Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezt a népet sajnáljam?

0 bejegyzést írt és 654 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stummer János, a Jobbik erzsébetvárosi, csikágói jelöltje kimaxolta a soft powert, a Jobbik barátságos imázsépítését. A radikális jobboldali párt hetedik kerületi képviselőjelöltje nem mással, mint egy macskával pózol a szórólapján. Már látjuk, ahogy az erzsébetvárosi…..
Ezt a népet sajnáljam? 2014.02.14 22:14:36
@Holger Hartland:

(hungaro)valentin-nap alkalmából küldöknek neked két idézetet:

"Semmi sem tudott engem rövid idõ alatt annyi meggondolásra bírni, mint a zsidóság bizonyos területeken való tevékenykedésének alapos megismerése. Nem létezett semmi gazság vagy becstelenség fõleg kulturális téren, amelyben legalább egy zsidó ne lett volna részes. Mihelyt egy ilyen gennyes sebet az ember óvatosan felvágott, mindjárt rábukkant egy zsidócskára, akár a férgekre a rothadó testben"

This is something that is easily said: 'The Jewish People will be exterminated', says every party member, 'this is very obvious, it is in our program — elimination of the Jews, extermination, a small matter.' And then they turn up, the upstanding 80 million Germans, and each one has his decent Jew. They say the others are all swines, but this particular one is a splendid Jew. But none has observed it, endured it. ... Because we know how difficult it would be for us if we still had Jews as secret saboteurs, agitators and rabble-rousers in every city, what with the bombings, with the burden and with the hardships of the war. If the Jews were still part of the German nation, we would most likely arrive now at the state we were at in 1916 and 17 ...
Debreczeni József vitatható, bár igen kényelmes módszerekkel igyekszik leleplezni az orbáni állam üzelmeit. A kalandos karriert (MDF, MDNP, Orbán-tanácsadás, Orbánból való kiábrándulás, MDF, Gyurcsány-rajongás, DK-alelnökség) bejárt közíró-politikus jó érzékkel a kampány…..
Az állam, ez az örök Leviathán többször is lecsapott saját védtelen áldozataira Európa innenső fertályában a huszadik században, annak középső évtizedeiben. A történelemkönyvek lapjairól, regényekből, fényképekről és tévéfelvételekről ismert sötét korszakról nem…..
Ezt a népet sajnáljam? 2014.02.03 23:29:17
@Holger Hartland:

nem bírtad tovább? :D
„Meghalt Jancsó, vége a huszadik századnak” – írta nekem Trianon-tagadó Tibi, alias Három T sms-ében, mikor megtudta, hogy elment a magyar film Faludyja. Jancsó Miklós valóban a huszadik század rendezője volt, hiszen a huszonegyedik században már nézhetetlen filmeket csinált.…..
Ezt a népet sajnáljam? 2014.02.01 11:50:23
@jose maria padilla:

Az eltelt egy hét bebizonyította, hogy
a Mandiner magára öntötte a libsikéket és élvezi:

eljött az ideje, hogy leírjuk a Mandiner.
„Elég volt, többé nem szabad, ne állítsatok szobrokat, a meglévők is tűnjenek, remek, remek.” (Cseh Tamás – Bereményi Géza: Ne állítsatok szobrokat) Mikor máskor, ha nem Cseh Tamás születésnapjának környékén ugrik be az obligát dal azokról a bizonyos…..
Ezt a népet sajnáljam? 2014.01.29 22:20:22
@Holger Hartland:

Téged újabban lassacskán mindenki megutál. Nem gondolod, hogy eltévedtél?
Ezt a népet sajnáljam? 2014.01.29 23:55:03
@Holger Hartland:

A napfény ízében Margittay altábornagy(?) mondja a proli és zsidó összehasonlításában, hogy a zsidó köszön, veszi a kalapját és marad.

Te is itt vagy még?
„Valóság ez, nem nyitok vitát,Ogli G, Big Money VARÁZSLATOT CSINÁÁL!″(Ogli G: Szerelmes leszel) Tavaly júniusban, a fergeteges Jól alszik, Viktor?! beszéd után – csekély politikai érzékről téve tanúbizonyságot – arra tippeltünk volna, hogy a 2014-es kampányban…..
70. születésnapja alkalmából a Szovjetunió Tudományos Akadémiája szívből jövő, forró üdvözletét küldi Önnek, szocialista hazánk nagy kormányosának. A Tudományos Akadémia az Ön személyében a harcost, gondolkodót, a tudóst üdvözli, aki egész életét a munkásosztály…..
Ezt a népet sajnáljam? 2014.01.28 00:44:48
@Holger Hartland:

"semmi bajom a melegekkel"

szolgaként ezt nem is engedheted meg magadnak
Ezt a népet sajnáljam? 2014.01.28 11:32:08
@Holger Hartland:

Valóban nincs fogalmam arról, milyen érzés a kapuvári buzibár cicafiújának lenned,
de látom a nácikkal is szimpatizálsz, amennyit őket emlegeted: ez tőled, egy csicskától érthető is, hogy a silány jellemed autoriter figurák iránti rajongásban kompenzálja saját gyengeségét, továbbá a nácizmus lényegét tekintve édestestvére a cionizmusnak, melyért szintén rajongsz.

