Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KelekótyaP

0 bejegyzést írt és 320 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bérlő: Coca-Cola HBC Magyarország Bérlő profilja: Élelmiszeripar Irodaház: Saját irodaház, Dunaharaszti   Alkalmazottak száma: 325…..
KelekótyaP 2011.09.20 15:09:48
Nazagson kb jól írta le a multi világot. Persze kár azokat lenézni akiknek csak ennyi jutott. Manapság minden állást meg kell becsülni és sok helyen csak ez van (bár ha jól értem ő is csak ezt a nyomulós manager réteget- amely tagjai büszkén multisok - nevette ki. némiképpen joggal). Multi nagyon profi és korrekt hozzáállásáról meg lehet kérdezni bármelyik hazai kis céget aki beszállít nekik és kiderül, hogy a legtöbb körbetartozás végén egy fizetési hajlandósággal küzdő multi van(mert megtehetik). Tea fan hozzászólása korrekt. Valóban kevés helye van a normális, önálló, konstruktív munkának és elégé kontraszelektív helyek, mert nem igazán teljesítmény alapon mennek előre az emberek, hanem ki aki többet felad 8akár muszájból akár önként dalolva) a szabadidejéből és ki játsza el jobban hogy hisz a sok önfejlesztő buta tanfolyamokon, amiken a HR-esek jókat szakítanak. De nézzük az irodát.
Nazagsonnal egyetértek abban, hogy ez a testébresztő dolog valóban rémisztően agymosott (kicsit 1984 keverve multi környezettel). már csak pár "ösztönző" aranyköpés (bizonyos embereknél ez már filozófia) hiányzik a falról, hogy még dermesztőbb legyen. Régi mintára legyártott italhűtő: Nagyon látszik rajta, hogy műanyag de attól még legalább egy jó próbálkozás (nem igaz nem tudtak egy eredetit kéri az anyacégtől). Plüsmacis giccs: hát nekem nem jön be, de az ilyen helyen dolgozó lányok általában odavannak az ilyen cukiságokért (micimackó, malacka, macska a Shrekből) és hát ők dolgoznak ott nem én, szal nekik kell jól érezni magukat. Kívülállóként azt mondom gáz.
Termékekről elnevezett tárgyalók: Ugyanaz a véleményem mint a Testébresztőről. Az ilyenek elriasztják az igazán kreatív és értelmes embereket és csak azokat vonzza akiknek az Xfactor is tetszik. habajaba: tudom sokan nézik az xfactort és szerinted emiatt az jó is. De hát te szerintem pont az a réteg vagy akiről írok, és emiatt predesztinálva van, hogy nem érted miről írok (a bolond sem tudja magáról, hogy bolond ugye)
Játékautó cocacolás matricával: no comment (akkor az már barátságos és kreatív hely, ahol minden vacakot behozok és a cég logóját rámatricázom??)
Az épület kívül-belül igénytelen (parasztbarokk ahogy itt írták korábban), Narancssárga gagyigarnitúra meg almazöld falak? Az a tárgyaló hogy néz már ki belülről? Repianyagok: ez nekem sem jön be, de azért ezen nem lehet meglepődni, hogy egy multi a saját szarjaival reklámozza magát. Ez az uniformizálás persze lélekölő, de nem mindenkinek van ám igénye kreatív, saját magad által kialakított környezetre.
Nekem a rovarirtó tetszett a legjobban az egész nyomasztó (amúgy nem törvényszerűen nyomasztó minden multis iroda: Google vagy a hazai Telenor kifejezetten jók és van jó pár, de ez a coca cola ez nagyon vidéki meg pronyó) környezetben, mert az legalább mókás(bár ők biztos a macit meg a csocsót szánták annak).
Nagy a baj a pólóban, itthon és külföldön is. Haldoklik a sportág? Nem tudom, mi lesz a vízilabdával, de sűrű sötét felhőket látok. Lehet, hogy mi vagyunk a császárok, de akkor már nem császárság a fennálló rendszer. Hagyjuk most a felnőtt válogatottat, amely lehet,…..
KelekótyaP 2011.09.13 15:56:37
1: Pólóban valóban azért vagyunk jók mert mást nem érdekel. A magyar focisták nem rosszabbak mint a pólósok csak a külföldi focisták 100 x jobbak mint a külföldi pólósok. A foci kb 30 lépéssel a vízilabda előtt jár evolúcióban (elég megnézni ahogy a mi meg a szerb olimpiai bajnokok kinéznek. minden második úgy el van hízva -tudom: felhajtó erő meg fajsúly ect, de akkor is- hogy az már Blasz1 ben is gáz fociban. kb mint amikor még Törőcsikék bebaszva, cigizve, edzés nélkül cselezgettek és az elég volt 78 ban.)
