Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.)

0 bejegyzést írt és 1478 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos hallottatok már róla, hogy Rákay "ex-HírTv-s, tömegbecslő" Philip egy augusztusi kormányhatározat értelmében 992,3 millió forintot kapott a költségvetési tartalékból az "Itthon vagy – Magyarország szeretlek" kulturális program lebonyolítására. Egy múlt heti…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.09.19 12:31:05
@gnme: Azért azt te is tudod, hogy messze nem így van. Mondhatnánk, hogy a kommunisták se mosták le magukról..és mi van velük? Az öregek ott ülnek a maszop vezetésében, a fiatalabbak meg pártot alapítottak demokrata néven narancsságra színben.

Ezeknek se lesz semmi bajuk. Szétlopják az országot nameg zsebreteszik és ennyi, élvezik az életet. Kurva sok baja lesz a gyerekeiknek a bélelt bankszámlákkal meg a sok nempénzbeli vagyonnal. Felnőnek és apuci/anyuci mintájára mennek a pártba vagy sajátot alapítanak, mert a birkatömeg akkoris meglesz aki éljenezve hatalomhoz segíti őket.
Állami vállalat vezetője vagyok.Évi 80 milliárd közpénzt kapok az államtól.Közérdekű adatot nem teszek ki az internetre.A közérdekű adatigénylést nem teljesítem.A közérdekű adatot nem adom ki.A felszólítás nem érdekel.A közérdekű adatot nem adom ki.Ha beperelnek az…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.09.13 11:51:03
@csárli hárper: Nekem is ez jutott eszembe rögtön. Volt idő amikor kiadott mindent a vén komcsi. Méghogy nem változik az ember :)))

Hozzáteszem méghogy börtönbüntetés.. a hangsúlyosan független ügyészség láttuk már mennyire foglalkozik a narancsos simlikkel... nem történt bűncselekmény, nincs mit vizsgálni. Ennyi.

Ha van eszük felszerelnek egy automata telefonvonalat, ingyenesen hívható zöld szám amin bejelenthetsz fideszes bűncselekményt. A kellemes női hang majd közli hogy olyan biztos nem történt és nincs mit vizsgálni. Életszerűbb lenne, mint a mostani kamu igazságszolg..akarom mondani jogszolgáltatás.
Áder János kinevezése után hétfőn az Országgyűlés 248 szavazattal, 43 ellenében és két tartózkodás mellett megszavazta Karas Monikát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának elnökévé.2022 augusztusáig.Megint lehetne papolni a fékek és…..
Dr. Pető András az 1940-es években hozta létre a központi idegrendszeri károsodás következtében mozgássérült személyek helyreállítását célzó konduktív pedagógiai rendszert (Pető módszer), amelyet az általa vezetett intézet alkalmazott először. Az intézet két helyen…..
A legmeghatározóbb életkorban lévő, 0-3 éves gyerekek nevelését és gondozását végző bölcsődei dolgozók 80 százaléka a legfrissebb KSH-adatok alapján havi nettó 100 ezer forintnál kevesebb fizetést visz haza, így munka közben a napi megélhetési problémáik (például a…..
Hagyó Miklós 2010 májusától 2011 februárjáig volt előzetesben BKV-s korrupciós vádak miatt. Majd házi őrizetbe helyezték, de később ezt is enyhítették, és a tavaly nyáron kezdődött büntetőperében már szabadlábon védekezhetett. Még 2010-ben fordult az Emberi Jogok…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.08.08 13:19:13
@susu64: Hozzájuk képest a Fidesz kiscsoportos óvodások gyülekezete.

Valóban, Hagyóék nokiásdobozban mutyiztak, a kiscsoportos gyülekezet törvényi erővel lopott el komplett ágazatokat (termőföld, építőipar, doghánytermékek forgalmazása), ráadásul összeadva a közgépesített közpénzt nézve már valahol ezermilliárd felett járhatunk (csak egy havercégnek, igaz ez a legnagyobb), elég lenne csak a magyar közlönyökből (így kisbetűvel, köp) kiollózni az állami megbízásokat.

