Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masni

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ma van a Nemzetközi Nőnap  Ilyenkor szoktak a férfiak hirtelen észbe kapva átadni egy szál virágot közeli hölgyismerőseiknek. Zoltán nevű barátaikat meghívják egy sörre. Aztán megnyugodnak, hogy ők minden tőlük telhetőt megtettek, és a dolgok épp úgy mennek tovább mint addig.   Ritkán jut…..
Masni 2018.03.11 10:07:00
@icipicicsipa: tudsz mutatni egy valós bírósági esetet, ahol tényleg ajtónyitásért pereltek be valakit?
Az elmúlt néhány évben földrengésszerű változások figyelhetők meg a magyar munkaerőpiacon. Míg korábban munkanélküliségről beszéltünk, manapság munkaerőhiányról szólnak a hírek. Tabuk, dogmák dőlnek meg és korunk vezetőinek be kell látniuk: sokkal jobban kell figyelniük arra, hogy megtartsák…..
Masni 2018.01.27 00:38:37
@ZBR: és ez senkit sem fog zavarni. Nem hozza a levelet a posta? Sebaj, mert erősebben nyomom a gázt a pirosnál, rádudál az öreg nénire, ingerült a bolti eladóval. Kb. ennyire képes az átlag és ezzel a posta és a coop is tisztában van.

Nagyon egyetértek a korábbi kommentekkel. 150 ezres albérleti áraknál csak a főnök szerint jó fizetés a nettó 180 e forint.

És hát szavak nincsenek arra, hogy micsoda korcs lelkek ezek az emberek:
A múltkor egy vezetőt arra kértem, ismerje el a kollégát, aki jól dolgozik. A kérést elutasította, mert szerinte még a végén elbízza magát. A második nem engedi fontos projektek közelébe az emberét, nehogy a székemre fájjon a foga. A harmadik tudatosan nem a legjobb jelöltet választja, mert nem akar okoskát a csapatba. Az negyedik, ha rossz napja van, minősíthetetlen stílusban üvölt a beosztottjaival, az ötödik nem engedi az otthonról végzett munkát, mert ha nincsenek szem előtt csak az időt lopják, a hatodik nem köszön nekik reggelente, mert nem gondolta volna, hogy ez fontos.
A XIV. kerületben eddig nem voltak fizetős zónák, de a dolgok természetéből fakadóan (szomszéd kerületek bevezetik -> autósok kijebb költöznek -> helyi lakosok panaszkodnak -> önkormányzat lép) eljött ez a pillanat is. Lassan a szoktatási időszaknak is vége, és élesbe fordul a rendszer. Bár…..
Masni 2017.09.18 15:39:48
@MrZed001:

"miert ZUGLO fizessen masok helyett? "
Nem Zugló, hanem BUDAPEST! A BKV-t se Zugló fizeti ugyebár, hanem Budapest (akár BKV létesítmény is lehet, BKV bérlettel olcsóbb).
Miért Budapest? Mert ez a város jól felfogott érdeke. Mert oda adózik a bejáró millió is, meg az őket foglalkoztató cégek is.

Ezt miből gondolod? Mámint hogy oda adózik a bejáró millió is meg az őket foglalkoztató cégek.

Zugló és 10. kernek csak a sarkára kellene állni. De mégis mit vársz a pici-puha Karácsonytól?
Szerencsére a 10. kerület polgármester viszont keményfaszú, igaz, vele szemben nincsenek elvárásaid. :DDD

Egy értelmes hozzászólására nem emlékszem a Parlamentből. Schiffer András volt ott az egyetlen értelmes és tisztességes liberális ember, nem is csoda hogy lelépett. (egy liberális akit én mint konzervatív is tisztelek). Dr Gaudi-val tankönyvbe illő vitáik voltak. Vita, és nem ilyen rinya veszekedés mint amit te művelsz.

Schiffer egyáltalán nem lépett le, ismét a háttérből szervezi a dolgokat.