Komolyabb országokban vízilabda csak ilyen egyetemi hobbisport.
2: ettől még lehetünk büszkék az eredményeinkre, egy ilyen kicsi és szegény ország örüljön ha valamiben sikeres és ne elemezze túl, hogy miért.
3: ismertem egyetemen jó pár pólóst. meg más válogatott sportolót. Volt köztük ilyen is olyan is. Az tény, hogy sokkal könnyebb nekik egy diploma. kb olyan megszerezni egy Cseh lacinak egy műegyetemes diplomát mint egy átlag embernek egy rendes érettségit. Egyetemeknek kapóra jön , mert vannak hírességeik meg ezekkel fel lehet olvastatni minden marhaságot ünnepségeken ect. Ettől független azt becsülni kell, hogy egyáltalán elmennek egyetemre a kocsma helyett.
Szóval ez nem egy ilyen csak fehér vagy fekete dolog.
Amúgy meg én leszarom ha nem nyerünk semmit Londonban ha lenne rendes tömegsport és rendes áron , rendes időben, rendes körülmények között tudna minden átlagember úszni. Az nem megoldás, hogy pesten akármelyik nagyobb uszodában van 2 órád amikor egy keresztbe leválasztott sávban úszkálhatsz 300ad magaddal 2000 ft-t. Akkor inkább ne legyen Cseh Laci meg Gyurta Dani (pedig szurkolok nekik), amíg nem tudják megoldani hogy tömegsport legyen. Alulról kéne építkezni. Pont ez a tojáshéj effektus (semmi tömegsport, csak pár elszórt műhely profiknak) a magyar betegség. Svédeknél a 8,5 millió lakosból van 5,5 millió igazolt sportoló és le sem szarják hány aranyuk van egy olimpia után. ha valaki 10. akkor azt a falujában megünneplik karnevállal azt annyi. De az egészségügynek meg milliárdos spórolás, hogy sportol mindenki.
Nálunk meg az elhízott 35 éves apuka olcsó sörrel meg pacallal a kezében a karosszékbe ragadva nézi az olimpiát és ha egy ilyen teledrogozott szerencsétlen tenyészúszó gyorsabban ér vissza a medence jobb partjára akkor hörög, hogy mi mekkora sport nemzet vagyunk.
KelekótyaP 2011.09.13 19:13:35
Elsőre csak tömegsport. (persze ha vannak jó élspotolók, akkor többen mennek gyerekek közül is le, de hát ma már úgyis minden kölök CR meg Messi mezben van, ergo jók az import hősök is ha csórók vagyunk. Meg az sem baj, ha a gyerek az apjával sportol és az lesz a példaképe aki napi 10 órában azért dolgozik IGAZI munkát, hogy legyen mit enni annak a kölöknek és nem egy agyondrogozott , sík hülye pólós, úszó, focista, boxoló ect-). Ha ez meg van és minden falúban tudsz úszni ha le akarsz menni, és ezt megfizethető áron , akkor lehet plusz kapacitásokat építeni élsportolóknak. Az nem megoldás, hogy a Komjádi meg a hajós összes medencéjéből, kap napi 2 óra 50 métert meg 4 óra 2sávszor 25 métert keresztbe egy 2 milliós város, miközben a vízfelület 99 százalékát(időarányosan) 100 élsportoló használja =Spartacusba halandó ember be sem mehet ect.) Hajósba az új szárnyat azzal engedték megépíteni a fakivágások ellenére, hgy 2 millió ember aszmájának ect jó , hogy tud ott úszni, azt oda be sem teheted a lábad. Semmi bajom az élsportolókkal. Nem ellenük beszélek, csak hát amíg nincs pénz arra aki kifizeti azt a medencét addig sajnos az élsport olyan luxus amit nem engedhetünk meg. 30 évesen már mindenki el van hízva, mozgásszervi betegségek vannak. Ez valami hatalmas teher az egészségügynek. és mire cseréljük? Doppinggal 3 századmásodpercet javító genetikailag kiválasztott emberekre akik aztán vagy roncsok lesznek mint Rózsa pl vagy elmennek ilyen szánalmas médiaszereplőnek mint Kokó vagy Czene ect.
Biztos sokan unjuk már a sportriporterek modoroskodásait, mint pl. "a kutyafáját", a "betyár mindenit", "ezt bizony a 94. percben higgadtan pöckölte be Ibrahimovic, gyönyörű gól volt sajnos"...Eljátszottunk a sok évtizedes gondolattal és vággyal - milyen…..
