Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyu46

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tér a nevét 1932-ben kapta. 1954 és 1961 között épült fel a környéken az első lakótelep jellegzetesen szocreál stílusban, a mai metróállomással átellenben, a Kerepesi út és Pillangó utca mentén. A csendes, kertvárosias, „peremvidéki” jellegű tér a 2-es metró…..
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
Mármint, ha Schmitt Pál ugyanúgy olvasná az alkotmányt, ahogy az evangéliumot naponta forgatja (erről nemrég írtunk). Nos, akkor eggyel kevesebb butaságot beszélne.Pedig elsőre nem is tűnt butaságnak, amikor azt mondta a beiktatásakor: „Megvívok, hogy a sport is bekerüljön az…..
  A Weburbanist csak névrokona az Urbanistának, valójában mindenféle furcsaságok gyűjtőhelye a meghökkentő reklámoktól a különleges atomfegyverekig. Elég komoly blog, csak az rss-ére 376 ezren vannak feliratkozva. Ám ez a posztja most valóban urbanisztikához kötődik.…..
gyu46 2010.08.10 17:58:44
@Naszta:
Ennek az ismerethiánynak valja kárát a xvII
ker-i Helikopter lakópark is! (külön kezelik
a szenny és a csapadékvizet, de esőzéskor a
kettő úgyis eggyé válik, elöntve ezzel az alacsonyabban fekvő területeket!)
addict Jobbik-Quaestor plakátbaki 2010.03.11 07:40:00
Igazán jó plakátkihelyezési bakira eddig csak külföldi példákat láttam, de valamelyik hazai kültéri cégnek (Tudja valaki melyik dolgozik kék óriásposzterekkel?) köszönhetően ezen a téren is közelebb kerültünk egy lépéssel az irigyelt nyugathoz. A párt és a Quaestor-csoport…..
gyu46 2010.03.11 12:11:50
@rockjano:
Igazat adok Neked!Kiváncsi vagyok hogy az E.P. nagyasszonyt
mikor teszi valaki helyre,mert ő a másik oldalon igazán megbecsült személyiség volt.Mitől ennyi gyűlölet lakozik benne
Régen mint nő is a középkorúak számára kívánatos volt,mára azonban tiszta hülyét csinál magából, az arcát eltorzítja a gyűlölet.Nem értem hogy kinek tetszhet ez,ki szavazik rájuk!