Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zn

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gogol Bordellót 4 vagy 5 éve fedeztem fel egy definíció alapján: ukrán cigány punk. WTF? Kérdeztem, s megismertem. A Gypsy Punks Underground World Strike azóta is a kedvenc albumom tőlük: tele életerővel, energiával. Csak annyit sajnálok, hogy ifjúságom legelvetemültebb…..
hángörienidiocc Az év kommentje 2010.03.13 00:13:00
Tudom, hogy még március közepe sincs, de biztos vagyok benne, hogy elkövették már az év kommentjét. Ráadásul a Nemzeti Sport honlapján, ennél a cikknél. Így szól: Benzema 35 m Euro, Kaká 65 m Euro, Ronaldo 94 m Euro...hat egymás utáni évben kiesni a BL nyolcaddöntőjéből…..
Zn 2010.03.14 05:06:22
A Lobbik Oroszországért Mozgalom ismét ékes tanúbizonyságát tette, hogy ők lesznek a magyar demokrácia őrkutyái. Ezntúl nem kell semmit se tennünk, dőljünk hátra, és bízzunk a részlehajlás mentes demokráciafelfogásában. A Jobbik fogja a demokratikus kontrollt (sic!) jelenteni…..
Fölöslegesen nem szabad farkast kiáltani, ezt mindenki tudja. Később aztán nem hisznek az embernek. Amikor Orbán Viktort ismerőseim 2002 környékén elkezdék "Ducé"-nak nevezni (ezt a párhuzamot most az MSZP nyomatja), akkor én mindig felkaptam a vizet. Nagyon lényeges…..
Zn 2010.03.10 23:41:55
@bm613: A felsőbb körei meg tele vannak zsidóval: Deutsch, Lázár, Fónagy, Németh Zsoca, stb. És? A Fityisz már csak ilyen. Minél többen fizetik a tagdíjat és hirdetik az igét, Vityának annál több bora lesz...
Régi barátosnéink hosszú hallgatás után visszatértek, hogy ismét dumcsizzanak és lelkizzenek egy kiadósat. Nagyon kiadósat. Kati, a romantikus megállapodott: Hehehe, csajszik, azt hiszem, kissé becsiccsentettem ettől a jófajta bélisztől. Hú, de nyami volt. Hehehe. Olyan…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..