Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valkyrie

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valkűr Röviden, tömören. 2010.05.27 23:29:00
Régen blogoltam közéletről, tehát pótoljunk.Választás, Fidesz győzelem: Persze, jó ez, csak olyan, mintha a karácsonyi ajándékodat augusztusban kapnád meg. Kis családommal a 2002-es választások előtt vettünk egy kölyökpezsgőt (csak, hogy én is koccinthassak) és átkötöttük…..
Nos, mondhatnánk igen.Néhány héttel ezelőtt került fel a netre az a videó, amit egy Apache-helikopter (Bushmaster-2-6) kamerája rögzített.A felvétel Bagdadban készült, rajta pedig az látható, ahogy nemes egyszerűséggel a pilóták halomra gyilkolnak fegyvertlen civileket,…..
Emlékszünk talán arra a videóra, amiben egy amerikai csaj megpróbálja kitalálni, hogy hol van Budapest, de amikor meghallja az eredményt teljesen elképed, ugyanis lövése sincs arról, hogy mégis mi a fene az a Hungary. Az amerikai hadseregben már nem állunk ilyen rosszul, biztosan jól…..
Valkűr Miért kell a hadsereg? 2010.03.25 21:43:00
 Tél fut az éjen át, nyílik a jégvirág, Új bölcsőben sírdogál egy élet Apja emeli föl, ebből a gyerekből Fegyverkovács lesz, ha addig élek Így is lett, bizony, de szólt egy szép napon Ne csináljunk soha többé fegyvert Nem lesz háború, könnyes, szomorú Boldognak…..
Valkűr Alkonyat 2010.03.11 16:07:00
Amikor először hallottam az Alkonyatról, azt gondoltam, hogy remek, itt egy újabb Harry Potter, sőt ez még ráadásul romantikus. Maximálisan elzárkóztam tőle, de valahol mélyen azért mégis furdalt a kíváncsiság, hogy mi lehet ez, hiszen a környezetemben élő lányok 90%-a…..
valkyrie 2010.03.22 21:44:29
Hétfőn belenéztem az Echo TV műsorába ahol Vámos György arra hívta fel a figyelmünket, hogy feltétlenül vegyük meg a keddi Magyar Hírlapot, mert olyan lesz benne, de olyan...Hát jó. Másnap reggel szépen elbattyogtam a közeli benzinkútra és megvettem a deklaráltan fideszes…..
 "Itt Nagy Imre beszél, a Magyar Népköztársaság minisztertanácsának elnöke. Ma hajnalban a szovjet csapatok támadást indítottak fővárosunk ellen azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megdöntsék a törvényes magyar demokratikus kormányt. Csapataink harcban állnak! A…..