"miert Zuglo fizesse meg az agglomer parkolojat? amit CSAK ugy lehetne megcsinalni ha nem csak a mostani parkolokat adnak at nekik, hanem az egesz IKEAt atalakitanak egy parkolohazza?"
Már 1x leírtam (és morgok, hogy nem tudsz olvasni), hogy semmit se kell bontani.
Ott az árkáddal szembe a buszpálya mellett most is egy mini P+R. Oda simán fel lehetne húzni egy parkolóházat. Ennyi, nem kerül fele annyiba se, mint a Felcsúti stadion fűtött gyepe.
Az Árkáddal szembeni buszpálya valószínűleg a Főváros tulajdona, de ha nem, akkor 10. kerület. Persze, ez is a Karácsony hibája. :DDD
Masni 2017.09.21 11:17:17
@MrZed001:

Egy becsületes férfi nem szégyell elnézést kérni, és beismerni a hibáját.
"Elnézést."
Köszönöm

"Az IKEA az Örs Vezér téren nem 10-15 éve, hanem 27 éve épült, rendszerváltás után közvetlenül."
"Mármint az eredeti pici. Én még 2001-ben ott parkoltam a mostani IKEA helyén (felszíni parkoló volt az egész, lényegében P+R !! ), utána jött a nagy építkezés, átalakítás, parkolók megszüntetése. Jópár évig eltartott, kapott közben keményen a környék (na nem P+R parkolót a megszüntetettek helyett)."

Hát, ebben sajnos igazad van. De változatlanul, egyáltalán nem biztos hogy az Zugló vagy akár a főváros tulajdonában lett volna (mármint, a terület).

"Ezt miből gondolod? Mámint hogy oda adózik a bejáró millió is meg az őket foglalkoztató cégek."
"Na lássuk, először is, MERT OTT VAN. Legalább telephelye, de legtöbbnek a székhelye is.
'Tehát iparűzésit máris oda adóznak."

Iparűzésit a Főváros kapja és minden évben változóan dől el (forrásmegosztás), hogy mennyit kap belőle vissza a kerület. A legtöbb kerületnek kb. egyáltalán nincs saját adója amúgy, néhányan használnak telekadót vagy ingatlanadót.

'Az SZJA és társai ugyancsak futnak be a központi kasszába (véletlenül az is ott van)."

Az SZJA ugye ahogy te is írod, a központi kasszába fut be, abból a kerületek nem kapnak (nem csak Zugló, semelyik nem kap). A társai is oda futnak be.

"Valamint ott vásárol, így ÁFA is onnan csordogál az állami kasszába."
Ez is a központi költségvetésbe kerül, azaz a kerületnek SEMMI köze hozzá, a kerületekenek mindegy is, hogy akár létezik-e ez az adónem vagy sem.

"Így nem meglepő talán, hogy az ország GDP-jének 40%-át Budapest (és vonzáskörzete) termeli."

Igen, és mivel a jelenlegi kormányzat gyűlöli pestet, nem nagyon ad vissza belőle a fővárosnak. Ami amúgy tényleg egy vízfej, de ha tőlem bárki megkérdezi, hogy akarnék-e mondjuk Szolnokon élni, hát biztos hogy NEM lenne a válaszom.

"Az Árkáddal szembeni buszpálya valószínűleg a Főváros tulajdona, de ha nem, akkor 10. kerület. Persze, ez is a Karácsony hibája."
Khmm, buszpálya MÖGÖTTI. Hogy is írtam? "Ott az árkáddal szembe a buszpálya mellett most is egy mini P+R."
Nem tudom, hogy kinek a tulajdona, de biztos, hogy nem Zuglóé. 10. ker vagy Főváros, vagy áttételesen főváros (bkk).

Azt pedig tényleg csendbe jegyzem meg, hogy egy telket BP kisajátíthat, illetve önkormányzatától átvehet, neki átadhat. Mindennapos.
"Évekbe kell számolni ezt a mindennapos dolgot. 13. kerület konkrétan 15 éve nem tud fejleszteni egy területet, mert magánkézben van a telek egy része és azóta megy a per. Persze, előbb tulajdonos felkutatása (120. örökös, az is külföldön, stb.), tárgyalás, stb. Nem olyan könnyű. Ráadásul Zugló hogy sajátíthatna ki egy a 10. kerület területén lévő telket? Vagy most az IKEA-ra gondolsz?

A parkoló zónákat külvárosba pedig nem a kiskarácsony hozta meg. Letagadhatatlan kimagasló "érdeme" eme ostobaságban.

