Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbikolo

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Jobbikos rablók 2010.03.15 19:15:00
Blogunk szerkesztői szép számmal sereglettek a Jobbik nagygyűlésére, amint arról később részletesen be is számolunk. A nagygyűlés végén néhányakkal villáminterjút készítettünk, egyetlen, merőben provokatív kérdéssel (a videó már készül). Volt, aki kedvesen válaszolt,…..
jobbikolo 2010.03.15 21:05:12
the játszótér Március 15. 2010.03.14 17:18:00
Tankra magyar, hű de fasza! Mit kíván a magyar nemzet, legyen béke, fizetett szabadság, egyetértés. Már polírozom a tankomat a garázsban, szivacsok, kenceficék rendezett vitézi sorban előttem, a szomszéd átnéz, azt mondja ő az idén a rendőrökkel lesz, mert azoknak sokkal jobb a…..
  Az álmoskönyv szerint nem jelent sok jót, ha egyszerre tartózkodik egy néhány száz méter sugarú körön belül egy csomó lelkes fideszes, jobbikos, szocialista, illetve rohamrendőr. Ezért aztán nemzeti ünnepeink kezelése meglehetős mennyiségű érzékenységet és józan…..
jobbikolo 2010.03.15 00:05:44
@Az MSzP szavazói maffia kezébe juttatták Magyaro-t:

Érdekes, hogy minden blog egyformán látja a jobbik csürhét és az is érdekes, hogy az agyhalott jobbikosok között egy sincs aki legalább egy épkézláb blogot magáénak tudhat. Talán azért mert a zsidózáson és a cigányozáson kívül értelmileg már nem lennének képesek normális blogot vezetni.

Pedig itt a szabadság, bármelyik jobbikos fan blogot ragadhat magának és terjesztheti az ideológiát, de ti max arra vagytok képesek, hogy kommentekben anyázzatok, zsidózzatok.
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
jobbikolo 2010.03.12 19:15:14
Ezt kár lenne tagadni, a jobbik neonáci gyökerekkel indult, olyan emberekkel, akik, ma is párt vezetői. Például, Füzessy Zoltán jobbik külügy alelnöke.
Itt a cikk, csak valahogy ezek az emberek a háttérben maradnak, de ott vannak.

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd mostanában, meg már ki is írják, hogy alelnök:
barikad.hu/node/48637

A párt többi része, meg máshol levitézlett politikusokból áll, akik most a jobbikban látják karrierjük felívelését, pl. Morvai Krisztina. , neki sikerült is, most havi 3 millióért osztja az észt, a számára annyira utált EU-ban, de az EU-s 3 millió már nem problémás neki, most fejébe vette, hogy köztársasági elnök akar lenni, vicc.

Egyébként itt van egy jó cikk, érdemes lenne a jobbik fannoknak is elolvasniuk:

www.komment.hu/tartalom/20100303-velemeny-a-jobbik-es-a-frusztracio-nepe.html?cmnt_page=1
  Két keresztállítás között egy kereszttörlés. Íme, a Barikád című hivatalos Jobbik-lap aktuális lapszáma. A keresztnevemet adó, szentéletű püspököt, Gellért druszámat megszentségtelenítette a Jobbik.   Felmerül a kérdés: az, hogy egy öblös zsidózás…..
jobbikolo 2010.03.13 03:21:34
Más, én nem hiszem, hogy a jobbik 10-15% fölé fog menni a választásoknál. Miért is.
Mivel ez a választás 2 táborra fog oszlani jobbikot támogató és ellenzőkre. Én persze ellenző vagyok, valószínűleg a jobbikos hívőket sem fogom meggyőzni, tehát az itt postolok legtöbbje nagyjából tisztában van az identitásával. A sima nemzetérzelműek szavaznak a fideszre, a balosok a mszp-re, a náci ideologiát valóó nemzetiek pedig a jobbikra.

Itt ki kell térnem, hogy miért csak nem nemzeti, hanem fasiszta nemzeti a jobbik. Kedves jobbbikos barátaim, most őszintén, ha önökben fellelhetőek a következő tünetek:

- Mindenért a szidók a hibásak
- Utáljuk a cigányokat, mert ők is hibásak,
- A melegeket is utáljuk, bár gőzöm sincs miről tehetnek
- Valahol legbelül azt érzem, hogy nekünk kéne irányítanunk, mert mi vagyunk a tiszta emberek.
- Baráti társaságban békésen szoktam zsidózni , cigányozni
- Égető vágyat érzek, hogy megbüntessem ezeket.