Szerintem jó helyen kapizsgál a kormány, mikor a 40 milliárd pótlólagos áfa bevétellel szeretné betömni a költségvetés lyukait oly módon, hogy javítják a NAV adóbeszedési hatékonyságát. Persze a pöfögők gyorsan lecsaptak a témára, miszerint újabb légvárakat épít a…..
R. Donát a bátrabb emberek közé tartozik, ugyanis vállalta, hogy megjelenhet a neve a posztnál, de azért én mégis inkább maradnék ennél a verziónál. Egy folyamatosan visszatérő témát vesz elő ismét a fiók aljából, amit személyes tapasztalatain keresztül tár elénk. Örök…..
KelekótyaP 2011.09.08 16:33:14
@Németh András: na akkori otthoni címről:
IGEN.AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA.
Ennyi. De te ráadásul magadra akarod venni és harcolni a nemes ügyért. Írsz valami világmegváltót. Vársz, Izgulsz mit írnak majd neked. Nem ír senki. Le se szarják. Hmm akkor nézel valami hozzászólást aminek (állítólag. szerinted) nem te vagy a címzetje. Leírod , hogy tudod nem neked szólt, de annyira unatkozol, hogy nem tudod megállni, hogy ne kezdjél el ripacskodni és úgy beszélsz végig mintha neked szólt volna(pedig szerinted dehogy is). Képzeld el, olyan megjegyzésekre írtam ezt amik rendszeresen elhangoznak az ilyen posztokon és amiket nagyon unok, mert feleslegesen hergelik a normális autós és kerékpáros rétegeket egymás ellen(ráadásul szerintem a normális kerekesek nagyrésze vezet is). A miért nem veszik ember számba a kerekeseket az azutósok kérdésre már megírtam a konstruktívnak szánt véleményemet ezért arról nem volt kedvem 20 x ra is leírni ugyanazt, de mint utánnad olvastam te képes vagy órákig rugózni ilyen hova tegyed a lámpát, meg miért tennéd oda a lámpát faszságokon. Környezettudatosságról is csak azt írtam le, hogy az nyugaton semmi mást nem jelent mint egy öntetszelgő giccselgést. Az hogy kerekezel a munkában az lófasz ahoz képest amit a bolygónak kárt okozol (meg én is, meg minden fogyasztói társadalomban élő) csip-csup kényelmi meg státusz dolgok miatt. Szóval, valakitől, aki fapadozik keresztül kasul mintha nem lennél lefotózva a taj mahal elött az olyan mintha kinyomnák a szemedet, meg akik okostelefonon bugyutaságokat lájkolnak meg dislájkolnak fészbukon, meg 50 colos tv-n tudnak megasztárt (vagy akár tarkovszkij filmet is) nézni, annak a szájából röhejes az, hogy ő szelektíven gyűjti a szemetet (ami háztartásonként kb 6x annyi mint a nyolcvanas években volt, és akkor sem volt éhinség)vagy kerékpárral megy suliba. Mondjuk aki a kerékpárosokkal útadót fizetne az is egy Von Neumann (nem elég, hogy fizeted a kocsi kötelezőjét meg súlyadóját, még a gyerek bringájára is akarsz fizetni adót te barom!!!)
kerekezni jó, de nem a környezettudatosság lesz a meggyőző erő, hanem az hogy egyszerűen jó.
A kis kerekes kreténekkel nem is szándékozom kompromisszumkésznek lenni (ők ennek a problémának a rákfenéi, ki kell őket közösíteni ennyi).
Meg amúgy is, az ember megunja, hogy felmész egy oldalra, próbálsz értelmesen diskurálni erre bejön egy ilyen divat futár és beszól faszságokat. menjenek az anyjukba.
az hogy az autósok nem veszik emberszámba a kerekeseket az egy hülyeség. Eleve nincsen egy olyan szubkultúra hogy autósok akiknek kialakult közös identitása és azonos uniformizált válaszai lennének egy adot szituációra. Emberek vannak a kocsikban akik a saját jellemüknek megfelelően viselkednek mindenféle szituban. Akkor is mikor kerekest látnak. Szerintem a kerekesek meg autósok együttélése messze nem olyan tragikus mint amilyennek láttatják. én határozottan tapasztalom, hogy egytre inkább odafigyelnek rám az autósok mikor tekerek. Sajnos a város adotságai miatt vannak olyan helyek, ahol a résztvevő felek olyan helyzetbe kerülnek, hogy egymásnak esnek, pedig egyikük sem tehet a dologról, inkább csak elszenvedő felei a szar infrastruktúrának. 1szómint100. Nincsen olyan hogy tipikus autós reakció a forgalomban hanem csak egy személyiség kivetülése a vezetési szokásain keresztül.