Úgyhogy elmehet a picsába te hazaáruló szarházi fideszes patkány.
Vastagbőr Az OBH új arculata 2013.07.24 14:31:00
Pedig februári hír, nem is értem, hogy miért csak ma találkoztunk vele:"Megszületett a „A bíróságok részére logo- és arculatterv készítése” tárgyában az Országos Bírósági Hivatal által 2012 októberében meghirdetett pályázat eredménye.A bíráló bizottság tagjai, dr.…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.07.24 16:27:23
Megkezdi működését a retardált légitársaság. Álmos vezér bazzeg...

hvg.hu/gazdasag/20130724_Solyom_Almos_vezer

Remélem az egyik gépnek Ond vezér lesz a neve...Mivel jöttél? Ondóval....
A baloldali mester ismét példát mutatott, hogy nincs nyár, nincs uborkaszezon! Kampány van, tessék "dolgozni". Ketyeg az óra, és már csak 999 óra maradt az ultimátumból. Röpke 6 hét és kiderül, hogy mi lesz, ha az ellenzék nem teszi magáévá a szépkorúakat Scmuck Andort ...A…..
Kedden írtunk arról, hogy az Állami Számvevőszék Mohács Város Önkormányzata pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről szóló, tavaly áprilisi jelentése megállapította, hogy az önkormányzat megsértette a Számviteli törvényt. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pedig nemrég…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.07.19 14:08:57
@ColT: A bürökrácia megreformálása egy ésszerűsített keretek között végrehajtott karcsúsítással kezdődne. Az állami csecsen éldegélő láblógatóhorda legalább negyedének elküldése nem lenne jó hatással a népszerűségére. Ezért sem lépi meg. Ráadásul ne felejtsük el, hogy karcsúsodik a dunaparti kupleráj jövőre, tehát lesz 50-100 seggnyalója akiknek lőttek a politikusi jólétnek, őket (és az ő családtagjaikat, csókosaikat, őket se feledjük!) el kell majd helyezni a közigazgatás langymelegén belül.
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.07.19 14:10:27
A múlt csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a költségvetés általános tartalékából a kormány 400 millió forintot ad az NB I-be frissen feljutott Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. fejlesztésére. A Mezőkövesd társadalmi elnöke Tállai András, a belügyminisztérium…..
Tavaly októberben hoztak törvényt arról, hogy játékgépeket csak az állami koncessziós szerződéssel rendelkező kaszinókban lehessen üzemeltetni. Ezekből ugye 3 van az országban, kettő az állami tulajdonú Szerencsejátéké, egy meg Andy Vajnáé. A dolog Lázár János szívügye…..
Szinte pont egy évvel ezelőtt balhézott össze az MSZP a Népszavával, mert az anyagi gondokkal küzdő lap lehozott egy féloldalas, tehát közel 800 ezer forintba kerülő Közgép-hirdetést. A szocik közleményt adtak ki, miszerint "Az MSZP elhatárolódik attól, hogy a Népszava teret…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.07.15 17:21:33
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: A fideszt az ellenségkép tartja életben. Egy gerinces országban ennyi szarkavarás,hazudozás, lopás után már jobb esetben is sitten ülne az egész bagázs. Viszont amíg van belföldi ellenségkép addig a szektások kiegészítve a szimplán ostobákkal akiknek elég az ellenségkép, nos addig megvan az a szavazóbázis amely tűzközelben tartja őket. Szocik nélkül... pár év és ordas nagy bukta lenne. Nézd meg hány húgyagyú van ezen a blogon is akinek az első gondolata a kúrmányváltásnál az volt, hogy eszámótatás... a szerencsétlen balfasznak az eszébe se jutott hogy az országnak jobban menjen..eszámótatás... ennyi elég is volt. Mondjuk ők azok egyébként akik Viktorka seggét nyalták 2010 előtt, most meg játsszák a nagy kritikust. Ez az ország csak azt kapja amit választott. Most mondhatnám, hogy az ország tanul a hibáiból és majd 2014-ben..de kinőttem már a mesékből elég régen.
Múlt hétfőn a Bors megírta, hogy a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatalban egy 3,8 négyzetméteres fürdőhelyiséget alakítottak ki belső használatra ("A helyiség közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról, a jegyző és a polgármester szobájából. Tehát…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.07.15 17:08:42
@NemNick: Itt is van, szűrés gomb a komment allján.
Sajnos még nem kaptunk fotót a zuglói polgármesteri hivatal vécéjéről, ami a jegyző asszony állítása szerint egyébként egy "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó- és konyharész", de addig nézzünk meg egy másikat. Csütörtökön jelent meg egy cikk…..
Vastagbőr Béremelés mindenütt 2013.07.12 09:01:00
Magyarország jobban teljesít. Ez egyértelműen látszik az alábbi hírcsokorból is. 1, PedagógusokSzegényeket rendesen becsapták. "Az úgynevezett életpályamodell megalkotásakor megígért teljes béremelésnek a 60 százalékát kapják meg szeptembertől, majd a következő 4 évben…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.07.12 15:22:42
@belgabela:

2013.06.25. óta tag.