Amennyiben ezek a tünetek jelentkeznek önnél, akkor Ön náci vagy fasiszta, ha úgy tetszik.

Annak idején a hitleri időszakban is így kezdődött, nyomorúság volt, mindenért a zsidók voltak a hibásak, megalakult a nemzetiszocialista párt csinált szép felvonulásokat ss díszszázad, persze békésen, inkább csak díszfelvonulás főleg ott ahol a legnagyobb a nyomor, ünneplő emberek akik megoldást látnak, majd szavazat. De ez a forgatókönyvet már mindenki ismeri.
Aztán az átlag jóravaló hétköznapi családszerető emberek, ezen ideológián felbuzdulva napi munkaköri kötelességüknek érezték a marhavagonozást, elgázosítást és minden ilyen mást.

Csak hogy kicsit tisztázzunk valamit, a cigányok kb 90% napi létnyomorúság alatt él, nem azok fukszos gazdag cigányok azok, akiket a kuruc is bemutat. A zsidók legtöbbje se tolvaj politikus. Tanán annyi a különbség, hogy a zsidók tanulnak, és szorgalmasan dolgoznak, amíg a hőzöngő jobbikosok egy része a kocsmákba járt, szórakozott. Nagyából ezért van az, hogy nagyon sok cégvezető, orvos, művet emberek zsidó származásúak. Persze ebben az is benne van, hogy a politikusoknál is ott vannak és a tolvajkodást is ugyanolyan tökéletes szorgalommal művelik. :)

Másik, én nem lennék azért 100%-biztos a jobbik vezetőiben se. Liblingetek, Krisztina, még 2004-ben mszsp-szdsz jelölt is volt, és még kitüntették a melegek védelméért, de persze jött 2006 és hirtelen a jobbik egyik hangadója lett, aki utálja a zsidókat, utálja az eu-t, utálja a melegeket, érdekes fordulat, lehet őszinte de lehet csak kihasználja, hogy most erre fúj a szél.
Inkább az utóbbit erősíti, utálja az EU-t , de most képviselő laza havi 3 millió forintért az eu-ban. Első lépcsője karrierjének és sikerült felmásznia idáig a jobbikos szavazatokon keresztül, Most meg a következő lépcsőt szerené megugrani.

Vona - megcsinálta a gárdát SS mintára, kicsit vonulgatott díszelgett velük, úgy ahogy meg van írva, elkeseredett ünneplő tömegek, szavazatok, majd érdekes módon szinte az összes Gárdás vezér lemondott, mivel azt rebesgették, hogy csak kihasználja szavazatszerzésre a gárdást. (aki nem hiszi keressen rá a gugliban)
Most meg úgy járkál az oroszokhoz és az orosz nagykövetségre, mintha hazajárna, persze oroszok is keresnek befolyást a magyar politikában és ezt a jobbikban találták meg.

És miért nem hiszem, hogy megugranák a 15%-ot, mivel ezen a szavazáson lesz szerintem a legnagyobb a részvétel, sikerült talán a cigányokat is becsábítani a szavazóirodákba, nehogy véletlenül a jobbik nyerjen. Tehát azokon a környékeken, ahol gyűlölik őket legalább annyi cigány származású is lakaik, akik ugyanúgy lemennek szavazni. Aztán vannak olyanok is, mint én akik eddig nem nagyon mentek el szavazni, például a 4 évvel ezelőttire, de most elmennek a jobbik ellen szavazni, én pl a fideszre. Ebből kiindulva szerintem ma Magyarországon több olyan van aki nem náci, szinte mindenhol ezért nem hiszem, hogy a választásokon nagy befutók lennének.

Szinte mindegy miről beszélünk itt, a jobbik bejut max 10-15%-kal a parlamentbe, annak a néhány neonácinak, más pártokból levitézlett pártembereknek, jobbikos vezetőknek pont ugyanolyan jól fog állni a kezükben az iphone meg az audi kulcs, majd elugatnak a fidesz jobb szélén egy kicsit, ti meg addig se borogattok kukákat az utcán. Aztán majd szép lassan rájöttök, hogy semmi világmegváltó dolog nem történik, a multik ugyanitt lesznek, a bankoknak ugyanúgy kell fizetni a részleteket, vezéreitek meg jól megélnek belőletek.