Szerintem ez nem volt ostobaság a részéről. Én másként csináltam volna, de az alapötlet jó volt és rengeteg helyi lakó kérte és akarta ezt. És bár nem értek hozzá, de azért szerintem bármelyik település polgármestere elsősorban a saját településéért felelős, nem pedig az agglomeráció parkolási gondjaiért.
Masni 2017.09.21 19:58:32
@MrZed001:
Mindjárt elolvasom, de a saját tapasztalatom az, hogy amióta este 8ig fizetős a parkolás, szemmel láthatóan több az üres utcai parkolóhely. Természetesen, a belvárosban nincs jó megoldás, mert több a lakó (hozzá autó), mint a parkoló. Viszont nem tudjuk, hogy mi lenne, ha nem lenne parkolási díj. Amúgy szívem szerint kipróbálnám egy hónapig, hogy nincs parkolási díj pl. a 13-ban.
Orbán ellenfelei egy olyan focicsapatra hasonlítanak, akik a sokadik megalázó vereség után is ugyanazzal a vesztes taktikával futnak ki a pályára. Sőt, a borítékolható bukás előtt/közben még kifejezetten lelkesek is, aztán meg nem értik az eredményt. Nézem a CEU-ért menetelő tömeget, és magamban…..
Masni 2017.04.16 13:43:05
@alvito: két cikk nyugtatott meg az olyan emberekkel kapcsolatban mint te. Mindkettő egy-egy kutatást írt le. Az egyik megvizsgálta az agy működését és azt találta, hogy a jobboldali embereknek az agy szolidaritásért felelős része egyszerűen nem aktív annyira, mint a baloldaliaknak (külföldön keresztényeknek is). A másik kutatás pedig azt állapította meg, hogy a jobboldali emberek rosszul becsülik meg a képességeiket egy-egy teszt kitöltése előtt, és amikor a valósággal találkoznak (azaz, hogy az adott témában rosszul mérték fel a tudásukat, és ezt a teszt igazolja), akkor az eredmény ELLENÉRE is azt gondolják, hogy ők szupertájékozottak a témában és nagyon okosak, képzettek.
Így azt hiszem, teljesen esélytelen veled olyasmiről vitatkozni, hogy a hazaszeretet az nem jobb vagy baloldaliság kérdése.
Adózni általában nem nagyon szeret senki, viszont egy normális adórendszerben sokkal könnyebb elfogadni, hogy kell, mint akkor, ha az ember nem érti, mi miért van és követhetetlennek érzi az adózást. A Magyarország 2.0 sorozatban ma az adózás a téma, Éva szerint ugyanis ez…..
Masni 2016.11.04 07:45:29
@nonolet: pont azt írja, hogy vannak országok, ahol NEM KELL értened az adózáshoz és nem is értesz. És ettől még nem fogsz vagyonokat bukni. Hiszen, te mondjuk cipész vagy, vállalkozó. Ha adószakértő akarnál lenni, akkor azt tanultad volna, de ez az ember cipész akart lenni. Ennyi. Amikor a közértben kenyeret veszel, ott sem kell tudnod, hogy melyik termés a legjobb és hány fokon kell sütni a kenyeret.
Amúgy a KATA látszólag iszonyat jó, én pl. azzal szívtam. Ugyan valóban 6 millióig szuper, de ezt a 6 milliót egyenletesen kell megkeresned, ellenkező esetben úgy adózik, mintha nem KATA lenne...Halálosan boldog voltam, amikor kiszámláztam 2 * másfél millió forintot meg még havi 90-et (két nagyobb munkám díja volt), és a rendes befizetett KATA mellett egyszer csak be kellett tolnom még több mint 1 milliót adóban...
Masni 2016.04.23 09:57:06
@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2: elég szánalmas, hogy azt gondolod, hogy értelmes emberektől bármilyen kormány el tudja venni a nemzeti öntudatát. Hogy mondjam, vicces az az öntudat, amit egy szavazás határoz meg.