Te meg ne sértődj meg olyanokra akik nem hozzád beszélnek.:9
Az örök kérdés: melyik oldalon jobb lakni?Az egyik kedvenc kommentelőm itt a Burzsuj blogon egyszer arról lamentált, hogy miért kellett a Louis Vuittont az Andrássyra tenni, hiszen ahhoz át kell menni Pestre, ami borzasztó macerás, különben is, igazán ideje lenne már felhúzni…..
Bár nem szokásom itt két nap egymás után bejegyzést tenni, a tegnapi Charta-Schiffer levelezés megér egy reakciót. Többen feltették a kérdést, miért írt a Charta nyílt levelet az LMP frakcióvezetőjének, hogy vonja vissza a Gyurcsány elleni sukorói feljelentést, amikor…..
Mindenkinek vannak olyan pillanatai gyerekkorában, hogy kicsit hanyagolva érzik magukat. A szülő nem tud elég időt foglalkozni a gyerekkel, és ilyenkor el kezd dolgozni a kis lélekben az érzés, hogy nem vagyok elég fontos - ami rosszalkodásba megy át (figyelem-felhívásképp), vagy…..
KelekótyaP 2011.07.31 17:55:25
Mandiner blog Nyugat: lecserélve? 2011.07.26 07:01:00
  Börtönnek, kényszerlakhelynek titulálta a Nyugat „régi világát” Orbán Viktor, aki egykoron maga is küzdött a keleti börtönnel. Mi ütött Orbánba? Miért beszél a Nyugat hanyatlásáról a nyugati kereszténység határán fekvő Tusványoson – ott, ahol…..
KelekótyaP 2011.07.26 18:52:58
@Crescendo: Mondjuk Roosevelt meg Sztálin kb semmi lapot nem osztott ott már az angoloknak, csóri hiába jött a Balkán nyugati oldalon tartásával, Sztálin nem egyezett bele a dalmát vagy a görög partraszállásba. Az volt a tét, hogy Sztálin megáll e a Tiergartennél , nem az, hogy mit akar a nyugat. De mondom, nekünk a a Szovjetunió megtámadása és az USA elleni hadüzenet után nem volt sok jogunk belepattogni (mellesleg a szovjetek elleni hadüzenet napján a magyar moszkvai nagykövetnek még felajánlották, hogy a SZU érvényesnek veszi a bécsi döntéseket esetleges szövetséges győzelem esetén, ha kimaradunk a háborúból, de nem akartuk ezt). Mondom a csehek vagy a lengyelek több joggal pattoghatnának, de a lengyelek pont a napokban mondták el a tapasztalatukat a kínai barátságról, nem kérnek belőle többet, és Németországhoz kötötték magukat szorosabban. Csehek sem szidjak éppenséggel a nyugati világ munkásokhoz való viszonyát és éljeneznek a legnagyobb jelenlegi kommunista rezsimnek.
KelekótyaP 2011.07.26 18:57:31
@Brendel Mátyás: Miért kéne kiegyensúlyozni, hogy a ballibesek is kapjanak meg Orbán is? Mert akkor kevésbé tűnik rossz döntésnek a választásuk? Én azokat sem értettem akik Öszöd után egyensúlyoztak, hogy a Fidesz (főleg azt, hogy jobboldali érzületű emberek) is kapjanak. Nem kell, ez a "ugyan apukám most lopott, meg csalt, de a te nagybátyjád meg fokhagyma szagú" óvoda. Ezt a fajta hozzáállást rém gyávának tartom. Én ki nem állom az MSZP-t meg a volt SZDSZ-t, de semmi közük nincs ezekhez a kommunista-kína mellett elkötelezett hűbéres eskükhöz.
KelekótyaP 2011.07.26 19:11:44
@Brendel Mátyás: Milyen 2 szalonképes lehetőségre gondolsz?
A naplóíró Lowetinszky János József 1933 októberében meglátogatta a lebontásra ítélt Tabánt, és keserű búcsút vett a szeretett városrésztől, ahol fél évszázaddal azelőtt ifjúkorának egy részét töltötte. Élményeiről másnap cikket írt, amit el is vitt a…..
KelekótyaP 2011.07.25 21:41:26
"És ég az oltár. Ím, körébe gyűltünk, Szétszórt bolyongók a vész idején.Már is tüzénél szent lángra hevültünk, Fénye világol sorsunk ösvenyén.Oh, rakjuk e tüzet, hogy estve nála Enyhet találjon áldó magzatunk!Ez lesz a méltó, a valódi hála Mit a nagy…..