És később rájöttök arra, hogy zsidózással, cigányozással, hőbörgéssel nem értek el semmit, hanem elkezdetek tanulni valami értelmes dolgot és dolgozni valami olyanon ami értelmes és van rá igény, mondjuk pártalapítás :)
Fölöslegesen nem szabad farkast kiáltani, ezt mindenki tudja. Később aztán nem hisznek az embernek. Amikor Orbán Viktort ismerőseim 2002 környékén elkezdék "Ducé"-nak nevezni (ezt a párhuzamot most az MSZP nyomatja), akkor én mindig felkaptam a vizet. Nagyon lényeges…..
jobbikolo 2010.03.10 18:37:12
Ez a jobbik párt full náci vezetőkből áll, lehet most tagadják, de attól igaz. Ez a gyökerük, csak most, hogy esélyt éreznek a választásokra, átmentek nemzeti érzelmű kampányba, meg azt mondják, amit a sok megkeseredett ember hallani szeretne. Kérdem nekünk tényleg ilyen vezetőkre lenne szükségünk, milyen erkölcsiséget várhatunk majd töllük?

Itt van például Füzzesy Zoltán, aki már régóta az egyik legnagyobb nemzetközi neonáci vezető és egyben a jobbik külügyi kabinet alelnöke és Krisztinának is az egyik segítője Brüsszelben.

Itt a cikk 2008-as

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd rá mostani cikkben meg itt publikálják, hogy alelnök, ja a jobbiknak minden gyomorforgató hazugság, ami rájuk nézve nem vett jó fényt.

barikad.hu/node/48637

Aztán itt van Gyenge Zsoltot aki, a Terézvárosi Önkormányzatban csücsül jobbikos képviselőként, és náci egyenruhában pózolt régebben.
cikk itt: piroslapok.blog.hu/2010/03/09/kikbol_all_a_jobbik

Ezek igazságok, amiket nem lehet le tagadni, ja és nem vagyok zsidó se cigány, hanem egy gondolkodó magyar. Eddig nem akartam el menni szavazni, mert mindegyik párt szar, de most elmegyek csak azért, hogy nehogy a nácik vegyék át a hatalmat, megtévesztenek itt nagyon sok embert.
jobbikolo 2010.03.11 13:01:44
Náci doktrínák alapján alulról szerveződnek, pl felhasználva a mein kampf-ból is néhány elemet, pl a Magyar Gárda, mint díszszázad, igazándiból csak arra jó, hogy felvonuljanak szegénységgel és cigány bűnözőkkel sújtott területeken, felvonulnak, díszelegnek egy kicsit, az ott lévő elkeseredett emberek meg ünneplik, majd elmennek, de a bűnözők ott maradnak, viszont rengetek szavazó megfogva. Előveszik a nácizmus pár fontosabb elemét, a gyűlöletkeltést, ami főleg zsidógyűlöletben teljesedik ki és mivel nácik, ezért még ide kell sorolniuk a melegeket is. (pedig azok nem sok mindenről tehetnek)

Ez mindig jól működik, főleg elkeseredett embereknél, zsidógyűlölet mindig bejön. Mondjuk az tényleg igaz, hogy a tőke nagy része náluk van, de ez nem feltétlenül csak azért van, mert ők lopnak csalnak, hanem, hogy amíg a jobbikos átlag rest volt tanulni és inkább szórakozott kocsmákba járt, addig ők tanultak és 110%-on próbálják meg jól csinálni azt ahová kerültek. Ez igaz a zsidó származású politikusokra is, ők tökélyre fejlesztették a lényúlásokat. :)