A napokban a média beszámolt arról, hogy a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) az utolsó utáni pillanatban, március 17-én, késő délután értesítette Nyakó István arról, hogy átveheti a térfigyelő kamerák két héttel korábban kért felvételeit, amelyeket a Kúriának küldött felülvizsgálati kérelméhez…..
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Masni 2016.03.21 19:46:47
@Ballib Cenzúrázók Réme 6: Miért nem perelte be őket a kormány? Simán elszámoltathatták volna őket (ígérték is). Én nagyon örültem volna nekik, mert hiába vagyok baloldali, kurvára utáltam, hogy miattunk a baloldaliság lejáratódik.
Ha van minden elemében káros, elfuserált, de legalább aljas módon keresztülvitt és drága projekt, akkor azt Liget Budapestnek hívják. A Liget beépítését a szakma minden képviselője ellenzi, a Ligetet használók döntő többsége elutasítja. Az erről való népszavazást elkaszálták, a megvalósulást külön…..
Végre eljutottunk ahhoz a témához, ami talán a legnagyobb érdeklődésre tart számot: milyen módon lehet megszabadulni a felesleges kilóktól? Van-e „titka” a testsúlycsökkentésnek? Létezik-e a „Tökéletes Fogyókúra”? Természetesen a "fogyókúrás piacon" százas nagyságrendben léteznek olyan termékek,…..
Hétfő reggel a világsajtó minden jelentős orgánuma az első helyek egyikén kürtölte világgá, hogy egy magyar film nyerte el a világ egyik legfontosabb filmes díját a Golden Globe-on. Nemes Jeles Lászlóék Saul fia című filmje sikert sikerre halmoz, és talán-talán – de ezt…..
Masni 2016.01.12 18:45:46
@idelle: nahát, tök igazad van. Leginkább a 6-os tetszik. És az, hogy le tudtad írni a 8-ast úgy, hogy nem bántó, nem sértő, nem felháborító. Nem azt érezni belőle, hogy utálod a zsidókat. Szóval, szerintem meg lehet fogalmazni kritikát a holokauszt felülreprezentáltságával kapcsolatban, de azt valahogy így kell tenni.
         /pic:Reuters/                                                                                                                     Kegyetlen a világ  Megerőszakolják....Megcsonkítják...Halálra etetik.....Nyilvánosan…..
Masni 2015.08.25 12:15:08
@pervie but hot:
A lányok körülmetélésének több fajtája van, és igen, van olyan is, amikor a csiklót is kivágják, sőt, van olyan is, amikor a nagyajkakat konkrétan összevarrják, ami rengeteg dolog miatt rossz, pl. nehéz pisilni, az együttlét folyamatos és kinzó fájdalommal jár (emiatt a pasik megcsalják a nőt, mert nem élvezi a szexet...) és nagyon sok kisbaba hal meg születés közben fellépő komplikációk miatt.
A körülmetélés pedig semmit nem ad hozzá a tisztasághoz, semmi köze a nemi szervek higiéniájához.
A nők pedig azért végzik el a saját lányukhoz, mert mélyen a társadalomba ivódott ez a szokás. A szokásnak magának pedig az a jelentése, vagy funkciója, hogy a kislányból így lesz felnőtt, férjhez adható nő. Azaz, az a nő, aki nincs körülmetélve, még kisgyerek, ergo nem lehet férjhez adni (nem is venné el senki). Ha pedig valakit nem lehet férjhez adni, soha nem lép be a "felnőttek" világába, akkor a szülei nyakán marad, nincs aki eltartsa. No EZÉRT mennek bele az anyák ebbe a dologba. Hiába emlékeznek, hogy mennyire fájdalmas, hogy milyen rossz, hogy azóta is minden pisilés fáj, a kakilás meg pláne, a szeretkezés pedig nem is létezik (ezt a szót felesleges is rá használni).