KelekótyaP 2011.07.24 20:03:42
@József István: igen de ez kb olyan mint lenapoleonozni azt sem gondolja komolyan senki hogy ő egy tüzér csak hasonlítgatások vannak. Vannak olyan jegyei amiket diktátorok mutatnak és lehet nem lenne ellenére egy ilyen atyuskás berendezkedés, de azért ahoz olyan ország is kell ami hagyja.
KelekótyaP 2011.07.24 22:59:25
@Kandabula: Svejk a derék katona:)
nagyon nagy cucc:)

Hihetetlen, hogy ebben a térségben ez mindig aktuális tud maradni.
Ja és apád azt is mondta biztos hogy: a hülyeség társasjáték:)
Félévente egy rendes adok-kapok, már nagyon vártuk! A januári Orbán - Cohn-Bendit verbális párbaj második menete ma zajlott le ez Európai Parlamentbe. A szópárbaj részletei itt. Mindez elég kellemetlen, mivel a hivatalos program a magyar uniós elnökség értékelése lett volna:…..
KelekótyaP 2011.07.06 22:06:53
Basszus most meg Pozsgai a reformer?:)
Schmitt Pál is reformer gondolom. Ők voltak a jó kommunisták. Nem tartod visszásnak, amikor Smici okt. 23-án ekézi a megszállószovjet csapatokat meg a szabadságharcosok mellett beszél, miközben annak a Kádárnak a kormányában volt miniszterhelyettes (Pozsgai is tagja volt olyan kormányoknak) aki behívta őket? ehez sem kell pofa mi? Igazából azért épültek be mert tenni akartak az országért még ha csak annak az árán is tudtak, hogy kommunista nagy kutyák lettek. Gondolom ez a mantra amit nyomsz, mert szar szembenézni , hogy az összes büdös komcsizó pártelited volt MSZMP-s meg KISZes fejes illetve azoknak a csemetéi. Amúgy meg, ez a nyugat lenéz minket és azt hiszik előrébb vannak feelinged. Nem néznek le, csak előrébb vannak, és ha egy hatodikos korrepetál téged matekból, mikor másodikos vagy és te nem ismered el, hogy hatodikban többet tud matekból mint te másodikban , akkor ha ilyen buta vagy, akkor azt arroganciának érezheted.
Az USA-ban mondjuk nem zártak be tibetieket egy napra, és bár a pénzüket szeretik mindenhol a kínaiaknak de ilyen ideológiai elkötelezettséget max afrikai törzsfőnökök tettek Kína mellett a pénzért.
De te az a fajta szemellenzős vagy, akinek ha a lakása már fele annyit ér csak mint mikor vette, de a kölcsöne rá a duplája, viszont a nyugdíjalapját elvették a táppénze a fele lett, a munkanélküli segélyt harmad annyi ideig kapné ha elbocsájtanák és azért 200 km -re stadiont kéne kényszermunkában dolgoznia, a netto fizetése csökkent volna az "adócsökkentés" miatt, az összes polgári joga az állammal szemben csökkent volna 1 év alatt, akkor is képes lenne valami kacskaringós ideológiát gyártani, hogy bízhasson a pártjában. Szurkoló vagy nem szavazó. Ez a baj.
Most kaptam a hírt, hogy nem csak a Budai Gourmet követte el azt a vérlázító, profitorientált gaztettet, hogy belépőt követelt a semmiért, hanem ragályosan terjed ez a métely!Állítólag a Gourmet-n felbátorodva belépőjegyet fontolgatnak más intézményekben, fesztiválokon is,…..
KelekótyaP 2011.06.07 15:42:32
Érdekes téma

1: a múzeumos meg állatkertes hasonlat az nagyon béna, szóval a cikk önmagában egy korlátolt butaság, amit egy magát az "átlagnál" szofisztikáltabbnak mutató ember nem engedhet meg magának arcvesztés nélkül.

2: Ez a belépő + fizetek dolog: Nekem nem szimpatikus egy üzletmodell, de hát ez van. Az is igaz, hogy az, hogy ha valakinek ez nem tetszik és "fikázni" van kedve a szabadidejében, az meg ennek a világevőnek nem szimpatikusabb, de ő meg ugyanúgy el kell ezt fogadnia, mint a szóbanforgó delikvensnek a 2900 ftos belépő +fizetsz a kajáért modellt. Nem tartom fölöslegesnek ezeket a fikázásokat mert bizonyos mértékig hasznosíthatóak, ha a bloggolónak az a célja, hogy konstruktív feedbackeket kapjon a következő alkalomra, de most a bloggoló a cikk hangnemével eleve kifejezte, hogy neki ez nem célja, hanem csak a sajár modelljét akarja megvédeni mindenáron, és gúnyolódni akar azokon akinek az nem tetszik. Ha meg valaki ilyen erős prekoncepcióval és elfogultsággal áll ehez hozzá, vagy csak fizetett kimosdató legénby, az meg ne bloggot írjon, hanem kinyilatkozásokat és azt akassza ki a Wüttenbergi érseki palota falára:)

3: jogos -e a 3000 Ft?