Szóval a jobbik egy veszélyes egyveleg, náci érzelmű, de ugyanakkor ugyanúgy megélhetési politikusokkal tele lévő párt. Végeredményben jó a szisztémájuk és működik is azoknál, akik nem látnak tovább az orruknál. Benn lesznek a parlamentben, bejuttatják a náci háttérembereiket közben létrehozzák a saját párthadseregüket. Lesz náluk hatalom, erő onnan meg nektek majd kuss lesz, ha nem úgy történik valami, ahogy ti azt most elképzelitek. Most komolyan azt hiszi pár tényleg nehéz sorsban lévő ember, hogy a jobbik majd megoldja nekik gondjukat. Megoldja a sajátjukat az biztos, ti meg szépen beszavazzátok őket.
  Múlt héten pénteken mutatta be árnyék-külügyminiszterét, Gyöngyösi Mártont a Jobbik. Az adótanácsadóként dolgozó, sok ideig külföldön élő jelölttel érdekes körülmények között készült interjúban elhangzik, hogy a magyar érdek legyen külpolitikánk…..
jobbikolo 2010.03.10 21:09:32
@borsikm: Persze, most vettem fel érte a jutalmamat :)

De félre a viccet, én nem bizok a jobbikban, félek hogy majd a te és én érdekünket fogják majd nézni. Ugyanazt fogják csinálni mint a többi párt, csak kuss lesz, mert ugye minden gyomorforgató hazugság amikkel őket támadják, ami megfelelő megtorlással jár.

Ezért nem szeretném, hogy ők valaha is vezetők legyenek itt a parlamentben
jobbikolo 2010.03.10 21:15:13
@borsikm: Másik a Füzzesy esetről mit kell manipulálni, évek óta neonáci propagandát hirdet és neonáci vezetőkkel találkozik és a jobbik külügyi kabinet alelnöke. Ezen nem nagyon lehet csúsztatni. Lehet tagadni akarják a gyökereket, de azért a piros alma piros marad, még-ha átfestik is. Lényeg az, hogy neonáci emberkék akarnak hatalomra kerülni és ez nem jó dolog.
Greyhound és a Falka (a Best of Gyurcsány videó készítője) újra megcsinálta. Igazi csapatmunka volt összerakni ezt a 11 perces filmet összerakni az elmúlt 8 évről, max. elismerés a készítőknek. (Külön blogot is kapott a film: "A mi éveink" blog.) Zárójeles…..
jobbikolo 2010.03.10 19:22:13
Ez a jobbik párt full náci vezetőkből áll, lehet most tagadják, de attól igaz. Ez a gyökerük, csak most, hogy esélyt éreznek a választásokra, átmentek nemzeti érzelmű kampányba, meg azt mondják, amit a sok megkeseredett ember hallani szeretne. Kérdem nekünk tényleg ilyen vezetőkre lenne szükségünk, milyen erkölcsiséget várhatunk majd töllük?

Itt van például Füzzesy Zoltán, aki már régóta az egyik legnagyobb nemzetközi neonáci vezető és egyben a jobbik külügyi kabinet alelnöke és Krisztinának is az egyik segítője Brüsszelben.

Itt a cikk 2008-as

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd rá mostani cikkben meg itt publikálják, hogy alelnök, ja a jobbiknak minden gyomorforgató hazugság, ami rájuk nézve nem vett jó fényt.

barikad.hu/node/48637

Aztán itt van Gyenge Zsoltot aki, a Terézvárosi Önkormányzatban csücsül jobbikos képviselőként, és náci egyenruhában pózolt régebben.
cikk itt: piroslapok.blog.hu/2010/03/09/kikbol_all_a_jobbik

Ezek igazságok, amiket nem lehet le tagadni, ja és nem vagyok zsidó se cigány, hanem egy gondolkodó magyar. Eddig nem akartam el menni szavazni, mert mindegyik párt szar, de most elmegyek csak azért, hogy nehogy a nácik vegyék át a hatalmat, megtévesztenek itt nagyon sok embert.
jobbikolo 2010.03.10 19:58:02
@eszkep: Teljesen mindegy honnan van a cikk, több oldalon is megtalálod, attól a tény tény marad. Ez a füzzesy csinálja(ta) az egyik legnagyobb neonáci lapot Angliában és több fő nácival ölelkezik össze.
De keress csak rá a google-ban:
hetivalasz.hu/vilag/elgazositas-inkabb-tetvetlenites-igy-tuntettek-a-jobbik-ellen-25546/?cikk_ertekel=1&ertekeles=5