Több körülmetélt pasim is volt, hidd el, élvezték a szexet, Vagy edig oscar díjas színészek...
Masni 2015.08.25 23:33:03
@Masni: ??? Nem írtam, hogy támogatom. Semmilyen körülmetélést nem támogatok. Teljesen feleslegesnek tartom mindkettőt. Annyi különbség van a kettő között, hogy a férfiak körülmetélést követően is átélhetnek orgazmust, a nők meg nem.
A férfiak pedig úgy tudják megcsalni a körülmetélés miatt a szeretkezést élvezni nem tudó feleségüket, hogy elmennek a nagyvárosokba a prostituáltakhoz.
Amit írok, azt nem kitalálom, hanem a témát kutató, a téma szakértőjének a kurzusán vettem részt egyetemen.

De amúgy most komolyan, te tudsz értelmezve olvasni?
""Több körülmetélt pasim is volt, hidd el, élvezték a szexet, Vagy edig oscar díjas színészek..." - tehát te szereted körülmetélt, megcsonkított férfiakkal a szexet... "
Annyit írtam le, hogy már több olyan férfival is szeretkeztem, aki körül volt metélve, és ŐK élvezték a szexet (én is, de ez a közlendőm szempontjából nem volt lényeges, mert én nem vagyok körülmetélve, így lényegesen nagyobb az esélyem arra, hogy élvezem a szexet egy körülmetélt nőhöz képest). És nem, nem voltak mazochisták. Nem okozott számukra fájdalmat a szex (sem a körülmetélt területen, sem máshol).
Masni 2015.08.25 23:42:51
@pervie but hot: te most csak a vita kedvéért vitatkozol. + valami miatt nagyon utálod a nőket. Nem tudom, h miért. Esetleg provokátor vagy.
A nőknek nem lesz jobb orgazmusa semmilyen körülmetéléstől (ha te komolyan azt gondolod, hogy igen, akkor nagyon nagyon sajnálom a barátnődet - már amennyiben heteroszexuális férfi vagy).
Nem értem, hogy ebből a kérdésből miért csináltál férfi-nő ellentétet. Nagyon kevés olyan európai férfit tudok elképzelni, aki az egyenlőséget úgy képzeli, hogy csonkolják a nők csiklóját. Ezzel párhuzamosan nagyon kevés olyan nőt tudok elképzelni, aki szerint akkor lesz a nemek között egyenlőség, ha csonkolják a férfiak nemiszervét. Európai férfiként gondolom azt sem támogatod, hogy az afrikai nőket csonkolják és gondolom nem vállalsz sorsközösséget az afrikai férfiakkal, akik ezt támogatják? (az interjúk alapján amúgy egyre kevesebb afrikai férfi támogatja a csikló csonkolást, igaz, ezt nyiltán nem merik felvállalni, mert félnek a kiközösítéstől, ahogy az afrikai anyák is félnek, hogy éhen hal a lányuk, ha nem metélik körül).
Sokszor bebizonyosodott már, hogy alkalomadtán hazudozók is kimondhatnak igazságokat, bűnözők is feltárhatnak bűncselekményeket, csalók is leleplezhetnek csalásokat, sőt, bármilyen hihetetlen: még egy igazán visszataszító, aggasztóan veszedelmes politikus is felhívhatja a…..
A valamennyire is ép eszű emberek számára világos, hogy a civil szervezetek elleni rendőri, állami támadás a megfélemlítésről szól. Aki tagadja ezt, az is tudja.  Essék most arról pár szó, hogy miként is néz ez ki a gyakorlatban. Mondjuk a leszbikusokat tömörítő Labrisz…..
Masni 2014.09.14 01:36:33
@susu64: Mekkora egy görény vagy!
Minden a témában született cikk után odakommenteled ezt a hazugságot, így terjesztve azt. Gomdolom fizetnek neked ezért. Az ökotárs nem csak odaadott mindent, hanem kitette a honlapjára.
Az önkéntesek névsora pedig nem nyilvános. Szerintem spec. azt az ökotárs sem kérhette volna el a szervezetektől.
Masni 2014.10.08 16:59:06
@bölcsbagoly: azért hazudsz, mert ezzel szemben a valóság az, hogy a kormány jelenlévő megfigyelőjével közösen alakították ki azt az eljárásrendet, amely szerint a vesztes pályázók adatait nem kell kiadni.
Ez amúgy sem etikus, sehol nem szokás a vesztes pályázatokat vizsgálni. Pláne, ha a vizsgálat célja az, hogy politikailag korrekt volt-e a nyertesek támogatása.
Dinamó Műhely Ő az az anya 2014.05.04 13:26:26
Ő az anya, aki nincs benne a játékban, akinek nem osztottak lapot, mégis ő esik ki elsőként. Ő az anya, aki évek óta nem volt nyaralni, aki nem is érti a hirdetést, hogy „a Szigetre őt is ki kellene vinni”, akinek a Balaton nem Sound, hanem utolsó boldog éveinek színtere. Ő…..
Masni 2014.05.04 23:33:10
@sokasebi: kérdezd meg József Attilától is, hogy most alszik az a kurva villamos, vagy csönget egy picit. Edönthetné már végre.
