Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ian Turel

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tarlós egy érdekes figura, ezt ne vitassuk el tőle. A mellett, hogy egy igazi begyöpösödött kőbunkó, az 1990-es évek átlag magyar férfiújának megtestesítője, a jóindulatát eddig nem tudtuk végérvényesen megkérdőjelezni. Noha ezerszer gondolta másképp, mint egy átlag kulturált fővárosi, s…..
Továbbra is a félelemkeltésre alapozza Orbán Viktor hatalmának megőrzését célzó választási kampányt. Ennek érdekében folyamatosan hazudik a migrációval kapcsolatban. Muszáj, mert ha igazat mondana, azonnal kiderülne: nincs mitől rettegni...
Ian Turel 2017.04.29 08:36:54
@cso zsi: már vártam TakerOne reakcióját az ügyben.

Teljesen igaza van. Se nem Erőss Zsolt, se Steve Jobs, vagy David Bowie, és nem is Bud Spencer emlékfala.
Felesleges hiszti ez az egész.
Bár ha valami szebbet festettek volna rá, biztos nem lenne akkora a háborgás
Ez a filmcím ugrott be, amikor Firpo hadnagy barátom kérdezte, hallottam-e a friss híreket Bud emlékfalával kapcsolatban. Már a korábbi hírek is aggasztóak voltak az alkotás sorsával kapcsolatban, de ami most történt az sajnos visszafordíthatatlan. Tegnap ugyanis egy búbánatos aszottmajom rövidre…..
Peter Wohlleben erdész Hümmelben, Németország északi részében és csodálatos dolgokat életéről írt A fák titkos élete című, eddig 32 nyelvre, köztük magyarra is lefordított könyvében. A Le Nouvel Observateur-rel folytatott beszélgetés Párizsban, a Quartier Latinben zajlott. A szó szerint…..
Régen volt ekkora kormányellenes tüntetést: tízezrek vonultak át a Lánchídon vasárnap a CEU-törvény ellen. tiltakozva, de egyértelműen többről volt szó. A tüntetésen részt vettek egészen kicsi gyerekek, és kerekesszékes idősek is. A legelszántabbak - több ezren - a Fidesz-székházhoz is elmentek, és…..
A CEU elleni harc egyfelől tökéletesen illeszkedik Orbán illiberális ámokfutásához, másrészt azonban most nem csupán a pusztába kiáltja a megszokott szólamokat, hanem konkrétan nekimegy egy rendkívül sikeres intézménynek, amely fontos a világnak, Európának és Amerikának. Vajon miért kockáztat…..
Ian Turel 2017.04.05 10:39:15
@Pop40: rettegjünk a Sorostól, állítsuk meg az EU-t. Sokfelé pufogtat ez a jóember. :D
Csak épp a rossz irányba. Az ellenség mindig keleten volt.
Megjegyzem, ha megáll az EU az irányunkba, már nekik sem lesz mit ellopni.
Nagyapám mondta, hogy mekkora keresztény emberek vezetik az országot, aztán mégis jobban tömik a zsebüket, mint a zsidók. :D
Ian Turel 2017.04.05 10:50:26
@Pipas: és ezt már 20 éve megteheti büntetlenül? Azta!
Eddig senkinek fel sem tűnt?