Mindenképpen jogos , mert nem sért semmilyen szabályt.
Szimpatikus-e?: Nem . inkább gusztustalan
A megszűrésre jó volt-e? Megszűrésre nem, mert arra lefogyasztható belépő lett volna jó
Diszrkiminálásra jó volt-e? Hát arra igen. Ezt a 19.századi degenerált angolszász osztálytudatot másolni rém modoros és nevetséges.
SZóval, az hogy valaki tart egy rendezvényt és milyen beléptetést társít hozzá az csak ízlés dolga
DEEEEE!!!!
Ami a fontos:

KAPOTT-E EZ A RENDEZVÉNY ÁLLAMI VAGY ÖNKORMÁNYZATI (VAGY ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT ALLAPÍTVÁNYI)TÁMOGATÁST AZZAL AZ INDOKKAL, HOGY ENNEK KULTÚR MISSZIÓ JELLEGE VAN??????

Ha igen, akkor úgy már gáz, hogy volt belépő is. Mert akkor az a helyzet, hogy a plepsz pénéből tartottak egy úri-bulit maguknak, a belépővel kizárták azt akiknek az adójából fizették a rendezvényt, a résztvevő éttermeket megfosztották attól az új bázistól amit el kéne érniük, ahoz hogy a kevésbbé módos emberek megismerjék őket, és egy-egy ünnepi alkalomkor ezekben az éttermekben vacsorázzanak. Ehelyett beigényeltek egy valag állami pénzt, különböző ellenszámlákkal leigazolták veszteségesnek (GERENDÁS "lamentálok a lambordzsiinimben hogy veszteséges a sziget" úr ebben hasznos tanácsokat tud adni), visszadobtak pár csontot annak aki odaitáélte a pénzt, és ezekután még azt az egy napot sem akarták azzal elbukni, hogy osztályidegen "prolikat" nézegessenek, hanem egy ilyen sznob rezervátumot generáltak maguknak meg az ilyen Csipak féle felkapaszkodott trógereknek, akiknek semmi affinitása nincs a jó ízekhez, viszont kétségbeesetten el akarják azt játszani.
Amikor meg negatív kritika van, akkor az egyik szervező ír egy arrogáns és buta odamondós posztot aminek a végén nagyvonalúan elfelejti megemlíteni, hogy ő azért nem is annyira pártatlan, hanem sokkal inkább pártos és anyagilag is érdekelt.

Mondom, leszarom ha pár beggar on the horseback, idősödő manager eljátsza, hogy ők a magyar elit, és nekik már ami ne a kacsacombban megfürösztött pandamancs mentáshínárhabban kategória az semmi más, csak szükséges kalóriabevitel és endeznek maguknak "ki tanult több gasztronómiai kulcsszavat a wikipédián a múlt héten" kurzusokat amivel a komplexusaikat kompenzálják. Azt sem mondom hogy az ilyen giccs sznobizmus hatalmas bűn és nem lehetne az kis mártékben bájos és valóban kis plussz arra a napra ha valaki megengedheti és annyira kordában tudja tartani, hogy az ne végződjön személyiség torzulással. De ha valamit kultúrmissziónak hívok és állami pénzt kérek hozzá, akkor ne legyen már osztálytudatos-megszűrős-kirekesztős.
Ha meg olyat akar, akkor itt a helye Csipak, meg Demján úraknak hogy a zsebükbe nyuljanak, de ne már az fizesse ki nekik a hacacárét akit ki akarnak "szűrni".
Bárcsak mindig, mindent meg lehetne nyerni. Sajnos a világ nem ilyen, a foci meg pláne nem, ahogy az szerda este is kiderült. Nüansznyi különbségek döntöttek, és végül a szerencse a Madrid mellé állt. Így már biztos, hogy még ha csak egy kis Copa del Reyt is, de valamit azért…..
