Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheDoors

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Szombat. 2018.10.06 17:41:56
Kitataroztam a táblámat. Mert azt mondta szerdán egy hölgy, hogy elsőre ő azért nem foglalkozott velem, mert azt hitte koldulok. Aztán amikor mégis megnézte alaposabban, akkor ugrott be neki, hogy miért is sétálok itt a piacon.  Így aztán aláírtam még kékkel, hogy miért is koldulok aláírásokat.…..
TheDoors 2018.10.11 13:47:43
@Kis ember: Hol van ez a paradicsom?
TheDoors 2018.10.11 13:55:33
@A Tengerész: A kedvencem az, amikor azt mondják, hogy nekik mindegy, hogy melyik párt, ők arra szavaznak, amelyiktől több pénzt kapnak. :D Ezekben a retardáltakban föl sem merül az, hogy csak azoktól kaphatnak pénzt, akiknek van, akiknek befizetik az adókat. Csak a kormány tud osztogatni abból, amit fosztogatott. Ha ezeken múlik, Fidesz Forever.
Hajónapló Szerda. 2018.10.10 18:01:54
Ha szerda akkor piacnap, ha piacnap akkor aláírásgyűjtés.  Még a szombatot megcsinálom, de utána azt hiszem abbahagyom. Senki nem mondhatja rám, hogy nem tettem meg ami tőlem telik és én se nézhetek magamra elégedetlenül, de egyrészt fizikailag fárasztó három órákat ácsorogni a piacon, meg ami…..
TheDoors 2018.10.11 14:43:57
@carter66: "Akikben reményt látok, azok a mai tizenévesek. Ők még tartogathatnak meglepetéseket." Azt meghiszem, ettől tartok én is! Európában a magyar fiatalok isznak és dohányoznak a legtöbbet, és világviszonylatban is az elsők között vagyunk! És akkor a kábítószerekről még nem is beszéltem, azt is szinte mindegyik kipróbálja. Ezeknek, mire felnőnek, már alig maradnak ép agysejtjeik, nem hogy még gondolkodásra is használnák őket. Szerintem inkább ilyen jövő vár ránk, és nem csak hazánkban: videa.hu/videok/film-animacio/hulyek-paradicsoma-teljes-film-idiocracy-3dZjJAbORnsYx4n5
Hajónapló Szerda. 2018.10.03 23:14:25
Kalandos délelőttöm volt. Mint az ántivilágban a szendvicsemberek a reklámtáblákkal, magamra akasztottam két táblát és így sétáltam a piacon 9-től 12-ig. Előtte letöltöttem a netről a Hadházy -féle  aláíróívet, mely egymillió aláírás segítségével akarja kikényszeríteni, hogy csatlakozzunk az Európai…..
TheDoors 2018.10.04 22:37:55
@A Tengerész: "Praktikusan karácsonyra szeretnénk nagyon nagy számot elérni. Ha szükséges, télen is lehet gyűjteni, azonban a tavaszi EU választások után már semmiképpen nem gyűjtünk, addigra mindenképp eljön az igazság órája, vagy így, vagy úgy." europaiugyeszseget.hu/kisokos/ Azért a Párbeszéd jó kis párt, szerintem.
TheDoors 2018.10.05 20:32:25
Hát Tengerész, le a kalappal előtted! Nem olyan rossz eredmény ez, pláne vidéken, ahol mindenki ismer mindenkit és fél! "Egy átlagosan sikeres aláírásgyűjtő egy délután (például 2 és 5 óra között) 40-50 aláírást tud összegyűjteni. Ha ezren gyűjtenek, az napi 40-50 ezer aláírás." europaiugyeszseget.hu/kisokos/ Őszintén szólva egy "szendvicsembernek", aki szúrós szemmel méregetve az embereket járkál egy piacon, én sem szívesen adnám meg az adataimat, aláírásomat. Ezek bizalmas adatok, és főleg vidéken sokan tartanak attól, hogy rossz kezekbe kerülve visszaélnek velük, és így akár elveszíthetik a munkájukat is, mert volt már sajnos erre is példa. Szerintem sokkal jobban megbíznak egy rendes stand mögött álló, jól öltözött, például öltönyös emberben, de ez a magánvéleményem. Annak a helyét is lehet időnként változtatni. Egyszerűen bizalomgerjesztőbb szerintem a gyűjtés ezen módja, megadni a lehetőséget arra, hogy ők tegyék meg az első lépést, mint "behatolni mások aurájába". Szándékosan eltúlzom, hogy érthetőbb legyek. Én kipróbálnám így is, hogy kiderüljön, melyik a hatásosabb. Érdekes kísérlet lenne, és nem biztos, hogy nekem van igazam.
Még gyerekkoromban hallottam az egyik barátomtól azt az igen érdekes gondolatot, hogyha egy ember szeretne megőrülni (eleve őrült felvetés, mert hát ki a fene szeretne megőrülni?), az gondoljon bele abba, hogy a világűr végtelen...
Szerintem mindenki elgondolkodott már elemvásárlásakor hogy vajon a kétszer drágább kétszer többet bír? Vajon az olcsó elemek között van-e különbség és ha igen mekkora? Ennek szerettem volna utánajárni és mivel sehol nem találtam teszteket róla, hát csináltam egyet! Sajnos idő és szponzoráció…..
Fantasztikus leleplezésekkel és új Papcsák kollekcióval jelent meg a Zuglói Lapok! 6 kép egyetlen lapszámban! Kivehető duplaoldalas Papcsák poszter!  Ferdinandy hazug! Baloldaliak ügynöke! "Ellenem folyó nemtelen támadás"  ....   Bástya elvtársat megint meg akarják…..
TheDoors 2013.10.16 19:33:36