És igen, a "keresztény" politikusok még mindig többet lopnak az országból, mint a 100 éves ember.
Igaz, anno jól jött a pénze, meg a zsidó barátsága Ki érti ezt?
Ian Turel 2017.04.05 10:53:22
@Pipas: hozzáteszem, senkit nem érdekel, hogy egy egyetem mennyi pénzért indítja a képzéseit.
Aki meg tudja fizetni, járjon oda.
Másrészt a befizetett pénz már rég nem az öregember számláját gyarapítja, mert alapítványból működik.
Reflektor A CEU védelmében 2017.04.04 11:06:05
Meszerics Tamás, az LMP EP képviselője a következő beszédet mondta volna el ma az Országgyűlésben.  Kövér László letiltotta.  ..
"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta…..
Nyugi, ráérek, azért élünk, hogy meghaljunk – mondom az asszisztensnőnek, aki együttérzőleg nyugtat, hogy még várni kell. Hát várok...
Ian Turel 2017.03.21 12:28:10
@Ballib cenzúrázók réme 25: :DDDD
Nagyon hitelesek az egymásra linkelő pártújságok.
Gyere csak kórházba, és meglátod az igazságot. :D
Március 15-én az állami ünnepség a tervek szerint zajlott le, a miniszterelnök beszélt, a tapsolók tapsoltak, a fütyülők fütyültek, az ellendemonstrálók ellendemonstráltak, ahol pedig tettlegességig – jogsértésig – fajult a nézeteltérés, a rendőrség közbeavatkozott. A rendőrség értékelése szerint is…..
Mindenki a maga szövegét, vagy sípját fújta. Az Index kiemelte: szörnyű szájszag uralkodott a Múzeum körúton. Pont emiatt. ..
A mindenki ellen harcoló - bátran feláldozva Magyarország jó hírét a világban - Orbán messze nem akkora hős, ha két idős nénike az utcájában sétálgat. Demokráciákban páratlan, hogy békeidőben – mert lássuk be, szerencsére az van nálunk, nem úgy a miniszterelnök fejében – folyamatosan készenléti…..
Ian Turel 2017.03.08 21:37:38
@nu pagagyí: hagyd csak. Azt hiszi, hogy mivel ők többek nála, ez jár nekik.
Ian Turel 2017.03.08 21:54:07
@conchita wurst: az nem opció, hogy senki sem lop, mert senkinek sincs joga lopni?
Ugyanabba a KISZ-be jártak, így eddig sem hittem egyikben sem.
Ian Turel 2017.03.08 22:10:43
@conchita wurst: nem érdekelnek a németek.
Itthon kell rendnek lennie, de nincs. Így teljesen mindegy, melyik párt irányít. Egyik sem különb a másiknál.
Ian Turel 2017.02.23 19:34:35
@Jakab.gipsz: nincs a magyar népnek ellensége.
Ian Turel 2017.02.23 20:04:04
@Janossz: hát igen. Az emberi butaságnál nincs nagyobb ellenség.
Semmit? Na jó, ez talán túlzás volna állítani (hiszen mennyi-mennyi milliárdot lehetne vagy lehetett volna), de tisztességes versenyt, fair küzdelmet biztosan nem. A népszavazás arról szólhatott volna, hogy megkérdezik az embereket (demokrácia), ahogyan ezt normálisabb helyeken teszik, szeretnék…..
Ian Turel 2017.02.23 07:36:17
@dare: "Most az a fő cél kormányoldalon, hogy valahogy eltereljék magukról a figyelmet az "ügynökök" meg a "hazaárulok" felé, és ne őket találja meg a felhergelt tömeg (az olimpiapártolók) bűnbaknak. "