Gyerekek, csendben kéne lenni, mert a ti világotok már nem jön el. Lehet, hogy lesz jobb, és kell is hogy legyen, de az nem olyan lesz mint régen. Jobbik van, főleg Fidesz van, 4 millió sonkával és narancssárgával kihúzott számlapapírokkal megvehető választó van - és mi is inkább…..
Masni 2014.04.10 16:08:10
@lszuszu: csodálatos lenne, ha a felsorolt sajtó képviselői felszólalnának. Már csak azért is, mert kronológiailag úgy nézett ki, hogy a dk skandálta "összefogás, összefogás", majd a felsorolt sajtó képviselői minden este szarrá alázták az összefogásban részt nem vevőket, hogy miért nem fognak össze, miért nem akarják megmenteni a hazánkat. Amikor pedig összefogtak, akkor azért húzták deresre őket. Szomorú ez, de nincs mit tenni.
Vannak, akik szerint ez az igazi bolsevik-tempó. Gergő kezdetben SZDSZ-tanácsadó. Majd a Gyurcsány-Bajnai kormánnyal szembeni állásfoglalásként barátaival megalapítja az LMP-t. Aztán megkísérli, hogy a Lehetmást szőröstül-bőröstül bevigye a Bajnai által vezetett…..
Masni 2014.01.19 10:08:14
@Pop40: Ebben igazad van, és tudom, hogy az csak egy álom, hogy egy eseleges kormányváltásnál ezeket a törvényeket egyszerűen eltörlik, felelősöket megtalálják, fához kötözik, a nép pedig kap egy helyes nádpálcát és aztán csak ütögetik az ilyen gfg popsiját is.
Ha gfg valóban politikai elemző lenne, akkor a leítaknál sokkal több információval rendelkezne, tudná, hogy miért alakultak így a tárgyalások, ebben milyen szerepe volt Karácsony Gergelynek. És ha politikai elemző lenne, nem tudná leírni azt a valótlanságot, amit leírt. De mivel ő pusztán a rákosi, upsz, nem, fideszi propagandagépezet egyik csavarkája, hát ezt írta. Ne haragudjunk rá, hát ki tudja, hogy őt mivel zsarolják meg és fizetik le.
Masni 2014.01.19 11:11:08
@Hannibal ante portas: írnál néhány példát a nem kormányközeli civilek óriási támogatásáról?
Masni 2014.01.19 11:12:35
@Pop40:
és hát biztos mindenki emlékszik még arra, amikor Orbán Viktor liberális volt és nem kedvelte a papokat. Persze, a fene sem akar hasonlíthagni, mert ha Karácsony G valóban köpönyegforgató lenne, engem nem vígasztalna, hogy Viki is az.
Tisztelt Dániel úr!Aligha vagyok azzal vádolható, hogy különösebben rajonganék Horthy Miklósért, művéért, koráért, szelleméért, az ön tette mégis szomorúsággal tölt el. Én ugyanis hiszek az emberi nagyságban, a nemes erényben, az értelemben, a jóságban, a belátásában,…..
Masni 2014.01.11 23:54:37
@Putyilov gyári melós: ezt honnan veszed? Nagyon gáz lenne, bár nekem passzolna a H képbe.
Határátkelő Csapdában 2014.01.03 06:47:00
Abból, ami itt van, csak földbeállás lesz – írja mai szerzőnk, a Magányosan Sétáló Macska, aki menne, de nem tud, mert nőként egyedül neveli a gyermekét, szakmája pedig a magyar nyelvhez köti. Pedig úgy látja, előbb vagy utóbb muszáj lenne elindulni – a nagy kérdés a…..
Masni 2014.01.04 10:10:34
@Kheopsz: nem tudom, hogy írták-e már, de az OKJ-ban nemzetközi sztenderdeknek kell megfelelni. Összefésülik minden ország minden OKJ képzését és ez alapján adják ki a nemzetközi bizonyítványokat. Magyarországon az NSZFI felügyeli szakmailag ezt és minden OKJ-s képzést biztosító cég köteles kiállítani nemzetközi bizonyítványt, fel kell sorolnia, hogy az adott tananyag hány kreditben mit tartalmazott. Nemzetközi egyezmények védik, hogy el kell fogadni az adott bizonyítványt.
A cserbenhagyott Észak-Kelet-Magyarországon csak a Fidesz-maffia teljesít jobban. De az sokkal. A törvényalkotási jogkörrel is felruházott Continental egyik könyvelője, aki, mint hírlik, a Fidelitas sátoraljaújhelyi vezetője, egész trafikbirodalmat épít. Három különböző…..
Masni 2013.08.05 10:34:00
@lenoardo999: te mekkora fasz vagy. Ha meghal a gyereked, de a szomszédnak születik egy, akkor boldog leszel, mert egálban van a világ?
Legalábbis jó esély van rá. Terézváros önkormányzata ugyanis a közelmúltban nagytakarítást rendezett a Nyugati téren, ami biztos feltűnt az arra járóknak, mert nem csak kipucolták az egészet, de újrafestették és növényekkel ültették be a virágládákat is. Az esemény…..