Jól összekented magad nácizmussal, cionizmussal, homoszexualitással.
Mandiner blog Sorsunk a holokauszt 2014.01.27 13:51:00
Vendégszerzőnk, Petri Lukács Ádám írása a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából. (Fotó: Fortepan) * Sokat képzelegtem gyerekkoromban arról a kígyót formáló, rubinszemű aranykarkötőről, amelyet a kerepestarcsai gyűjtőtáborban elvettek a magyar ifjak…..
Ezt a népet sajnáljam? 2014.01.27 17:13:01
@Ezt a népet sajnáljam?: @Holger Hartland:

Betérés nélkül csak szolga leszel: egy samesz.

Mint a szaros kis cidriző megzsarolt ügynökök a III/III-nál.
Vagy neked bejön a jelentgetősdi? "Hazafias elkötelezettségből" lennél szorgosan jelentő spicli?

Mennyire vagy szar ember, Holger? Már annyira, hogy simán, undor nélkül is megy a reggeli tükörbenézés?

Vagy amúgy sem lelki alkatod a magyar?
Ezt a népet sajnáljam? 2014.01.27 17:37:23
@Bell & Sebastian: @Ezt a népet sajnáljam?:

és ez érdekesen egybeesik a mandiner közelmúltban bekövetkezett fordulatával:
a mandiner visszapattant és robog a túloldal felé
  Nem követjük kellő figyelemmel a kuruc.info & szellemi holdudvara nemzetépítő tevékenységét. Csak ez lehet az oka, hogy eddig lemaradtunk Berzenke nemesszívű zsidójárásjelentés-videóiról. Haladjunk időrendben, ez volt a trilógia első darabja:   A…..
Ezt a népet sajnáljam? 2010.04.17 22:27:56
@elGabor:

És jó öreg

NIETZSCHE

special guest appearance-t nyom az elején
Ezt a népet sajnáljam? 2013.09.22 14:43:39
Ideje van a csámcsogásnak, hiszen hétfőn nyilvánosságra került a Gyurcsány-kormány titkosszolgálatának és az olajmaffia fejének randevúja. És miközben az olvasók egy részét sokkolja a kedélyes nevetgélés közben elkövetett politikai aljasság, a másik csapat pedig a kitakart…..
Ezt a népet sajnáljam? 2013.04.25 14:28:07
@jose maria padilla:

be kéne már egyszer fejezni a holokausztot, akkor talán megnyugodnának végre
Subba Horror taxi 2013.04.08 12:46:49
Gondolom már elegetek van a prankekből, de ez annyira nagyon szemét, hogy muszáj kitenni. Képzeld el, milyen lehet, ha mindehhez jól be is vagy karmolva. ..
Ezt a népet sajnáljam? 2013.04.08 14:54:08
Kicsit is tájékozott olvasóink jól tudhatják, hogy Magyarország és/vagy a magyar kormány renoméja borzasztóan rossz külföldön. Mi magunk is évek óta foglalkozunk a jelenséggel, melyben a jogos kritikák teljesen hajmeresztő túlzásokkal keverednek; miközben az, hogy ennek a…..
Ismét áll a bál egy törvénymódosítás kapcsán – ahogy azt a Népszabadság megírta. A KIM az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi törvényt úgy módosítaná, hogy a „nem jelenti az egyenlő bánásmód követelményének…..
Ezt a népet sajnáljam? 2013.04.06 13:06:15
@Hell István: @pocaklakó minimanó:

"Nem mintha ez számítana: budai elit gimnáziumokban is gyakori vendég a tetű."

mert sok a tetűhintás
Ezt a népet sajnáljam? 2013.04.06 13:19:54
@Hell István: "integráció nélkül minden felzárkóztatás naiv álom"