Jó munkát.
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.07.12 18:05:51
@öregember a kocsmából:

"Ne azt figyeljétek amit mondok, hanem amit teszek" - a leghíresebb sosemdolgozott magyar
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.07.15 09:09:41
@jános515:
Pagnar 0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2013.07.05. óta tag.

Ő új fiú vagy egy régi nick újjászületett változata. Mostanában egyre több van belőlük, gondolom a Habony-Navracsicska ütemterv szerint mostanság élesítették őket.
Vastagbőr Bizonyságlevél 2013.07.08 14:42:00
Hende Csaba honvédelmi miniszter ezt írja a Facebbookon:"Szombathely 16,3 milliárd forintos adósságának 65 százalékát vállalja át az állam az önkormányzati adósságrendezési program keretében. Ez azt jelenti, hogy Szombathely városa összességében több mint 13 milliárd…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.07.09 10:33:06
@kifordított nagyanyó: főleg, hogy az önkorik nagy része már 2006 óta narancsos uralom alatt áll, úgyhogy összegezve a helyi adósságokat, azok nagy részét bizony Vitykóék hozták össze. Az "emúthétév" alatt... ;)

Persze értem az iróniádat, ez a válasz inkább a tapsikoló birkáknak szólt.
Vastagbőr Megfontolásra vissza 2013.07.04 09:01:00
Áder János újabb törvényt vétózott meg, most éppen a takarékbankok államosítását. Mondhatjuk akár azt is, hogy "lám-lám, nincs olyan hónap, amikor ne bizonyítaná, hogy ő már nem a "nemzet tolla", hanem szuverén köztársasági elnök." Igaz, eddig csak egy törvényt küldött…..
Kaptunk egy továbbított emailt. Ellenzéki provákáció vagy kiszivárgott levél? Ki tudja ..."---------- Továbbított levél ----------Feladó: <dunakeszi@fidesz.hu>Dátum: 2013. június 3. 17:09Tárgy: Bajnai Gordon Dunakeszin -…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.06.05 13:24:13
@ka_64: Öööö, de valamiért mégis megválasztottátok polginak azt a férget, vagy nem? Gondolom nem a békéscsabaiak, a gödöllőiek, vagy a szombathelyiek rakták oda nektek, nem?

Használni kellett volna a helyieknek a koponyájukat mielőtt ikszelnek, de látom ott is csak addig jutottatok, hogy a fityesz jelöltje, meee a többiek azok lopnak meg hazudnak, de a jó orsós vityka aszonta hogy ők nem. Legközelebb nem pártpreferencia hanem egyéni ismeret alapján szavazni. Majd amikor az emberek képesek lesznek helyi szinten kiszórni a szemetet, akkor talán megérjük, hogy nagyobb összevetésben is változhat valami. Addig marad az utólagos bociszemű rácsodálkozás, hogy egy ekkora férget hogy sikerült pozícióban tartani.
Pont, mint a régi trafikosoknak dobott "mentőöv", ami után 35 ezerből 200-an nyúltak csak.Épp olyan népmesei lesz a szociális temetés is...... lesz is, meg nem is. A kormány szeret pozitív bejelentéseket tenni, amik (rutinos Fidesz-hírlevél olvasóként állítom) egyre inkább az…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.05.24 14:58:43
Vastagbőr Parasztelvakítás 2013.05.21 09:01:00
"A rendszerváltozás óta egyetlen politikai párt maradt talpon, ez pedig a Fidesz. Ezért nekünk erkölcsi kötelességünk az, hogy a kommunista diktatúra bűneit feltárjuk, megnevezzük a felelősöket, lehetőség szerint felelősségre is vonjuk őket, és ugyanakkor semmi se maradjon…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.05.21 11:32:43
@Én is akarok kommentelni: Bizony, ahogy mondod. Elnézve Orbán meg Kövér gengszterváltás előtti karrierjét, hát ők tuti nemet mondtak.... hisz ők mondják és hogy mennyit szoktak hazudni arra ékes bizonyíték az "emútnyócév".
Csütörtökön írta meg az Átlátszó, hogy a "Magyarország jobban teljesít" - kampány 256,7 millió forintba került. Mármint a nyomtatott és online sajtóban való, valamint a közterületi megjelenés költsége ennyi, a tévéspotokra és a postaládákba dobált füzetkékre vonatkozó…..
Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2013.05.14 13:38:42
@Petrow: Szabadfordításban: Ha S. Lajos, a hirdetéspiac legnagyobb hala igényli, akkor eltérnek az összegtől (persze felfelé), így jön ki az egymilliárd feletti összeg.