Regisztráció Blogot indítok
Adatok
low_pass

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elértünk a félév utolsó heteihez. A diákok és egyes tanárok lassan rájönnek, hogy valamire jegyet fognak kapni /kell adniuk. És előfordulhat, hogy értékelésünkhöz hozzájárul egy házidolgozatunk is. (Vagy ha a tanári szeszélyről szóló rémtörténeteknek hihetünk, annak…..
Szóval kivetted a könyvtárból/megvetted a tantárgyadhoz szükséges társadalomtudományi témájú szakkönyvet. Minden bizonnyal egy jó vastag, nagy, keményfedeles kötet.  De mit is lehetne vele kezdeni? Nos, előzetes megfigyelések alapján több felhasználási lehetőség merült…..
Megkaptad a levelet. Felvettek. És végre először belépsz a Reviczky utcáról az egyetem kicsi, de barátságosnak látszó épületébe. Az ajtó súlya talán hatalmasnak tűnik. Odabent talán zavarba hoznak az idegen, szűkülő-táguló folyosók, az akárhova vezető lépcsősorok, az új…..
(Shutter Island) 2010, 138 perc  r.: Martin Scorsese  sz.: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams Évekkel ezelőtt egy barátom ajánlotta nekem Dennis Lehane Vihar-sziget c. regényét. Nem sűrűn olvasok krimit, de ebben az esetben hagytam magam meggyőzni,…..