és jó lenne ha az is maradna:
inkább elsorvasztani kellene itt európában ezt a népelemet
Mandiner blog Nekünk Amerika 2012.11.06 07:01:00
Kinek Hunter S. Thompson, kinek a redneckek. Kinek Madonna, kinek Schwarzenegger. Kinek a Harvard, kinek El Paso. És még annyi minden kerülhetne a listára, annyiféleképpen meg lehetne közelíteni ezt az ismeretlenül is annyira ismerős nagy testvért. Az elnökválasztás napján nekünk ez…..
Ezt a népet sajnáljam? 2012.11.06 09:51:48
@negyven rabbi:
ez az Amerika hagyjon minket /
ezzel az Amerikával hagyjanak minket békén
Fiatalamerika, newdealamerika, négeramerika, latinoamerika, waspamerika, migránsamerika, kereszténykonzervatívamerika, marlborocountyamerika, közösségamerika, individuálamerika, kólaamerika, hátsóudvaramerika, csóróamerika, trashamerika, indusztriálamerika, kerouacamerika,…..
Ezt a népet sajnáljam? 2012.09.23 20:10:15
Ilmolian-tó, Finnország Tágas, néptelen síkságok, végtelen nyírfa- és fenyőerdők látványa: három kép a Baltikumból, ami végigkíséri az arrafelé járókat. A Borostyánutat követtük Litvániától Finnországig, bejárva e kevésbé ismert országokat a Balti-tenger és…..
Ezt a népet sajnáljam? 2012.09.09 17:20:47
„Aki nem tud szembenézni a múltjával, arra van ítélve, hogy örökké megismételje.” (George Santayana) 1986. június 6-án jelent meg Ernst Nolte cikke a  Frankfurter Allgemeine Zeitungban, így kezdődött az ún. „Historikerstreit”, a német történészvita vagy – más…..
Ezt a népet sajnáljam? 2012.08.09 14:29:07
@bolá:

kár hogy Horthy nem számolta fel ezt a bagázst

pedig 1923 óta van Interpol is

"1923 that Interpol was founded at the Second International Police Congress in Vienna as the International Criminal Police (ICP)"
Körülbelül két éve tettem le a klaviatúrát.  Egyszer régen meguntam a blogot. Egészen pontosan két éve. Plusz a nyakamon volt az érettségi, meg a vele járó teljesítménykényszer. Tavaly nyáron újra akartam kezdeni, de a helyzet az, hogy elég csúnyán beszippantott Budapest. Ez…..
Ezt a népet sajnáljam? 2012.07.25 10:28:07
  Az EB-szezon legfigyelemfelkeltőbb műsorát sikerült összehoznia a Viasat 6 csatornának, persze a focival kapcsolatban. Az egyes meccsek félidejében szinte meztelen lányokat mutogató Büntető című sorozat valószínűleg nem az egyetlen, de a leggyorsabb eredményt hozó módja volt…..
Ezt a népet sajnáljam? 2012.06.19 22:46:25
@Hepci:

úgy általában is bikiniben szokás "rugdalózni"? meg mondjuk fecskében?
Ezt a népet sajnáljam? 2012.06.19 22:54:55
@Hepci: S T R A N D foci.

ha magától nem venné észre a szót
Ezt a népet sajnáljam? 2012.06.19 23:18:41
@Dr. GGG77:

igaza van stellának:

ez valóban softporno

Stellácska!

Engem átlagos nőként is érdekelsz! Még bikinit sem kell húznod! ;)
  A magyar jobboldal folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Tőkéczki László egyetemi docens, az ELTE BTK Művelődéstörténeti Tanszék vezetőjének, a Valóság főszerkesztőjének írását olvashatják.   Lassan történelmi távlat alakult ki ahhoz, hogy a rendszerváltozás…..
Ezt a népet sajnáljam? 2012.05.30 08:20:29
@Counter: @kesztió:

hogy téveszthetitek össze a mucsajobbot a saját libsi nívótokkal?
Ezt a népet sajnáljam? 2012.05.30 08:40:29
@Doomhammer: hol marad a napi angolszász sajtós mucsamontázsod?
Ezt a népet sajnáljam? 2012.05.30 08:49:35
@kesztió:

eddig sem találtalak viccesnek,

inkább szánalmas félkegyelműnek
  Sokan tisztelik és nagy nosztalgiával emlegetik, míg mások gyűlölik a XX. század magyar történelmének két meghatározó politikusát: szoboravatás itt és ott, szoborrongálás, sírgyalázás, emléktáblák, baráti körök. Mindketten a káoszt kihasználva ragadták magukhoz a…..
Ezt a népet sajnáljam? 2012.05.27 10:12:07
@Az Olei Hagardom terroristái:

sok szeretettel minden rajongónak

és a posztolónak (megtörtént a BEPUCSÍTÁS)

www.youtube.com/watch?v=Dp5PZO9snQg
Ezt a népet sajnáljam? 2012.05.06 00:31:26
Subba RTL: Roast 2012.04.16 23:36:00
Ez a Roast inkább püré volt.Ez pedig valószínűleg az a videó, amit a kanapén heverésző, műröhögő szereplőknek is megmutattak a forgatás előtt, vagy megmutathattak volna:..
És egy pár üveg sörtőlMajd mindenki elfelejti,Hogy az lett, amit ígyPont nem akart itt senki.Az ördög tudja csak,Hogy mi volt a célja,De a húsunk kerültBele a moslékba.S a disznók mind felzabálták,S a holdnál nézik a maguk árnyátAz ól falán és járnak körbe- körbe,Hátha úgy…..
Ezt a népet sajnáljam? 2012.04.01 15:04:53
Ezt a népet sajnáljam? 2012.04.01 15:15:13
@szempontpuska: vigyorog a szar a pöcegödörből