Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JoyDivat

112 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divatház Íme a nyertes 2010.11.29 12:30:00
Ardó Mária nyerte a novemberi játékunkban kisorsolt télikabátot, amit tegnap vett át az üzletben. Még egyszer gratulálunk! ;)..
Divatház Ne vásárolj semmit nap! 2010.11.26 07:42:00
A Ne Vásárolj Semmit Napnak Magyarországon már 9 éves hagyománya van. Ezen a napon összefogunk és kiállunk a krónikus túlfogyasztás ellen.A mértéktelen vásárlást mi sem támogatjuk, de az alap ruhadarabok beszerzésére igenis szükség van. Akár egy jó télikabátra ebben a…..
Divatház Sapka, sál? 2010.11.09 22:55:00
A kesztyűre is vigyázzunk persze, hogy el ne vesszen! A nagy hidegben mindennél fontosabb a meleg ruha. :)Kevés dolog képes olyannyira megváltoztatni és stílusossá tenni megjelenésünket, mint egy trendi kalap. Ha meg szeretnénk újulni, nincs is más dolgunk, mint a hűvös évszak…..
Az egyéni megjelenéshez sok pénz kell, viszont praktikus, egymáshoz illő ruhadarabokkal elfogadható áron tehetjük stílusossá öltözködésünket.Az üzleti öltözetnél több dologra is oda kell figyelnünk. Ez persze függ a munkahely profiljától, a cég szakmán belüli arculatától…..
Rossz választásRövid szárú bokazokni, amely fölött leüléskor óhatatlanul kivillan a férfi lábszáraSportzokni feliratokkal, bordázattal, mintávalÉlénk színű vagy színes mintás zokniJó választás Magas szárú zokni (belekalkulálva azt is, hogy egy férfi kissé felhúzza…..
Rossz választásBokalengő, túl rövid nadrágA cipőre "omló" túl hosszú nadrágJó választásÁltalánosan kimondható, hgy az öltöny nadrágja (vagy bármilyen szövetnadrág alja) olyan hosszú legyen, hogy viselője cipősarkának a felső pereméig érjen. Lehet ezt még…..
Rossz választásMűből vagy gyenge minőségű bőr, amely hamar tönkremegyVaskos, fröccsöntött vagy egyéb gumitalpOrmótlanul széles, szögletes formaPoros, sáros, kitaposott cipőJó választásFekete vagy barna bőrcipő, bőrtalpú (lehet rajta vékony gumiborítás)Fűzős (üzleti…..
Kifogástalan öltözékkel kifejezhetjük profizmusunkat, sikerességünket egy tárgyaláson. Egy láthatóan kiváló minőségű, drága öltözet érzékeltetheti, hogy ügyelünk a részletekre, áldozunk a jó megjelenésre, megtiszteljük partnerünket. Figyelem! A kifogástalan üzleti…..
Igen, ha az ing, nadrág, esetleg zakó kombinációja eleve olyan, hogy nem feltétlenül szükséges a nyakkendő (pl. erős mintás, vagy sportos fazonú ing) viselete. Igen, ha a szakmában, a vállalatnál többé-kevésbé elfogadott a nem konzervatív üzleti öltözék (pl. mérnöki, vagy…..
Az üzleti tárgyalásra való felkészülés legfontosabb pontja annak eldöntése, hogy mi a pozíciónk tárgyaló partnerünkkel szemben. Amennyiben a felek között egyértelműen alá-fölérendeltség mutatkozik és mi vagyunk domináns helyzetben, sokkal többet engedhetünk meg magunknak,…..
A színekben is legyünk kicsit konzervatívak - különösen a pénz- és értékpiac közelében dolgozók - javasolja Görög Ibolya protokoll szakértő. A férfiaknak a szürke árnyalatai mindig jók, ne hordjon egy férfi élénk színeket. A sötét öltönyt - amit fehér inggel kell…..
Manapság egyre több férfi nem visel nyakkendőt, az öltöny viselése pedig még annál is ritkább.. Többek között erről kérdeztük Görög Ibolya protokoll szakértőt."Hétköznap, ülve az irodában, üsse kő, vegye le a nyakkendőjét. De tárgyalásra mindig zakó-ing-nyakkendő…..
Görög Ibolya protokoll szakértő szerint: "A kiegészítők nagyon fontosak. Ugyanaz a kosztüm toppal három féle sállal már három különböző öltözet. A selyemsálak, kendők nagyon öltöztetnek. A kiegészítők - határidő napló, irattartó, táska, cipő, pénztárca stb. -…..
Vannak-e alapvető szabályok, amelyekre ügyelniük kell? "Az üzleti életben a szerepünk elsősorban nem a Nő kommunikálása. A hangsúlyt a tudásunkra kell helyezni, a nőiesség megtartásával. Javaslom, hogy olyan frizurát válasszunk, amelyik a homlokot szabadon hagyja (ugye a…..
Ha valaki azt akarja, hogy komolyan vegyék, akkor kerülnie kell öltözködésében az extravaganciát. A csípőig felhasított szoknya elfogadható estélyen, baráti körben, de nem megfelelő hivatalos üzleti összejövetelen.Az öltözködésben négy dolgot javasolok figyelembe venni:-…..
A jól felkészült üzletember, köztisztviselő tudja, hogy mind a társasági, mind az üzleti-, hivatali élet illemszabályainak ismerete előnyt jelent számára akkor, ha a helyzettől függően mindegyiket egyformán képes alkalmazni.Az öltözködésnek van egy olyan szerepe, hogy…..
A buggyos ujjú felsőket kifejezetten a vékony hölgyeknek találták ki. Nem hat túl nagynak a vékony váll miatt, viszont csodásan áll, hiszen picit vastagítja a vállat és a kar felső részét. Különben is, a buggyos ujj újra divatos!Viseljünk bátran magas sarkút, hiszen ez…..
Általában a vékony testtel kicsi mellek társulnak, ezért ne vegyél fel kivágott, mély dekoltázsú felsőt, hiszen nem szabad azt hangsúlyozni, ami nincs! Válasszunk csónak nyakú, normális kivágású felsőket! Akár garbókat is, melyek mostanában újra nagyon divatosak.A vékony…..
Rengeteg helyen olvashatunk a molett nőknek szóló öltözködési tippekről. De mi a helyzet a vékony hölgyekkel?Lehet, hogy nehéz elhinni, de rengeteg olyan lány van, aki szeretne egy kicsit formásabb lenni, szeretne néhány kilóval többnek tűnni. Manapság mindenhol a fogyni vágyó,…..
Divatház A tökéletes nyári ruha 2010.08.06 08:00:00
Ha nem tökéletes az alakja, és van némi feleslege akkor sincs arra kárhoztatva, hogy kizárólag a négy fal között viselje a nyári ruháit. Szerencsére léteznek olyan fazonok, amelyek jótékonyan kendőzik a nagyobb popsit, a pocakot vagy az úszógumis csípőt, így akár 20 kilóval…..
6. Magas sarok – a karcsúbb alakért Ha teheti, viseljen magas sarkú cipőt a nadrágokhoz is. Így hosszabbnak fog tűnni a lába, és egészében is vékonyabbnak fog hatni az alakja. A divatszakértők általában azt tanácsolják, hogy hegyes orrú cipőt válasszunk, ne kereket. 7. A…..
Szeretne a divat segítségével még karcsúbbnak és szebbnek látszani, mint amilyen? A megfelelő ruhával és kiegészítővel erőfeszítés nélkül érhetünk el csodákat az alakformálás területén. Olvassa el 5 divattanácsunkat, amelyek segítenek abban, hogy még vonzóbbnak és…..