A jobbik most próbálja valahogy nem annyira kinyilvánítani ezt, ezért palástolja. De a lényeg az, ilyen emberek nem lehetnének náluk vezetők, ha nem lenne az egész vezetőség náci.
jobbikolo 2010.03.10 20:00:35
@derelyegrádi szellem: Nem a maszop nekem se a kedvencem, sőt a fidesz sem az, de ha lehet akkor inkább fidesz, mint jobbik.
Orbán Viktor a VOSZ rendezvényén kijelentette, hogy egyenes ági öröklésnél, „az államnak nincs keresnivalója, nemcsak a vállalkozás, hanem senki esetében”. Ezt Demján Sándor és más megjelent milliárdosok nyilván örömmel hallgatták, de mennyire jó mindez a…..
jobbikolo 2010.03.10 19:42:25
Ez a jobbik párt full náci vezetőkből áll, lehet most tagadják, de attól igaz. Ez a gyökerük, csak most, hogy esélyt éreznek a választásokra, átmentek nemzeti érzelmű kampányba, meg azt mondják, amit a sok megkeseredett ember hallani szeretne. Kérdem nekünk tényleg ilyen vezetőkre lenne szükségünk, milyen erkölcsiséget várhatunk majd töllük?

Itt van például Füzzesy Zoltán, aki már régóta az egyik legnagyobb nemzetközi neonáci vezető és egyben a jobbik külügyi kabinet alelnöke és Krisztinának is az egyik segítője Brüsszelben.

Itt a cikk 2008-as

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd rá mostani cikkben meg itt publikálják, hogy alelnök, ja a jobbiknak minden gyomorforgató hazugság, ami rájuk nézve nem vett jó fényt.

barikad.hu/node/48637

Aztán itt van Gyenge Zsoltot aki, a Terézvárosi Önkormányzatban csücsül jobbikos képviselőként, és náci egyenruhában pózolt régebben.
cikk itt: piroslapok.blog.hu/2010/03/09/kikbol_all_a_jobbik

Ezek igazságok, amiket nem lehet le tagadni, ja és nem vagyok zsidó se cigány, hanem egy gondolkodó magyar. Eddig nem akartam el menni szavazni, mert mindegyik párt szar, de most elmegyek csak azért, hogy nehogy a nácik vegyék át a hatalmat, megtévesztenek itt nagyon sok embert.

A másik, én nem várnék azért olyan sok jó dolgot náciktól, főleg nem azt, hogy majd a te és én érdekünket fogják majd nézni. Ugyanazt fogják csinálni mint a többi párt, csak kuss lesz, mert ugye minden gyomorforgató hazugság amikkel őket támadják, ami megfelelő megtorlással jár.
Wilson volt az USA első fasiszta elnöke, fasiszta volt Roosevelt New Deal-je, fasiszták voltak a hatvanas évek diákmozgalmai és fasiszta mítosz lett Kennedyből. Ezt és még sok mást állít Jonah Goldberg Liberal Fascism című könyve (Liberális fasizmus; magyar fordítása még nincs,…..
jobbikolo 2010.03.10 19:13:17
Ez a jobbik párt full náci vezetőkből áll, lehet most tagadják, de attól igaz. Ez a gyökerük, csak most, hogy esélyt éreznek a választásokra, átmentek nemzeti érzelmű kampányba, meg azt mondják, amit a sok megkeseredett ember hallani szeretne. Kérdem nekünk tényleg ilyen vezetőkre lenne szükségünk, milyen erkölcsiséget várhatunk majd töllük?

Itt van például Füzzesy Zoltán, aki már régóta az egyik legnagyobb nemzetközi neonáci vezető és egyben a jobbik külügyi kabinet alelnöke és Krisztinának is az egyik segítője Brüsszelben.

Itt a cikk 2008-as

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd rá mostani cikkben meg itt publikálják, hogy alelnök, ja a jobbiknak minden gyomorforgató hazugság, ami rájuk nézve nem vett jó fényt.

barikad.hu/node/48637

Aztán itt van Gyenge Zsoltot aki, a Terézvárosi Önkormányzatban csücsül jobbikos képviselőként, és náci egyenruhában pózolt régebben.
cikk itt: piroslapok.blog.hu/2010/03/09/kikbol_all_a_jobbik