KelekótyaP 2011.04.21 16:51:06
@zug_a_volga:
Az év legjobb hozzászólása:), Na ez vicces:). Komolyan már frusztrált, hogy azt hittem csak nekem tűnik úgy, hogy szittyóból jön a sanyibá. Folyton "boldoggá van avatva" esti meccsek alatt és ilyen passzív agresszív dühkitörés-ölelgetős hangulatban nyomja a marhaságokat meg a közhelygyüjteményt:)
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
KelekótyaP 2011.04.21 15:39:22
@acsiba: Simán benne van. Madridnak még kell egy félév, hogy készen legyen (ha nem buktatják meg ezt a projektet is a nagy legendáik akik amilyen sok dicsőséget hoztak a maguk idejében, akkora károkat képesek okozni most. Amúgy az tetszik hogy "krojfot" a barcelonai saajtó inkább ilyen udvari bohóc provokátorként kezeli és sosem veszik komolyan amit mond inkább megy a "kis színesbe" a véleménye:9. Nekünk is ide kéne tenni az ilyen régi nagy legendákat végre és nem kinyilatkoztatáskélnt kezelni hogy mit mond a valaha élt legokosabb dinoszaurusz a számítástechnikáról.
A szombati meccs előtt is átadtuk a szót a Nyugat-Európában több klubnál is foglalkoztatott László Csabának, hogy okoskodás helyett mi csak szotyizhassunk meccs közben, most is megkérdeztük tőle, hogy mire számíthatunk Mourinhótól. Látványban semmi jóra, de nem esélytelen a…..
KelekótyaP 2011.04.21 01:39:32
@robot_:
Csak arra utaltam, hogy ezzel a játéksogarnitúrával nyiltsisakos , férfias focit felvállaló taktikát játszani ugyanakkor marhaság lenne mintha a Madrid nem kontrákra játszana ellenük és nem próbálná őket középpályán megfolytatni. Szembe kell nézni a ténnyel, hogy Guardiolának nincs nagyon más lehetősége ha az alapjátékuk éppen nem működik(amire azért valljuk be nincs sok alkalom:)), mint feltolni Piquét centerbe, vagy keitát egyel mögé átlövésekkel próbálkozni, mert az összes többi játékosa ilyen gyors könnyűlovasság alacsony mongol lovakon:)
Minél kisebb a szerepe a véletlennek, annál jobb a Barcelona a Madridnál. Nem véletlen a fölényes előny a bajnokságban, ahol a legkevesebbet számít egy rosszkor bekapott gól vagy döcögős meccs. Oda-visszavágón sincs gond, 180 perc túl sok ahhoz, hogy mázlival hozni lehessen.…..
KelekótyaP 2011.04.21 01:02:35
@hvuk: igen. ki lehetett volna osztani pár pirosat mindkét oldalt. Amúgy pepe nekem is fejtörás, mert a barca ötösön amit reklamáltak arra semmi olyan kameraállás nem volt amiből rendesen látni lehetett hogy mi történt.A Barca játékosok meg ma nagy meglepetésemre nagyon sokat színészkedtek, szóval valóban nem tudom hogy volt e ott falt vagy sem. Az első sárgája még falt sem volt , de elötte sárgát érően lépett rá Messi lábára. Villa Arbeloa gusztustalansági párbajnál nálam mind a kettő mehetett volna a zuhiba haverkodni. Mascherano valóban durvábban nyomta mint Pepe (nem mintha ez meggyógyítaná Messi rüsztjét amit pepe megtaposott), Di Maria szerintem jogosan kapta meg az első és a második sárgát is, de a 120. percben az teljesen normélis technikai falt volt, Tudta hogy lapot kap érte majd, de úgy faltolt ami nem veszélyeztette az ellenfél testi éppségét, ezért mindenképpen dícséret neki és persze piroslap :)
dani Alves viszont csoda hogy a pályán maradt. Ritka gusztustalanul játszott ma, mondhatni abba rúgott bele aki arrajárt, kamufetrengései is voltak, mosndjuk kellett a gólunkhoz a fegyelmezetlensége szóval lehet nem nyerünk ha kiállítják
Barca-Madrid Győzött az igazság 2011.04.20 15:14:44
Különös nap ez a szerdai: az UEFA-nal a józan ész és az igazságérzet kerekedett felül. Nem engedtek a hatalmas madridi nyomásnak, és nem büntették meg Iniestát. Állítólag ugye azért kellett volna, mert a Sakhtar elleni BL-odavágón összeszedett egy sárgát, és így ki…..
KelekótyaP 2011.04.20 16:49:16
Most ehhez az UEFA döntéshez mi a fasz köze van a Madridnak? Milyen madridi nyomás te fasz?
