij Sepilov bizalmasát - aki bevallása szerint a szovjet külügyminiszter Nagy…..
altoid 2012.01.13 09:05:26
@Styxx: Kormánypárti humort tolni nem cool dolog, hanem lehetetlen. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem lehet vicces. Vicces ugyanis két dolog lehet:

1. Ha a gyengébb megszívatja az erősebbet
2. Ha az erős megszívatja önmagát

Ha az erősebb szívatja a gyengébbet, az nem vicces. A kormánypárti humor meg definíció szerint ebbe a kategóriába tartozik. Éppen ezért alapból az sem lenne vicces, ahogy az EU szétszivatja a magyar kormányt, ha ez utóbbi nem próbálna úgy viselkedni, mintha ő lenne az erősebb. Így azonban beleesik a dolog a 2-es kategóriába.
altoid 2012.01.13 16:31:29
@Levéltáros: Nem, de ő a vizilovakkal van.
Szervusztok, Drága Kedves Olvasók!Soha meg nem unható picsatémánk folytatásaként ezúttal a gyengébb nem képviselője küldött egy kiváló dolgozatot. Az évszakhoz passzoló színek, árnyalatok, körömlakkok, szemfestékek és kiegészítők mellékzöngéjeként megjegyeznénk, hogy…..
altoid 2012.01.11 14:32:56
@vészmadár (pica pica): miért, te válaszoltál az én felvetéseimre? (mármint a feminizmus/divat témakörben) Vagy csak Vérnyúlt felelteted? :)
altoid 2012.01.11 14:49:20
@vészmadár (pica pica): mégegyszer: definiciós hiba. A divat sokkal régebbi dolog, mint a konzumerizmus (kb a fügefalevéllel egyidős).
altoid 2012.01.12 20:47:12
@neccharisnyás útonálló: Jo kis cikk, odabasz.
Eddigi életem egyik meghatározó élménye egy felső-középkategóriás amerikai egyetemen ért, ahol üzleti tanulmányokat tanulmányoztam. Ennek a kurzusnak az egyik reklámarca volt a számvitelt okító professzor, aki márkás egyetemeken tanított korábban.A márkás professzor…..
altoid 2012.01.11 17:12:05
@noirp: @Professor Pizka: Nekem a Közgázon volt erről egy nagyon jó sztorim. A makroökonómia tanárnőnk egész órákat telcsizett végig a fiacskájával, ha egyáltalán bejött órát tartani. Panaszt tettünk a tanszékvezetőnél, aki széttárt karokkal közölte, hogy az illető külsős óraadó és nagyhatalmú ember, nem tud vele mit csinálni. Aztán egyszer csak eltűnt a tanárnő az egyetemről, később tudtam csak meg, hogy előzetesben ül. Wellai Györgyinek hívták egyébként...
 ..
altoid 2012.01.10 18:30:03
@Professor Pizka: @KürtiT (Tromb74): @Hadrian77: Pedofilozás még nem volt.
altoid 2012.01.10 19:04:47
@Professor Pizka: Jellemző egyébként, hogy a NER-t kizárólag szexuálisan eltévelyedett deviánsok kritizálják:

Volt ugye a kohnbandita, a szivaros Clinton neje, Szarközy a celebpicsa nőivel, a baszatlan Merkel, a buzi Mark Palmer, meg a kiafaszaza Barroso. Velük ellentétben Berlusconinak, aki az egyetlen egészséges férfiember az egész rothadó dekadens EU-ban, egy rossz szava sem volt!
Vannak, akik azt mondják, hogy Németország és Japán porig bombázása a rengeteg véren és szomorúságon kívül pozitív dolgokat is okozott. Például azt, hogy az addig világbirodalmi tervek szövögetésére használt energiát józan és szorgalmas építkezésekre terelte át és ezek…..
altoid 2012.01.10 21:44:19
@escargot: Tudom, éppen ez az. Egy mainstream fasiszta part 2012-ben... :S
altoid 2012.01.10 21:52:44
@escargot: Nem. A Fidesz egyáltalán nem a szívem csücske, de semmi közük az európai értelemben vett szélsőjobboldalhoz. Ha be akarnám kategorizálni őket, azt mondanám: peronisták. Jobboldali populisták keresztény-konzervatív ideológiával és elbaszott gazdaságpolitikával. Nem véletlen, hogy egyre inkább a klasszikus argentín utat járjuk az államcsőd felé.
Hazudnak a politikusok? Csupa ígérgetés a kampány, aztán utána kiderül, hogy nem erről volt szó? Több pénzt vártál, de nem kaptál lófaszt se? Hogy elkerüljük a csalódásokat, a megoldás csakis a politikai nyíltság lehet, legfőképpen a…..
altoid 2012.01.06 11:10:17
@mrbateman: Ezzel nem értek egyetm legalábbis az elejével biztosan nem. Egy KGST-államcsőd az akkori Lengyelország szintjére vetett volna vissza minket, ami nagyon nem lett volna fájdalommentes, ráadásul valószínűleg a piaci jellegű gazdasági reformok teljes visszafordítását jelentette volna. Így 1990-ben nem jobb, hanem rosszabb feltételek között indultunk volna el a kapitalizmus rögös útján (lásd ugye a 0 adóssággal büszkélkedő Románia esetét). Ami a rendszerváltás utáni adósság-újratárgyalást illeti, arra valószínűleg lett volna lehetőség (a rohadtzsidóhazaárulóspekulánsgeci Soros fel is ajánlotta ebben a segítségét Antall Józsefnek), de az alapvető strukturális problémákon nem segített volna, sőt lehet, hogy siettette volna az elkúrás politikáját.

Így a külső körülmények kikényszerítették, hogy Bokros Lajos kapjon egy esélyt 1995-ben arra, hogy rendbetegye az államháztartást. Ezt félig meg is tette, csakhogy Horn menesztette (a Fidesz lelkes asszisztálása mellett) mielőtt még hozzá tudott volna nyúlni a végletekig korrupt elosztórendszerekhez (TB, MÁV, önkormányzatok). Viszont mág így is lett Magyarországnak 5 jó éve, aminek köszönhető volt az Orbáni "aranykor". Utána Medgyessy pénzügyminiszterként nem csinált semmit (kb ez az egyetlen dolog, amihez jól ért), de ez akkor nem is volt nagy baj. Utána az első Fidesz-kormány szépen lassan elkezdte az elkúrást, először koalíciós kényszerből (Torgyán-féle kukorica- és egyéb bombák, vidékfejlesztés, Szabadi Béla, ha emlékszik rájuk még valaki...) 2002-ben pedig választási költségvetés céljából. Azután persze a Medgyessy-Gyurcsány duó igazi ámokfutásba kezdett, erre nincs és nem is lehet semmilyen mentség, ezek után jogos volt a kétharmad.

Csak hát ami 2010 óta folyik, attól egy közgazdász végzettségű ember csak kitágult pupillákkal pislog, és lassan a vészkijárat felé oldalog.
altoid 2012.01.06 16:37:56
@Modor Tibi: a jobboldali retorikában általában:

nyíltan magyarellenes és deviáns = a Körúton belülről származik