Ezek igazságok, amiket nem lehet le tagadni, ja és nem vagyok zsidó se cigány, hanem egy gondolkodó magyar. Eddig nem akartam el menni szavazni, mert mindegyik párt szar, de most elmegyek csak azért, hogy nehogy a nácik vegyék át a hatalmat, megtévesztenek itt nagyon sok embert.
Körbenéztem kicsit a közvélemény-kutatásokban. Az MDF még mindig messze a parlamenti küszöb alatt van, az esélyes bejutó a nagy párt, a középpárt és a Jobbik. Kire szavazzak, kire szavazzak? Tegyük fel, hogy a Szonda Ipsos mérése pontos. Akkor csak amennyiben minden biztos…..
jobbikolo 2010.03.10 19:12:34
Ez a jobbik párt full náci vezetőkből áll, lehet most tagadják, de attól igaz. Ez a gyökerük, csak most, hogy esélyt éreznek a választásokra, átmentek nemzeti érzelmű kampányba, meg azt mondják, amit a sok megkeseredett ember hallani szeretne. Kérdem nekünk tényleg ilyen vezetőkre lenne szükségünk, milyen erkölcsiséget várhatunk majd töllük?

Itt van például Füzzesy Zoltán, aki már régóta az egyik legnagyobb nemzetközi neonáci vezető és egyben a jobbik külügyi kabinet alelnöke és Krisztinának is az egyik segítője Brüsszelben.

Itt a cikk 2008-as

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd rá mostani cikkben meg itt publikálják, hogy alelnök, ja a jobbiknak minden gyomorforgató hazugság, ami rájuk nézve nem vett jó fényt.

barikad.hu/node/48637

Aztán itt van Gyenge Zsoltot aki, a Terézvárosi Önkormányzatban csücsül jobbikos képviselőként, és náci egyenruhában pózolt régebben.
cikk itt: piroslapok.blog.hu/2010/03/09/kikbol_all_a_jobbik

Ezek igazságok, amiket nem lehet le tagadni, ja és nem vagyok zsidó se cigány, hanem egy gondolkodó magyar. Eddig nem akartam el menni szavazni, mert mindegyik párt szar, de most elmegyek csak azért, hogy nehogy a nácik vegyék át a hatalmat, megtévesztenek itt nagyon sok embert.
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
jobbikolo 2010.03.10 18:51:31
Ez a jobbik párt full náci vezetőkből áll, lehet most tagadják, de attól igaz. Ez a gyökerük, csak most, hogy esélyt éreznek a választásokra, átmentek nemzeti érzelmű kampányba, meg azt mondják, amit a sok megkeseredett ember hallani szeretne. Kérdem nekünk tényleg ilyen vezetőkre lenne szükségünk, milyen erkölcsiséget várhatunk majd töllük?

Itt van például Füzzesy Zoltán, aki már régóta az egyik legnagyobb nemzetközi neonáci vezető és egyben a jobbik külügyi kabinet alelnöke és Krisztinának is az egyik segítője Brüsszelben.

Itt a cikk 2008-as

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd rá mostani cikkben meg itt publikálják, hogy alelnök, ja a jobbiknak minden gyomorforgató hazugság, ami rájuk nézve nem vett jó fényt.

barikad.hu/node/48637

Aztán itt van Gyenge Zsoltot aki, a Terézvárosi Önkormányzatban csücsül jobbikos képviselőként, és náci egyenruhában pózolt régebben.
cikk itt: piroslapok.blog.hu/2010/03/09/kikbol_all_a_jobbik

Ezek igazságok, amiket nem lehet le tagadni, ja és nem vagyok zsidó se cigány, hanem egy gondolkodó magyar. Eddig nem akartam el menni szavazni, mert mindegyik párt szar, de most elmegyek csak azért, hogy nehogy a nácik vegyék át a hatalmat, megtévesztenek itt nagyon sok embert.
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
jobbikolo 2010.03.10 18:10:51
Ez a jobbik párt full náci vezetőkből áll, lehet most tagadják, de attól igaz. Ez a gyökerük, csak most, hogy esélyt éreznek a választásokra, átmentek nemzeti érzelmű kampányba, meg azt mondják, amit a sok megkeseredett ember hallani szeretne. Kérdem nekünk tényleg ilyen vezetőkre lenne szükségünk, milyen erkölcsiséget várhatunk majd töllük?

Itt van például Füzzesy Zoltán, aki már régóta az egyik legnagyobb nemzetközi neonáci vezető és egyben a jobbik külügyi kabinet alelnöke és Krisztinának is az egyik segítője Brüsszelben.