Az összes ügynök, és hazaáruló ott ül a parlamentben.
Mind ugyanannak a KISZ-nek volt a tagja.
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Külföldre szakadt rokonom naponta küld email-ben szép képeket, cuki állatkákat. Ma viszont egy nagyon fontos írásművet továbbított, amiből megtudhattam, hogy AZ EGÉSZ CIVILIZÁLT VILÁG ADÓSA MAGYARORSZÁGNAK AZ Ő MÚLTJÁÉRT! Végigolvastam a nemkicsit demagóg propaganda anyagot. Sok könyvet…..
 A nevében is benne van, hogy 2006-ban, amikor az ’56-os forradalom óta előszőr randalíroztak a népnyelv szerint fizetett lumpenek, már életre hívták a Honfoglalás 2000 egyesületet. Tízéves csipkerózsika-álomból ébredve, a csipa még nem moshatták ki  a szemükből. Nem tudom másnak vélni az MTI-hez…..
Ian Turel 2016.10.23 13:46:49
@Killary Fucking Clingon: bizony!
Mindig kell egy vezér, aki megmondja, mit gondoljunk, mit csináljunk, hogy viselkedjünk még otthon is.
Ian Turel 2016.10.23 19:05:20
@Killary Fucking Clingon: orbánt kihagytad.÷(
Nem írtunk eddig egy büdös szót se erről a kvótanépszavazásnak nevezett akcióról és nem is fogunk többet - mindketten elmondjuk szépen a véleményünket, aztán írunk fontosabb dolgokról. Ami azért nehéz, mert miközben az értelmetlen és felesleges szavazósdiról szól minden, hiába van ezernyi mocskos…..
Kevés dolog árul el olyan sokat egy pártról, mint az, miként kampányol egy-egy fontos voksolás előtt. A Fideszt eddig sem a visszafogottságáról ismertük, de amit a kvótanépszavazás kampányfinisében művel, még a legtapasztaltabb kommunikációs szakembereket is megdöbbenti. Valami azt súgja, hogy a…..
Ian Turel 2016.09.18 12:48:31
@safranek: ha becsületes lenne a kormány, akkor ténylegesen tájékoztatná az embereket. Most csak féligazságok vannak kinyomtatva, nagybetűkkel.
Ian Turel 2016.09.18 12:54:05
@safranek: igen, tudom.
Kár, hogy még mindig nem változott semmi az elmúlt 100 évben. Akinek az lenne a dolguk, hogy vezessék ezt az országot, hazudnak, lopnak, csalnak, és azt hiszik, minden az övék. És vannak, akik tapsolják, éltetik őket azóta is...
Szomorú.
Kövessétek velünk élőben a szeptember 1-jei Nintendo Directet! Az E3 Nintendo Treehouse Live adásait egy egészen egyedi módon, liveblogok segítségével is követhettétek az oldalon a nyár elején - mint később kiderült, kicsit megfontolatlanul vágtunk neki a dolognak, ugyanis a közvetítések még…..
Ian Turel 2016.09.02 06:25:32
@SzDavid99: a logout-ról kerültem ide, a cikk linkjét követve.
A fenti prezentációt nézve érlelődött bennem a bizonytalanság, hogy mindez elérhető lesz-e pl. a Mario Sports Superstars, vagy a Yoshi's Wooly World a régebbi 3DS-en.
Sokat számít, hogy egy "régi" XL 33.000 forint, míg az új ennek a duplája a konzolboltban.
Bár a SNES a Xenoblade, meg a Wind Up Knight miatt már így is rezeg a léc. ÷)
Kezdhetném így is: Európának, benne Magyarországnak soha ekkora szüksége nem volt még hazaszeretetre, mint a mostani időkben. Az Európai Unió az eddig tapasztalt legnagyobb válságát éli, a gazdaságot csak az olcsó munkaerő és hatalmas adókedvezmények miatt ide települő cégek tartják életben.…..
Ian Turel 2016.07.14 08:57:47
@Ballib Cenzúrázók Réme 10: ezen jót röhögtem.÷D
Köszi!

Egy hivatalnokot így isteníteni... netán az ötvenes évekből tetszett jönni?
Ian Turel 2016.07.14 09:45:04
@Kivlov: az nem magyarellenes, csak kormányellenes maximum.
Nem ugyanaz a kettő
Az ember annyira megszokta már, hogy gürcöl, majd a munkájáért cserébe a hónap végeztével pénzt kap a piacról -- közvetlenül vagy a munkáltatóján keresztül --, ám az állam azonmód fogja, és elviszi a megkeresett pénze felét (munkáltatói hozzájárulásokkal együtt többet), hogy fel se teszi a kérdést,…..
Ian Turel 2016.05.26 10:00:09
@unionista᠌᠋: ebben a pár mondatban több az összeesküvés-elmélet, mint azt egy normál ember megemészteni képes.÷)

Egyébként az efféle "hírességeket" ignorálni kell. Nem veszem meg az újságot, amiben ezekről írnak, nem kattintok a róluk szóló cikkekre, és nem kapcsolok a velük kapcsolatos tévécsatornákra. Ha a "többségi magyarok" nem lennének kíváncsiak rájuk, éhen halnának, vagy nem lenne érdekük nyilvánosan szerepelni.
Ian Turel 2016.05.26 10:03:17
@unionista᠌᠋: "a magyarok többsége államvallásként a nemzeti kereszténységet képzeli el"

A magyarok többségét nem érdekli a vallás. S mivel dacos nemzet vagyunk, ezért mióta erőltetik pl. az iskolákban a hittannal, de a vasárnapi zárva tartásnak is volt egy ilyen mellékzöngéje, még többen haragszanak a vallásos honfitársakra, de főleg a keresztényekre.
Ian Turel 2016.05.26 10:23:47
@unionista᠌᠋: " a világ nem így működik" hát tenni kell érte. Mondani olyan egyszerű mindent. Én így teszek. Nem nagy erőfeszítés. Más is ugyanígy megteheti.