Én nekem semmi bajom a barcával 8szerintem magyarként nevetséges ha valaki gyűlöli a madridot vagy barcát csak mert a másiknak szurkol), sőt rengeteg haverom a barcát kedveli, de most komolyan ennek a bedének a stílusa totál más mint a madridi csókáé a másik oldalt (persze lehet az egész egy vicc és mind a két oldalt ugyanaz az ember írja). öreg van egy jó kis csapatotok te meg nem tudsz ennek örülni, hanem a kisebbségi komplexusod agyonkompenzálására használsz olyan emberek teljesítményét akikhez semmi közöd nincs. Sajnálom, hogy én mondom el neked de messi vagy Iniesta pont le sem szarja mi fáj neked meg hogy egyáltalán ki is vagy, sőt egy barcelonai Barca szurkoló csak egy "turista divat szurkolónak tart csak téged" akire szükség van bevételi szempontból de igazából jó esetben is csak elnézően mosolyog hogy egy magyar fószer mit veri itt a nyálát teljesen kifordulva magából mindenféle katalán-spanyol ellentéteket mg Franco-lázadók politikai eszméket magáénak érezve. Madridi nyomás.... A fejedben lévő nyomás a baj. Azon kéne segítened. Amúgy örülök, hogy nem tiltják el Iniestát. Mondjuk az nem hiszem, hogy bebizonyosodott hogy nem direkt csinálta. Mert tuti direkt csinálta. Na de akkor mi van? Hülyeség ez az egész szabályozás. Rengeteg nagy sportoló egész életműve ment kukába mert élete legfontosabb meccsén(Iniestának azért ez nem lenne az) nem játszhatott, mert 3 hónappal korábban meglölött valakit és azért sárgát kaott és utánna még 2-t. Amúgy meg mi az hogy direkt nem lehet sárgát kapni? Ha a bíró szerint nem helyes, hogy azt a sárgát csak azért kapja hogy egy kevésbbé fontos meccset hagyjon ki, akkor ne adjon neki sárgát, vagy ha az UEF-nak fájt az a sárga, akkor még a donyecki visszavágó elött annullálhatta volna és akkor Iniesta max kispadozott volna Donyeckban.Nekem már ez a fair play miatt sárgát adok színészkedésért ha valaki feldobja magát dolog is magas. Miért ne eshetnék el a füvön akkor amikor akarok. ha nem volt szabálytalanság akkor azt vegye észre a bíró és ne fújjon szabadot. Azért fizetik.Álszent banda.
KelekótyaP 2011.04.20 17:57:33
@Erős.Pista:
Az elfogult jelző csak egy műveletlen suttyó szótárában egyenló a taplóval.
Elfogult vagy ha azt mondod, hogy a te gyereked a legszebb az osztályában
Tapló ha ehelyett olyanokat üvöltözöl részegen a szülöin, hogy a más gyereke egy torzszülött kis gyűlölni való méhlepény
Gondolom érzed a különbbséget. rengeteg barcelona szimpatizáns ír itt elfogultan és semmi baj velük, de ennek a bedének a barca csak egy indok hogy a frusztráltságát a saját suttyó paraszt módján kiélhesse. Tuti van hsz-e politikai, vallási meg minden témában amihez egy ilyen véglény az internet miatt azt hiszi, hogy van köze.
Keddi sajtótájékoztatóján Pep Guardiola ismét bebizonyította, hogy nem csak a világ legjobb edzője, hanem egyértelműen a legkorrektebb is. Egy – felthetetőleg madridi provokátor – újságíró arról kérdezte Pepet, hogy mi a véleménye Messi labdakirúgós…..
Szombaton különösen jó volt Barcelona-drukkernek lenni. Egyébként is az, de a napon, amikor kiderült, hogy 40 százalékon focizva is meg tudjuk verni a Real Madridot, tényleg van mire büszkének lenni. Arra nem számíthattunk, hogy a bíró egy tizenegyest is ajándékoz a Madridnak,…..
KelekótyaP 2011.04.17 14:35:26
@Lenny: "...A madrid is akármit mond nyerni akart, csak kimaradtak a helyzetek, de nekik volt egy stratégiájuk egy erős csapat ellen ami érvényesült is végig...."
- ezzel azt sejtetve, hogy a Barcelona egy rakás szxr, elképzelés és "tudatos támadásépítés" nélkül?
ez csak neked sejteti ezt. Azért rúgott 5őt ez a csapat a madridnak ősszel mert akkor a madridnak rossz volt a stratégiája a barcelonának meg működött a sajátja,Épp ez a bizonyíték arra hogy tegnap nem működött te ökör..
Egészen a mai meccsig nem hittem el, hogy Mourinho gyáva. Már elhiszem. Ez például az egyik tanulsága a Real-Barcelona első résznek, van még néhány, messzemenő következtetéseket azonban kár lenne levonni.  Beállni bekkelni, ráadásul mindezt otthon, mégha a Barcelona…..