Itt a cikk 2008-as

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd rá mostani cikkben meg itt publikálják, hogy alelnök, ja a jobbiknak minden gyomorforgató hazugság, ami rájuk nézve nem vett jó fényt.

barikad.hu/node/48637

Aztán itt van Gyenge Zsoltot aki, a Terézvárosi Önkormányzatban csücsül jobbikos képviselőként, és náci egyenruhában pózolt régebben.
cikk itt: piroslapok.blog.hu/2010/03/09/kikbol_all_a_jobbik

Ezek igazságok, amiket nem lehet le tagadni, ja és nem vagyok zsidó se cigány, hanem egy gondolkodó magyar.
jobbikolo 2010.03.10 18:23:09
@elinnen:

Gondolkodj el egy kicsit, szerinted nem Magyarország lesz a térképen az az ország amelyiket el kell lehetetleníteni, ha véletlenül a jobbik nyer. Abban van igazság, hogy a külföldi tőke zsidó kézben van és Izrael befolyásol egy csomó dolgot, ha nálunk a jobbik lesz a vezető, vagyis egy neonáci párt, akkor mindent meg fognak tenni, hogy a következő 4 év csak rosszabb legyen nekünk gazdaságilag, mondjuk úgy elsődleges célpont lesz Magyarország.

A másik, én nem várnék azért olyan sok jó dolgot náciktól, főleg nem azt, hogy majd a te és én érdekünket fogják majd nézni. Ugyanazt fogják csinálni mint a többi párt, csak kuss lesz, mert ugye minden gyomorforgató hazugság amikkel őket támadják, ami megfelelő megtorlással jár.
jobbikolo 2010.03.10 18:44:38
@Csore60:

Nem erős túlzás!
Itt van például Füzzesy Zoltán, aki már régóta az egyik legnagyobb nemzetközi neonáci vezető és egyben a jobbik külügyi kabinet alelnöke és Krisztinának is az egyik segítője Brüsszelben.

Itt a cikk 2008-as

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd rá mostani cikkben meg itt publikálják, hogy alelnök, ja a jobbiknak minden gyomorforgató hazugság, ami rájuk nézve nem vett jó fényt.

barikad.hu/node/48637

Aztán itt van Gyenge Zsoltot aki, a Terézvárosi Önkormányzatban csücsül jobbikos képviselőként, és náci egyenruhában pózolt régebben.
cikk itt: piroslapok.blog.hu/2010/03/09/kikbol_all_a_jobbik
Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot támadni, ahol…..
jobbikolo 2010.03.10 18:08:12
Ez a jobbik párt full náci vezetőkből áll, lehet most tagadják, de attól igaz. Ez a gyökerük, csak most, hogy esélyt éreznek a választásokra, átmentek nemzeti érzelmű kampányba, meg azt mondják, amit a sok megkeseredett ember hallani szeretne. Kérdem nekünk tényleg ilyen vezetőkre lenne szükségünk, milyen erkölcsiséget várhatunk majd töllük?

Itt van például Füzzesy Zoltán, aki már régóta az egyik legnagyobb nemzetközi neonáci vezető és egyben a jobbik külügyi kabinet alelnöke és Krisztinának is az egyik segítője Brüsszelben.

Itt a cikk 2008-as

www.hurut.info/2008/11/hrhedt-emigrns-jfasiszta-fzessy-zoltnt.html

Erre a barikád írja, hogy gyomorfogató hazugság, mivel ő nem is alelnök (2008)
barikad.hu/node/20270

Majd rá mostani cikkben meg itt publikálják, hogy alelnök, ja a jobbiknak minden gyomorforgató hazugság, ami rájuk nézve nem vett jó fényt.

barikad.hu/node/48637

Aztán itt van Gyenge Zsoltot aki, a Terézvárosi Önkormányzatban csücsül jobbikos képviselőként, és náci egyenruhában pózolt régebben, de pártja nem indítja most képviselőjelöltnek.

cikk itt: piroslapok.blog.hu/2010/03/09/kikbol_all_a_jobbik

Ezek igazságok, amiket nem lehet le tagadni, ja és nem vagyok zsidó se cigány, hanem egy gondolkodó magyar.