Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jesszusom

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ház okosításával vele járnak a különféle vezérlések, amiből az első helyen általában a világítás szokott állni. Az alábbiakban néhány módszert vázolok fel erre.   - Okosizzó (Bluetooth/WiFi/RF) Ezen eszközök hallatlan előnye, hogy bárki képes kicsavarni a meglévő villanykörtéjét és becsavarni…..
Az Aliexpress-en kalandozva akadtam rá a "Mini NVR Board 1080P 4CH Security Network Recorder Board 4CH 1080P" fantázianéven futó termékre, ami  az alábbi módon néz ki: Kb 4500Ft-os árával gondoltam, hogy a vámon nem érdeklődnek majd felőle nagyon, és valóban, aránylag gyorsan, cirka 20 nap alatt…..
Már sokszor gondolkodtam azon, milyen hasznos lenne itthonra valamilyen jobb minőségű elemlámpa. Pásztázhatnám vele az udvart, ha gyanús hangokat hallok odakint. Jól jönne autószereléskor, ha valamelyik elektromos eszköz leveri az órát, a biztosítékok visszanyomásához is…..
Nem mindenki tudja, hogyha rendelünk valamit az Ebayen, nincs nyomkövető száma (tracking number) és elveszik a küldemény, akkor az eladónak kötelessége visszafizetni az árát (ár+postaköltség), függetlenül attól hogy hol veszhetett el. Erre a várható érkezés utolsó napjától számítva 30 napunk…..
Interjú egy 18 éves lánnyal, aki 6 év után újra találkozik az apjával, kúrnak egy jót, egymásba szeretnek és össze fognak házasodni. LÉtező jelenség, “Genetic Sexual Attraction” (GSA) -nak hívják, ami valamely vér szerinti rokon iránt érzel olthatatlan baszhatnákot…..
jesszusom 2015.01.17 06:38:13
A metrózás okozta stresszt hápogással oldó öreg néne őzikéje: Danke Dave :)..
jesszusom 2015.01.16 18:06:13
Subba Madárlesen 2015.01.16 12:09:31
Jampiskodik, hogy télen nyaral a tök üres vízparton, közben meg itt komoly fennforgások vannak!..
jesszusom 2015.01.16 18:05:10
Na, ki lehet az?  ..
Úgyhogy a Subba üzeni több tiszteletet Évának! Vajon ilyenkor pezsgőbontással ünnepel?  ..
A majd' 350 kilós teppenyeg, aki nem mellesleg a legzsírosabb is e földön, fogyózik! Elkezdték orvosilag csoffasztani, az eddigi tíz-kibaszott-ezer kalória helyett csak ezerhatot ehet a szentem, le is dobott vagy 20 dekagrammot egy hónap alatt. Kicsit megszontyolodott a gyér eredménytől,…..
Tegnapi panaszosunknak küldött megnyugtató választ az Auchan: mindenki minden nyereményt meg fog kapni, a tévéket is. Tisztelt Tékozló Homár! Engedje meg, hogy az Auchan álláspontjáról tájékoztassuk a blog olvasóit. 14. születésnapunk alkalmából indítottuk a levélíró…..
Véget ért hát ez az évad is. Ahogy nézegettem a hozzászólásokat különböző fórumokon, eléggé vegyes volt a megítélése. Volt, aki szerint ez volt a legjobb évadok egyike, mások szerint elvesztette a "monyóját". Az igazság valahol félúton lehet, mert (szerintem is) volt már…..
SzumóNé története: Engem is megtaláltak, nem egyszer. Az első a 90-es évek elején volt, az unokatesómék teljesen fejest ugrottak az Amway-be. Az unokatesó célja egy tűzpiros Mercedes volt, 1 éven belül. Természetesen, 1 év múlva ott álltak nyakig eladósodva úgy, hogy…..
A Kiskörút felújítása a legjobbak közé tartozik: ahogy nő a fű, ahogy erősödnek a fák, úgy lesz egyre tisztább az a koncepció, ami teret csinált a korábbi aszfalttengerből. Ez a jó hír. A rossz az, hogy bunkó szemetelés is sokkal jobban láthatóvá válik. Amíg csak autóút…..
Subba Mémkoktélok 2011.06.14 15:45:08
A Washington állambeli Everettben található AFK Tavern-ben ennyire jófej a személyzet. Mondjuk a Trollface és a Facepalm adhatja, de tulajdonképp az összes említésre (és kipróbálásra) méltó...
jesszusom 2011.06.14 23:41:01
Mint minden gyanúsan olcsó terméket, az Auchanban tejnek reklámozott fehér folyadékot sem anya szülte. Tény, hogy 149 forintért bizalomgerjesztőbben néz ki "tej" felirattal, mint a "permeátum növényi zsírral", de Zoly ettől még kiakadt: Tegnap a Dunakeszi…..
jesszusom 2011.05.18 11:44:11
@mildi: Ezzel csak az a baj, hogy a tejérzékenyek általában a tejcukorra allergiásak. A fehérje lenne az egyetlen értelmes tápanyag a tejben, de az ugye nincs benne.

Tejcukor, tejzsír kell a ráknak...
Ági óvatosan kérdezi, hogyan lehet 6000 forintnál olcsóbban tömegközlekedni, ha pénztár nincs és az automata sem működik? Esetleg direkt erre épült az ágazat? A Homár az utóbbi időben nem figyelte a jegyautomaták állapotát, úgyhogy a kommentelőknek kell dönteniük az…..
Dzsordzsika bá úgy döntött, egészségesebben táplálkozik, ennek első lépéseként pedig fehér helyett rozskenyeret vett le a polcról. Csak otthon vette észre, hogy a kenyér és a kakaós kalács szerelemgyereke került a kosarába. A válság elérte a pékségeket is – biztos…..
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..